Hvordan velger du riktige brudesko?

Hver brud vil være den vakreste på bryllupsdagen! Brudekjolen er det viktigste for brudens perfekte utseende, men de riktige og matchende brudeskoene er av stor betydning. Dagen X – bryllupsdagen er ikke bare den viktigste i livet, men absolutt også den lengste. Å kombinere stil og komfort er derfor et must.

Vi har listet opp noen viktige punkter for deg, som har som mål å hjelpe deg med å gjøre det perfekte valget av brudesko!

bryllupssko kvinner brudesko krem

Først og fremst er bekvemmeligheten

Som vi nevnte før, blir bryllupsdagen din ganske lang. Hilsen, mye dans og posering for bryllupsbildene er alle ting som utmatter deg. En ting å ikke hoppe over er de komfortable brudeskoene. Velg alltid en skoform som ikke krever spenning på foten. Her er vi på de nye modellene fra Brudesko -samling av Werner Kern som tilbyr fantastisk passform og eleganse.

brudesko bryllupssko kvinner brude mote

Høyre hælhøyde

Bryllupsskoene tilbys i forskjellige modeller og med forskjellige hælhøyder. Men det viktigste er at du kan løpe med det. Igjen i Werner Kern Bridal -kolleksjonen har vi funnet åpne og lukkede brudesko med forskjellige hælhøyder som lover ekstra komfort takket være spesielle skinnsåler. En fin modell av de lukkede bryllupsskoene z. B. finner vi Betty 6.5 satinhvit modell.

Men ikke glem at høyden på hælen endrer lengden på brudekjolen.

Materialer, tekstiler og dekorasjoner

Som regel bør sko og brudekjole kombineres riktig. Man bør gå veldig forsiktig her. Hvis kjolen for eksempel er rik på dekorative elementer, bør du stole på beherskete og enkle skomodeller for å unngå et overbelastet utseende.

brudesko kvinner brude mote brude sko

Fargene

Tradisjonen tilsier at brudeskoene skal ha samme farge som brudekjolen. I tillegg til de klassiske fargene hvitt, elfenben, champagne og eggeskall brukes ofte. Men for en stund nå har det vært veldig populært for skoene å introdusere en original farge som en aksent for hele utseendet. Hvis du bestemmer deg for en farget modell, bør den være i samme farge som brudebuketten, bryllupsdekorasjonen eller z. B. brudepikekjolene er valgt.

Vi håper at våre tips og anbefalte brudesko-samling vil hjelpe deg med å gjøre dette viktige valget enklere.

brude mote brude sko bryllupssko kvinner  bryllupssko brude sko brude mote bryllup ideer