kule veggdekorasjonsideer blomstermønster hvite grå blomster

Kule veggdekorasjonsideer – bruk eksisterende materialer og tekstiler

Stirrer du på tomme vegger og lurer på hvordan du skal fylle det tomme rommet? Det er synd at rimelig kvalitetskunst er så vanskelig å finne … eller er det? Hvorfor tar du ikke saken i egne hender? Hvem vet hva som er mulig med de riktige materialene?

Enten du har et stramt budsjett eller du bare ikke finner den riktige veggkunst for rommet ditt, vil DIY (gjør det selv) ideene nedenfor garantert skape din kreativitet!

Vi starter med kunsten som kan være laget av tilgjengelige gjenstander som finnes rundt i huset. En spennende trend er bruk av kjøkkenruller for å lage tredimensjonalt kunstverk. Lerretet viser stykker kjøkkenpapirrør kuttet under som er flatet og ordnet for å skape et organisk, geometrisk motiv. For hele opplæringen, sjekk ut Just a Girl.

Finurlige blomstermønstre på veggen

lag kule veggdekorasjonsideer blomstermønstre selv

Som du kan se, kan kjøkkenrullrør være like sjarmerende med sine naturlige farger:

Fra papirhåndklærør til kjøkkenemballasje … Kunstverket nedenfor bruker bølget plastfolie og hvit kakepakning i to størrelser. Vi kan forestille oss denne samtidige utviklingen i en rekke cupcake-fantastiske farger! [full opplæring på Shelterness]

Marint tema – skjell på veggen

kule veggdekorasjonsideer blomstermønster sjøtema

For å få en annen dimensjon enn fenomenet cupcake wrapper art, legg til store oransje hakk i blandingen. I veggkunsten nedenfor vil innpakningene bli kronblad, og tommelfingrene vil være midten av hver blomst. Du kan også oppdage papiret?

Igjen og igjen blomster aksenter

kule veggdekorasjonsideer fløyelssofa kongeblå

Når du er ferdig med å spise innholdet i de runde yoghurtkoppene, dypper du dem i farger og begynner å stemple for å lage litt moderne DIY -boblekunst. Resultatene kan sees på en vindusrute nedenfor, men vi tror effekten ville være like fantastisk på et lerret. Hvitt på hvitt ser ekstremt moderne ut, men å eksperimentere med fargerike nyanser av maling kan være like merkbart.

Har du små poteter på kjøkkenet? Det er på tide å skjære dem inn i frimerker og bruke dem til å lage en vegg med prikker! Den midlertidige Paris -leiligheten nedenfor trengte en rimelig veggkunstløsning, og svaret var DIY potetutskrift! Ikke glem å sjekke Oh Happy Day for hele opplæringen.

Fargerike prikker for mer moro

kule veggdekorasjonsideer fargerike prikker

Det er noe å si for en sterk gruppering av lerret. Spesielt når de er dekket med deler av et bruktbutikkort. Skaperen av dette prosjektet var spesielt forsiktig med å gi grensene til hvert lerret en eldret effekt som spiller vintagekvaliteten til kunstverket. [full opplæring i Little Birdie Secrets]

Veggdekorasjon med verdenskart – interessant og nyttig

kule veggdekorasjonsideer jordkloden

Med litt tapet og en tur til byggherrens forsyningsdepot, blomstrer noen arkitektonisk interessante resultater … Liker du dette sjarmerende arrangementet av malte takrosetter?

Buttery gule veggplater – elegant dekorasjon

kule veggdekorasjonsideer tallerken gule smør nyanser

Hvis du er en fan av tapet, men ikke vil dekke hele rommet, kan du prøve å innramme deler av papiret med lakkerte lister for en paneleffekt.

