Flueskjerm for dører noflystore beskyttelse mot insekter balkongmøbler

 Lett å montere designer flueskjermer for dører og vinduer? Nå er de en realitet på nettet!

Den vakre sesongen kommer og dessverre kommer også myggen. Søvnløse netter, sting, låste vinduer når det er 40 grader … Husker du det? Vi vil! Hvor ofte har du sagt til deg selv: “Nå skal jeg kjøpe meg et fint myggnett” og da ombestemte du deg fordi 1) det ikke er noen vakre myggnett og 2) hvem vet hvor mye de koster, og du trenger en montør?

Så nå er det ingen flere unnskyldninger! NOFLYSTORE er online! Det er et helt nytt e-handelsnettsted som tilbyr høy kvalitet, rimelige priser og enkle og klare monteringsinstruksjoner. Du kan montere flueskjermen selv på knappe 10 minutter.

Flueskjerm for dører skyvedør noflystore insektvernett balkongmøbler

Flueskjermene for dører er veldig forskjellige fra før

Hvis den eneste modellen du kan tenke på er den klassiske stenter insektskjermen, så er det bare en ting fra fortiden. Nå er det også rammeverk, rullegardiner, plissérammer, svingbare rammer, uttrekkbare, med fjærmekanisme, med kjedemekanisme, med magnetinsektbeskyttelsessystemer. Og alt på noflystore.de! For de som vil nyte panoramaet i løpet av dagen, ha et vindu med ekstraordinære dimensjoner, er redd for at hunden deres kan rive det opp. For de som har liten plass til installasjon, som bryr seg om en funksjonshemmet, som leter etter et stilig møbel og ikke bare en nødløsning.

Flueskjerm for dører skyvedør noflystore beskyttelse balkongmøbler

En “myggfiende”, men brukervennlig nettsted

Trenger du en skjerm til dører eller vinduer? på www.noflystore.de du vil bli fulgt hvert trinn på veien fra det første til det siste klikket. Et veldig detaljert nettsted der du kan velge mellom forskjellige modeller og eiendommer i henhold til dine behov. Når du har valgt modellen, vil nettstedet hjelpe deg med å måle dine rammer og velge farge, stoff, antall vinger og statister for å tilpasse flueskjermen med mange små detaljer. Den ideelle måten etter et enkelt og sikkert kjøp med konstant støtte fra NoFlyStore -teamet, også via chat.

Flueskjerm for dører skyvedør dobbeltsidig noflystore beskyttelse balkongmøbler

 Og nå forsamlingen

Dette er marerittet for hver husmor, men også for mange menn. Hvordan kan du montere en flueskjerm? NoFlyStore tilbyr et produkt som du kan bygge selv, hvis monteringsinstruksjoner forklarer hvordan insektskjermen kan monteres uten anstrengelse og med bare noen få enheter, selv av uerfarne. Hvis monteringsinstruksjonene ikke er tilstrekkelige, er det mulig å bruke videoopplæringen, som forklarer enhver tvil om de kritiske monteringssekvensene. Alle mulige midler for å gjøre alt selv. Og en ting til: Hvis målingene blir feilaktig målt eller hvis den valgte fargen ikke stemmer overens med innredningen, garanterer NoFly en gratis utveksling.

Flueskjermer for dører og vinduer noflystore beskyttelse mot insekter

 Ingen fraktkostnader. Full sikkerhet!

Ja nøyaktig! Du forsto godt! Uansett hvor du er, har levering av produktet ingen fraktkostnader og finner sted innen 7 dager etter mottak av betaling (med PayPal, kredittkort, Sofort og bankoverføring). Søvnløse netter, sømmer, låste vinduer med 40 grader hjemme? … gå til www.noflystore.de! Du vil bare være et gammelt minne!

    Flueskjermer for dører og vinduer noflystore insektvern