terrasse design kule interiørdesign ideer salongmøbler sofa seteputer

Hvordan gjøre ditt eget hjem til et personlig tilfluktssted

Det er sommer og tankene våre snur mer og mer rundt ferier, ferier, fritid og reiser. Selv når du reiser et sted, kommer du tilbake med tanken på å bringe hjem litt av feriestemningen. Ofte kommer du inn i din tidligere arbeidsrytme så raskt at du bare glemmer hviledagene og hvile.

Gjør hjemmet ditt til mer enn bare et sted å bo. Det burde virkelig være din stille oase! Hvorfor ikke velge å fylle huset med minner fra de fantastiske feriedagene? Omgiv deg med spesielle innslag som belaster oss med energi og oppmuntrer til kreativiteten vår.

Les videre for nyttige råd og tips.

Kule møblerideer – begynn med utformingen av uteområdet

Hva er din første forening når du tenker på personlig helligdom? Vurderer du en utesalong med dette begrepet? Lag din egen nisje for avslapning på verandaen, balkongen eller i forstuen med et par utfellbare stoler.

Brett ut stoler

kule terrassemøbler ideer design foldestoler terrassedekking i trepergola

Hva med et anlegg som skaper en innbydende atmosfære foran inngangen til huset ditt? Det kan gjøre en stor forskjell. Tropisk grønt vil uunngåelig sette deg i et mer avslappet humør.

Innbydende stemning foran inngangen

kule utemøbler ideer design hageskur

Bor du i en del av verden der tropiske planter ikke vokser eller ikke vokser godt? Du bør være oppmerksom på at omhyggelig ordning av planter vil bidra til å lage din egen hemmelige hage.

Gjennomtenkt planlegging av planter

kule møbler ideer og hagedesign ideer anlegg

Her ser vi et DIY -gardin for pergolaer fra Beautiful Mess -bloggen. Det minner oss umiddelbart om personvern og solbeskyttelse. Dette skaper vellykket en feriestemning i bakgården.

DIY gardin for pergola

kule interiørdesign ideer utenfor terrassen design tre pergola

Finnes den såkalte “høysesongen” også i din region? På dette tidspunktet er det behagelig og forfriskende å tilbringe tid ute. Lag din egen spisestue hvor du kan nyte maten i frisk luft ute.

Uteservering

kule møbler ideer utenfor hagen spisestue utenfor bord dekorasjoner

Ta utsiden innvendig

Vil du lære en beste praksis for å gjøre hjemmet ditt til et personlig fristed? Her er det: Tenk deg drømmeutstyret billedlig, og ta deretter med elementene dit (mentalt eller genuint). Vil du ha et eksempel?

Tenk på et privat utendørs spa. Ta med noen utendørs elementer inn i spa -rommet, for eksempel grønt eller småstein.

Et privat utendørs spa

kule møbler ideer spa ralaxes avslapning hagebasseng

Har du et utvendig område hvor du kan nyte utsikten og dermed redusere blodtrykket? Omgiv deg deretter med kunstverk for å gjøre følelsen av bredde enda mer merkbar.

Nyt en fantastisk utsikt

terrasse design kule interiørdesign ideer salongmøbler sofa seteputer

Vil du ha et utendørs kjøkken for matlaging??

Her er en idé fra West Elm

hjemmelagde brusdesign design kule interiørdekorasjonsideer

Få følelsen av å være ute inne ved å fylle rommet med frukt og andre ferske produkter.

Rom med frukt

designe små kjøkken kule møbler ideer legge tregulv

Ved å bringe det ytre rommet innvendig, kan du føle forbindelsen til naturen på nært hold og nyte det bedre. Dette kan skje regelmessig uten at temperatur og værforhold spiller en vesentlig rolle.

Ditt eget private spa

Vi i Freshideen har flere ganger understreket at forbindelsen til naturen er med på å skape et personlig tilfluktssted fra hjemmet. Vil du også lære om en annen strategi som gjør rask gjenoppretting mulig? Lag en spa -stil hjemme! Hvilken bedre måte å gjøre det på enn med noen få seter rundt på vaskerommet. Nedenfor ser vi Barcelona dagseng av Mies van de Rohe. Har du ikke plass til en større sittestasjon? Prøv en stol som passer til et toalettbord.

Gjør hjemmet ditt til et personlig tilfluktssted

marmor tre glass møbler ideer spa avslapning badekar massasje seng boblebad

Her har vi et tropisk arrangement av planter. Det får deg til å føle at du er på et hawaiisk feriested.

Ikke vær redd for høyden og dramaet!

moderne bad gulvfliser møbler ideer belysning

Vaskerommet nedenfor minner oss om den gunstige effekten av den vakre utsikten. Du har kanskje ikke en grønn hage ved siden av baderomsvinduet, men du kan alltid legge til noen visuelt tiltalende innslag, for eksempel flott topiary. Sett dem opp slik at du kan se dem mens du nyter badekaret.

Grønn hage ved siden av badevinduet

moderne bad gulvfliser glassvegger dekorere ideer

Husk en ting: uorden er alltid i kontrast til avslapning. Et hjørne dekket med toalettsaker fremmer på ingen måte følelsen av fred og ro. Lag et rom med et rent utseende som oppmuntrer til glede av overfylte rom og enkel stue.

Rom med et rent utseende

marmor tre glass møbler ideer spa ralaxen avslapning

Et soverom i feriestil

Til slutt vil vi introdusere deg for en samling soverom som oppmuntrer til avslapning i feriestil. La oss starte med det faktum at de tropiske nyansene aldri skuffer. Lysene nedenfor, som er forskjellige i utseende, gir et annet nivå av avslapning.

Avslapping i feriestil

kule møbler ideer utenfor hagen pergola utenfor seng himmelseng

Hva er favorittfargen din? Hvorfor maler du ikke soverommet ditt i dette? Ikke vær redd for mange nyanser, for eksempel akvamarin. Å ha et uttrykk for dine fargeinnstillinger vil skape glede og dekadens.

Soverom farge ideer

Kule dekor ideer soverom vegg farge design møbler ideer

Ikke glem viktigheten av detaljer som subtil belysning og komfortable puter. Begge funksjonene tilpasser rommet ditt og gir ro og avslapning.

Subtile lette og komfortable puter

kule soveromveggdesignideer

Er det bilder som skaper en rolig atmosfære i hjemmet ditt??

Lag en gallerivegg med favorittbildene dine

kule veggdesign dekorere ideer bilder

Vi håper at vi i dag har gitt deg mange gode ideer for å konvertere hjemmet ditt til et personlig fristed! Ikke sant?