Zoë Isabella Kravitz er en av kjendisene som er identifisert med stylingen hennes. På grunn av dette var nyheten om at hun nå har bestemt seg for en pixie cut veldig sjokkerende for mange av fansen. Det er sannsynligvis resultatet av en stor transformasjon i Zoë Kravitz livsstil. Hun viste seg først på Instagram med sin nye styling. Det kom en måned etter kunngjøringen om at Zoë fikk rollen som Catwoman i filmen med samme navn. En annen hovedrolle i denne produksjonen ble betrodd skuespilleren Robert Pattinson. Egentlig er dette ikke første gangen Zoë viser seg selv i et nåværende nisseklipp. Sist gang var det i 2017.

Slik ser Zoë Kravitz nye hårklipp ut

kort frisyre zoe kravitz pixie

Inspirasjon fra stilen til Zoë Kravitz

Zoë Kravitz er en dronning av moderne frisyrer som er enkle å style og som også understreker hennes personlighet. Fordi akkurat som de lange rastaflettene, er pixie -frisyren en hårklipp som ser spesielt original ut. Men for det trenger du en god frisør! Men tross alt er begge hårstilene relativt enkle å ta vare på i hverdagen.

Denne gangen var endringen ganske dramatisk. Grunnen er at det er veldig vanskelig og sakte å gå tilbake til det gamle utseendet etterpå.

Nisseklippet er kombinert med en mørk hårfarge her

pixie frisyre zoe kravitz frisyre kvinner

Et resultat av å jobbe med Nikki Nelms

Nikki Nelms er stylisten til den 30 år gamle skuespilleren. Hun ble nevnt av Kravitz gjennom en dag i Instagram -innlegget. Nikki imponerer alltid med frisyrene sine, nemlig med de dramatiske bildeendringene til stjernene. Kundene hennes inkluderer Janelle Months og Yara Shahidi. Kort hårklipp passer helt klart veldig godt til Zoë Kravitz. Faktisk gjorde Kravitz endringen på en utmerket tid. Fordi rollen som Catwoman i den nye Batman -filmen er forbundet med mye dynamikk, og denne frisyren er perfekt for det.

Mange har allerede blitt vant til utseendet med Rasta -flettene

zoe kravitz frisyre kvinner rasta fletter

Slik så bildet ut på Instagram

zoe kravitz pixie frisyre kvinner instagram

Zoë med en sjarmerende frisyre under et offisielt arrangement

zoe kravitz rasta fletter frisyre kvinner

Zoë Kravitz fikk rollen som Catwoman i den nye Batman -filmen

zoe kravitz kvinner med kort hårklipp