Trenger du fotoveggideer til ditt eget prosjekt som bør være spesielt flott? Her har vi en! Lag en fotovegg av tilfeldige motiver. Har du også for vane å spille dem inn igjen og igjen? Liker du å lage noe helt spesielt av en tallerken eller en klokke? Eller bare samle slike bilder og trenger nå fotoveggideer, slik at du kan presentere dem i stedet for å gjemme dem et sted i skuffen lenge?

En fotovegg er uttrykket for din egen individualitet

Fotovegg ideer slektstre

Vi hjelper deg gjerne med noen praktiske tips.

Valg av bilder

Alle fotoveggideer er valgt på forhånd. Du må ha et koblingselement i deg. Det kan være et motiv eller fargen. Du kan velge helt forskjellige motiver hvis alle bildene er i svart -hvitt.

Avtalt?

Design både inne og utenfor rammen

Foto vegg ideer mye aisa minimalistisk

Forbedre de digitale bildene

Har du alle bildene i digital form? Spill med de mange gratis bildeforbedringsprogrammene. Så du klarer å forbedre kvaliteten deres. Du kan også sette sammen en collage fra flere av disse. Ytterligere effekter er også mulige. Antikk utseende eller utførelse i svart -hvitt er ganske gjennomførbart.

Dimensjonene til de forskjellige bildene

Bildenes dimensjoner spiller en avgjørende rolle. Hvis disse ikke blir nøye vurdert, er det nesten umulig å lage et flott oppslagstavle.

Hjemmet er der hjertet ditt er! Fotoveggen må også ha en plass der.

Fotovegg ideer alternativ vegg

Du kan bruke forskjellige visningsteknikker for å designe fotovegg

Fotovegg ideer mye annerledes

 Fargeområder i stedet for bilder påvirker humøret og konsentrasjonen

Fotoveggideer med mye farge

Legg vekt på kvalitetsutskrift

Du må skrive ut bildene enten hjemme eller i en spesialbutikk. Dette er absolutt veldig viktig hvis du vil ha det beste kvalitetsprosjektet. Ikke gå på kompromiss med dette.

I tillegg til bilder kan en fotovegg også inneholde favorittmotivene eller ordtakene dine

Fotoveggideer mange meldinger

Tenk på hele bildet som vil utgjøre fotoveggen din

Fotoveggideer mye symmetriske

Fotovegg ideer mange forskjellige bilder

Du bestemmer innholdet i bilderammen

Fotoveggideer er helt vanvittige

Fotoveggideene

Nå har du bildene. Nå er det på tide å se på de mange forskjellige fotoveggideene på Internett og velge den som passer deg. Konstellasjonene som skal vurderes er svært varierte. Hvis bildene er like, ville et firkantet arrangement være det mest passende. Det samme tallet horisontalt og vertikalt er nødvendig. Men hvis du har forskjellige størrelser, må du finne på noe mer kreativt. Du kan lage en ramme av noen få større stykker. Deretter må innsiden fylles med små bilder.

En fotovegg kan bestå av et enkelt kvalitativt bilde

Fotoveggideer en stor

Det hjertet ditt ønsker, hører hjemme på bildeveggen

Fotoveggideer mange motiver

Bilderammer mellom eller uten ramme?

Deretter vil du se under fotoveggideene at det er forskjellige dekorative løsninger angående rammen. Du kan omfatte alt som en enhet, eller du kan skille de enkelte bildene innenfra.

Mange overlagde bilder

Mange fotoveggideer skaper et mer tilfeldig, uformelt utseende. De verdsetter det faktum at bildene overlapper hverandre. Det har også en viss sjarm.

Denne trippelformasjonen med runde speil er et originalt alternativ til fotoveggen

Fotoveggideer mye speilbilde