Hver intelligent og vittig person vet at vennskap er det viktigste i dette livet. Spesielt hos kvinner har det blitt psykologisk bevist at kommunikasjon med kjærester har en helbredende effekt. Motsatt kan mangelen på det ha svært skadelige effekter på egen helse, både fysisk og psykisk. Jentekveldens ideer og den korrekte planleggingen er derfor av avgjørende betydning og fortjener selvfølgelig din fulle konsentrasjon og oppmerksomhet. Jentekveldsideer finnes i overkant på Internett. Men det er virkelig vanskelig å velge dem på en slik måte at faktisk alle er glade for å være der og ikke føler seg neglisjert når det gjelder deres interesser. Vi tror at våre tips vil hjelpe deg i denne forbindelse.

Prøv klærne sammen? hvorfor ikke?

kjærester kveld ideer jenter dager

Inkluder gammel erfaring i planleggingen

Lær av feilene dine og bygg på suksessene dine. Du har sikkert allerede gjort flere ting med jentene dine. Analyser sammen (for eksempel under en idémyldring) eller tenk selv hva som gikk galt tidligere. Husker du også de virkelig flotte øyeblikkene du hadde sammen.

  Ta balansen din og ta dem i betraktning når du lager den nye listen over jenters kveld ute ideer.

Prøv gode cocktailer – alltid en veldig god idé

alle i godt humør - jentekveld

Liste over emner

For at vennskapet skal dyrkes, må man sette det som en prioritet. Du trenger mange jentekveldsideer, som du kan implementere etter hverandre. Ha et organisasjonsmøte som du dedikerer spesielt til planleggingen av mange jentekvelder. Organiser en middag hjemme hos noen eller i hagen, eller gå ut sammen et sted, for eksempel i en komfortabel restaurant eller på en flott pub. Gjør deretter en idédugnad med jentekveldsideer. Det er noen veldig viktige regler du ikke må ignorere! For det første er det ikke noe som heter en “dum idé”. Dette ordtaket er tabu i idémyldring. På den ene siden kan det støte noen, og på den annen side kommer de mest geniale planene ofte fra spontane ideer som ikke virker så gode. Videre bør alle i gruppen ha ordet. Den tredje viktigste regelen er at det er en eller flere moderatorer som leder organisasjonen av denne idémyldringsøkten. Du må sørge for at alle har sitt å si, alle meninger blir respektert, og resultatene blir trygt nedskrevet og beholdt.

Du kan også delta på forskjellige intellektuelle og kulturelle arrangementer sammen

tre flotte jentekvinner

I henhold til sesongen

Alle ønsker å få mest mulig ut av de forskjellige sesongene. Spesielt for sommeren fungerer den i full fart. Men selv om vinteren vil du gjøre ting som ville vært umulige de andre månedene. Jentekveldsideer kan også være rettet mot dette formålet. Om sommeren kunne de ha en flott dag i svømmebassenget sammen. Om vinteren vil besøk på julemarkedet eller dagsturer til steder med vakker natur være spesielt populært.

Ha en fin dag ferie sammen

jentekveld - alle på stranden

I samsvar med tid og omstendigheter for alle deltakerne

Hver venn er viktig, og så mange som mulig skal være der. Ingen skal føle seg utenfor fordi de har mer tid å tilbringe med barna eller på jobben. Minst to tredjedeler av møtene bør planlegges på en slik måte at alle kan delta til tross for sitt engasjement. Hvis du har mange mødre i jentegruppen, bør du også velge steder hvor de minste kan tas med deg.

Du trenger ikke alltid et offisielt antrekk for en fest

jentekveld - hvite t -skjorter

Prøver dristig nye ting

Psykologiske studier har vist at til tross for frigjøringen i den moderne verden, er kvinner fremdeles mindre selvsikre enn menn. De tør sjelden prøve nye ting og undervurdere seg selv. Jentekveldene skal være en trening for mot og initiativrik ånd! Det vil sikkert være veldig viktig for alle. Prøv nye restauranter med ekstravagant mat! Lær å klatre sammen eller dra på en eventyrtur sammen! Kan dere alle skate, svømme eller sykle? Hvis ikke, så er det kanskje på tide med en første leksjon.

Jentekveldene har alltid stor innvirkning på kvinnenes sjel 

Jentekveld - sammen på diskoteket

Bytt arrangør regelmessig

Unngå hierarkiet i organisasjonen din. Folk som tar hovedansvaret bør være forskjellige. For det første vil dette få alle til å føle seg viktige. Videre er ingen belastet for mye. Vi har alle nok stress i hverdagen og jentekveldene skal være avslapning, og ikke motsatt!

Bursdager kan være gode anledninger for jentekvelder

jentekveld - flotte kveldskjoler

Prioriter avslapning eller moro

Jentekvelder eller dager er forbundet med moro og avslapning. Imidlertid kan de to ikke alltid kombineres! Etter en natt i baren eller på diskoteket, er du ferdig dagen etter. I noen tilfeller fortsetter vi å gjøre det i flere dager etterpå. Etter en koselig middag eller en filmkveld, eller etter en ettermiddag i spaet, vil du virkelig slappe av. Definer nøye prioriteringene for hvert enkelt møte.

Noen ganger er de vakreste jentekveldene hjemme 

Jentekveld hjemme

Planlegg budsjettet

I livet har forskjellige mennesker råd til forskjellige ting. Det er best å gjøre en kasse og planlegge et budsjett sammen som er greit for alle. Ja, du bør samle pengene på forhånd og deretter betale de aktuelle regningene. På denne måten vil det ikke oppstå misforståelser og ubehagelige situasjoner. Du vil fokusere på moroa og ikke tenke på utgiftene hele tiden.

Sammen på diskoteket – dette er en klassisk jentekveld 

Jentekveld i et flott diskotek

Planlegg transport

Hvis du planlegger jentedagen eller kvelden, må du også vurdere transport. Målet er at alle kan komme frem til møtestedet relativt enkelt. Det kan være at noen mennesker kan kjøre hverandre i biler eller ta tog sammen. Hovedarrangøren av møtet bør ha forslag til dette også.

En fest på engen bør delta minst en gang med jentene 

jentedag under en fest på engen

Bestem positiv holdning som regel nummer 1

Du kan ikke glede alle i livet. Hver gang vil noen like møtet mer og andre mindre. Det viktigste er at du har den gode viljen til å alltid gjøre det beste ut av situasjonen og finne en balanse mellom de forskjellige interessene. Men alt dette er bare mulig hvis alle har en positiv holdning. Diskuter dette med hverandre og få det til å regle nummer 1 i din kommunikasjon! Vi ønsker deg mye moro på jentenes dager og kvelder.

Jentedager i byen

selfie sommerby mødelstag ideer

Den vakre naturen gjør deg alltid i godt humør

sammen på sjøpikedagen

Gode ​​minner fra jentekvelder vil vare livet ut

Jenteaften hjemme