Kanskje du har tatt steget til blond hårfarge eller farget din blonde lokker en mørk nyanse? Men nå vil du ha din naturlige hårfarge igjen? Når du har bestemt deg for å gå tilbake til din naturlige hårfarge, kan du se på følgende linjer. Med litt tålmodighet og noen smarte tips vil du definitivt klare det.

Tilbake til naturlig hårfarge

tilbake til dine naturlige hårfargeideer og tips for naturlig vakkert hår

Hvis du vil gå tilbake til din naturlige hårfarge, må du huske på følgende tips og triks

tilbake til dine naturlige hårfargeideer og tips om naturlige krøller

Hvis du føler at håret ditt fortsatt føles skadet, tørt og sprøtt uansett hvor mange behandlinger du bruker, hvor mange vitaminer du tar, eller hvor lenge du ikke vasker håret ditt, er det kanskje på tide å få hårfargen til å revurdere.

Her er noen tips for å hjelpe deg med å komme tilbake til din naturlige hårfarge.

Hva slags naturlig hårfarge har du?

tilbake til din naturlige hårfarge mørkere hårlinje

Tilbake til din naturlige hårfarge – 6 grunnleggende tips

  1. Klipp håret regelmessig

Månedlige besøk hos frisøren for å klippe av de fargede delene av håret ditt er en måte å få din naturlige hårfarge på. Husk at jo lengre håret er, jo lengre vil det være før du merker en forskjell i hårfargen din. Hvis du ikke er i humør for korte frisyrer, kan du skaffe deg en passende hårforlengelse mens håret ditt fortsatt vokser.

Få endene av håret ditt til å klippe regelmessig

tilbake til dine naturlige hårfargeideer og tips platinablond

  1. Fargelegg håret en siste gang, eller prøv ombre -utseendet

Hvis det fortsatt er mye hårfarget, er det på tide å farge det en siste gang en nyanse som er nærmest din naturlige hårvekst. Dette vil hjelpe deg med å skape en naturlig overgang fra din naturlige hårfarge til de fargede tipsene. I mellomtiden kan du også prøve ombre -trenden hvis du ikke allerede har gjort det. En mørk hårfeste med lysere tips er en enkel og elegant måte å få mest mulig ut av situasjonen. Det sparer deg også tid og penger på dyre re-farging.

Farg håret ditt for siste gang

gå tilbake til ditt naturlige hårfarge

Ombre -effekten er fortsatt trendy

Vil du gå tilbake til din naturlige hårfarge ombre effekt

  1. Fra blond rygg til mørkere hårfarge

Hvis du har hatt platinablondt hår over en lengre periode, er det vanligvis ikke en god idé å bytte rett tilbake til brunt eller svart. En bedre idé er å sakte skape overgangen ved å legge til noen høydepunkter i håret ditt. Du vil kanskje like en mørkere nyanse som en rik karamellblond hårfarge, ikke sant? Bare husk, når håret ditt er mørkt, kan du ikke gå tilbake til platina blond uten å gjøre alvorlig skade på håret ditt. Se på bilder av hårfargen din gjennom årene og velg favorittfargen din som er nærmest din naturlige farge.

Nyt din naturlige hårfarge!

tilbake til dine naturlige hårfargeideer og tipsresultat

Gjør en jevn overgang til din naturlige hårfarge

tilbake til din naturlige hårfarge før og etter

  1. Mørkt hår tilbake til lysere toner

Hvis du har farget ditt naturlig lyse hår mørkt brunt eller svart og har bestemt deg for å gå tilbake til din naturlige hårfarge, kan det være litt mer av en utfordring. Det er ingen ufarlig måte å farge håret lysere på. Du må bleke håret og deretter bruke en hårtoner for å matche din naturlige farge. Du kan imidlertid ikke gjøre dette alene hjemme. Derfor er det bedre å besøke frisøren din. Hvis din naturlige farge er ekstremt lys, vil det ta tid å få den naturlige hårfargen tilbake. Videre vil det også være nødvendig å trimme regelmessig for å kutte tuppene som ble skadet av bleking.

Stol på ekspertene

tilbake for å besøke din naturlige hårfarge frisør

Naturlig blondt hår

Vil du gå tilbake til din naturlige hårfarge

  1. Sørg for at du bruker hårprodukter av god kvalitet

Når du bytter tilbake fra blond til den mørkere hårlinjen din, kan du oppdage at fargen din forsvinner veldig raskt. Hvis du ikke vil at de lysere høydepunktene skal vises gjennom ditt nyfargede hår, kan du prøve å bruke en fargestoffsikker sjampo og balsam. Det er viktig at du alltid sørger for at håret ditt er i frisk tilstand. Prøv å matche sjampoen og balsamen til din hårtype, ettersom forskjellige produkter hjelper deg med å ta vare på forskjellige hårtyper. Ikke tro at den dyreste serien nødvendigvis er den beste for deg.

Hårpleie av høy kvalitet er av stor betydning

tilbake til dine naturlige hårfargeideer og tips lysere nyanse

Sunt og sterkt hår er alltid på moten

Vil du gå tilbake til din naturlige hårfarge? Tips

  1. Ikke fall for falsk reklame

Det er ingen magisk kule som umiddelbart kan gjenopprette håret til sin naturlige farge. Med mindre håret ditt er veldig mørkt av natur og kan farges mørkt. Håret ditt kan bli oransje, grønt eller gult ved hjelp av et hurtigreparasjonsprodukt som er kjøpt på et apotek. Så vær forsiktig og ta nok tid til å komme tilbake til din naturlige hårfarge.

Med litt tålmodighet vil du nyte din naturlige hårfarge igjen

tilbake til dine naturlige hårfargeideer og tips blonde hårfarger tilbake til dine naturlige hårfargeideer og grå hårtips tilbake til dine naturlige hårfargeideer og tips til hårpleie tilbake til dine naturlige hårfargeideer og tips