De riktige edelstenene for stjernetegnet Skorpionen

Skorpioner er dyktige og aktive, kreative naturer. De kjenner ikke igjen begrensningene i samfunnet og dets normer. Skorpionens liv er fullt av hendelser, og de er langt fra alltid veldig positive. Skorpioner har vanligvis veldig kompliserte forhold til det motsatte kjønn til de ikke finner ekte kjærlighet.

 Stjernetegn og perler – Skorpionen

Skorpionen dyrekretsen edelstener fødselsstein harmoni steiner

Skorpioner fra det første tiåret har så sterk intuisjon at de kan betraktes som paranormale. Dessverre har de ikke alltid disiplinen til å utvikle talentene sine, og ofte klarer de ikke å fullføre en høyskoleutdanning.

Scorpio Zodiac Edelstener – Aquamarine 

matchende edelstener dyrekretsen skorpionen akvamarin stein

Halskjede med anheng av akvamarin

Scorpio Zodiac Edelstener Aquamarine Anheng

Disse skorpionene trenger edelstener som vil holde deres altfor store lidenskaper og motsetninger under kontroll. Slike er ametyst og Akvamarin. de burde opal slitasje, samt Karneol.

Karneolsteiner

Skorpionen dyrekretsen edelstener karneoliske steiner

Karneol øredobber – en fin gave til Skorpionen

Scorpio Zodiac Gemstones Carnelian øredobber

Ring med svart opal

Skorpionen dyrekretsen edelstener

Andre tiåret Skorpioner er veldig lidenskapelige. Du tar initiativet og går ofte til ekstremer. Det kan være bra, men det kan også være veldig dårlig til tider. Det andre tiåret Skorpioner har ikke et spesielt attraktivt eller prangende fysisk utseende. Men du har utrolig livsenergi. De er utsatt for risiko og gjør ofte dårlig gjennomtenkte opptredener. Sistnevnte betaler dem ofte for dyrt ut …

Ametyst stein

Skorpionen dyrekretsen edelstener ametyst steiner

Hjerteformet ametyst anheng 

Skorpionen dyrekretsen edelstener ametyst anheng

Skorpioner fra dette tiåret er fantastiske vannsportentusiaster og er gode på politikk så vel som kjemi. De trenger edelstener som oppmuntrer til kreativiteten. Dette er for eksempel svart opal, som hjelper deg å fokusere på det som er viktigst. For å overvinne den store lidenskapen de bærer, trenger disse Skorpionene ametyst, Almandine, topas og jaspis.

Almandine halskjede

Scorpio Zodiac Edelstener Almandine

Blå topas

Skorpionen dyrekretsen edelstener topas blå

Jaspisstein er også gunstig for stjernetegnet Skorpionen

Skorpionen dyrekretsen edelstener jaspis

Tredje tiår Scorpios er veldig intuitive, men også veldig stolte. Du er bestemt, men dessverre ikke veldig ofte villig til å inngå kompromisser. Dette kan være veldig skadelig for andre mennesker og deg selv. Skorpioner fra det tredje tiåret må smaragd og Akvamarin ha på. Disse vil lette deres sta. For mer positiv og konstruktiv energi trenger skorpionene knallrød karnelian og svart opal.

Smaragdstein beroliger skorpionenes sta

Scorpio Zodiac Gemstones Emerald Jewelry Set