Velvære for hjem og hage? hvorfor ikke!

Har du lyst til å skjemme deg bort litt? Ja? Da vil du sikkert finne ideen om ditt eget velvære hjemme flott! Vi lengter alle etter avslapning og hvile etter den stressende hverdagen. For et sted hvor du kan trekke deg tilbake for å slappe av, slappe av kropp og sjel og lade batteriene. Oppfyllelsen av disse ønskene er fullt mulig … Tenk bare på boblebad, badstuer, dampdusjer mellom dine fire egne vegger.

For å skape et komfortabelt velværeparadis hjemme trenger du minst ett mellomstort rom. En dreneringskanal bør være tilstede i nærheten av dette rommet eller i selve den. Naturlig lys, god ventilasjon og luftsirkulasjon er også ønskelig. Vinduene anbefales ikke bare, de er absolutt nødvendige. Fordi alle disse "våt" Utstyret du vil ha i dette rommet kommer til å skape mye damp, og det bør strømme ut på en eller annen måte.

Oppsett i henhold til personlige preferanser

luksus badekar velvære for hjemmet ditt

Hva bør en privat velværesone egentlig inneholde? Vi kan faktisk liste alle viktige soner som er tilgjengelige i et offentlig velværesenter: termisk område med dampbad, badstue og boblebad, skjønnhetssone, massasjeområde, avslapningsområde og treningsrom. Men den eneste avgjørende forskjellen her er at bare du og din familie vil bruke utstyret hjemme. Så, velg bare det du liker, det som passer dine behov, og hva som kan være nyttig for deg.

Et av de vanlige dilemmaene som fremtidige velværeeiere står overfor er: badstue eller dampdusj? på optirelax.de z. B., vil du finne et stort utvalg av modeller, men de vil også gi deg de beste rådene. Førsteklasses kvalitet, skreddersydd produksjon og direkte levering er ytterligere viktige plusser for det verdensberømte selskapet.

Velværebad for hagen

Kjøp et boblebad velvære for hjemmet ditt

Ikke bare dine egne fire vegger kan tilby en fest for sansene. Gå utenfor. Gjør hagen din til en avslappende SPA -sone. Hagen tilbyr nok plass til å bygge en velværeoase. Design dette igjen i henhold til dine personlige preferanser og ønsker. Finn ut mer om det omfattende velværeområdet med boblebad, badstuer og svømmebasseng for hjemmet og hagen, og la deg overraske over førsteklasses kvalitet. Slapp av og nyt de mange massasjestrålene som er plassert på spesialbygde seter for ekstrem hydroterapi. Ta vare på din fysiske og psykiske helse.

Vi overlater beslutningen om et utendørs eller innendørs velvære for hjemmet ditt til deg! Vi håper du liker å slappe av med din nære familie eller venner!

  Kjøp velvære til boblebadet ditt hjemme

velvære hjemme boblebad

  boblebad velvære for hjemmet

luksus bad velvære for hjemmet ditt