Veggpaneler – klassisk atmosfære

kule veggdekorasjonsideer fargerik gammeldags blå farge

Hvis du ikke bare kan bestemme deg for ett tapetmønster, kan du velge et utvalg. I DIY -tapetmosaikken nedenfor brukes plakatstrimler for å sikre kuttede tapetfirkanter. Valget av komplementære nyanser av papir tar hensyn til en dyktig blanding av mønstre. [full opplæring på Shelterness]

Mosaikk fra tapet

kule veggdekorasjonsideer floral kombinert eklektisk

Lag din egen kunst

kule veggdekorasjonsideer floral chevron

Når du er klar til å ta en børste, er det tonnevis med alternativer som venter på deg! I DIY -chevron -kunstprosjektet nedenfor gir en sjablong og litt metallisk maling geometri og glans. [full opplæring om Make Under My Life]

Nydelige chevronmønstre

kule veggdekorasjonsideer moderne blå farger stillbilde

For mer morsom chevron, prøv påfylling av skoskasser i maling. Prosjektet benytter et nedlastbart chevronmønster og en rekke bokselokk i forskjellige størrelser. Den beste delen: felgen på lokkene gjør dem enkle å henge på veggene ved hjelp av tommelfinger eller spiker!

Bilderamme i tre

kule veggdekorasjon ideer bilderamme tre vaskeri pinne

For denne neste veggkunstgrupperingen, lag en serie silhuetter med spraymaling og små gjenstander, som klesklyper. Skann hjemmet ditt for andre smykker som vil lage interessante silhuetter. Vi kan se for oss å ha denne kunsten hengende på et barnerom, spesielt hvis gamle leker brukes i prosessen!

Lerretbilde – geometriske linjer og mettede farger

kule veggdekorasjonsideer røde geometriske former linjerFor et lignende utseende med en monokrom berøring, bruk lyse fargetoner og hvit tape. Men denne gangen vil båndet forbli på lerretet! Det ser ut til å være en moderne trend innen veggkunst, spesielt når dristige farger er involvert! For en fullstendig øvelse om moderne trekant DIY veggkunst i primærfarger, besøk: Mr. Handsomeface.

Minimalistisk kunst – lyse farger

lag bilderammer selv fargerike figurer linjer

Satser på at du ikke tenkte på “frigolit”. Heldigvis hadde dette neste prosjektet den perfekte bruken for denne kunstforsyningen som kan dekkes med stoff, og deretter overlappes for et kunstverk fullt av mønster og dybde.

Ulike størrelser og brede lerretmønstre

kule veggdekorasjonsideer gul grå hvitt stoff kunstnerisk

Apropos skum, når du kjøper et hvitt scrapbooking -skum og er klar til å bruke saks og litt tålmodighet, er silhuettene som dukker opp fantastiske. Vi er en fan av silhuetten med to rammene nedenfor.

Lyse, lyse farger – blomsterdekorasjoner

kule veggdekorasjonsideer fargerik gestaltkunst

Det neste prosjektet er et kjærlighetsverk, verdt tid og energi. For å lage din egen moderne malte treveggkunst, kjøp et utvalg av tynne trebiter samt MDF -paneler, maling og spiker. Sørg for at du har tilgang til en bordsag, så får du den fulle spaden på dette stykke bergingskjærlighet.

Funksjonell innredning i stuen

kule veggdekorasjonsideer globus tre kunstkunst

Sjekk skuffen din med fargerike gavepapir og lommepapir. Ved hjelp av mod podge og hvit akrylmaling kan den finurlige veggkunst med et sirkulært motiv bli ditt! [full opplæring på Mr. Handsomeface]

Hvitt lerret og fargerike, muntre kuler malt på den

kule veggdekorasjonsideer fargerik ball

La oss høre det for typografien vintage look! Bøyleveggen nedenfor bruker hvitt stoff, en pakke med utklippsbokstaver og svart akrylmaling.

Fargerike, firkantede stoffer – veggdekke

kule veggdekorasjonsideer fargerikt stoff firkant

For ekstra interesse, prøv å kutte malingsprøvelistene og bruk dem til å lage en rekke kryssende sirkler. Dette prosjektet krever tålmodighet, men det er vel verdt innsatsen som du kan se nedenfor.

Fargerike kuler som har diamantformet innside

kule veggdekorasjonsideer fargerikt stoff fargerikt

Hvis du liker å samle vintage tallerkener, er denne neste ideen for deg! Hvite porselensplater er valgfrihet sammen med porselenfargen. Bruk malingen til å dekorere platene og heng dem deretter i en gruppering. Legg merke til hvordan de uklare kantene på designene nedenfor passer godt sammen med ikat putemønstre. [full opplæring Canadian House & Hjem]

Hvit funksjonell veggplate malt med blått og rosa

kule veggdekorasjonsideer fargerike porselensplater

Vi avslutter med en stor veggkonstinstallasjon som inkluderer en postkortsamling! Vi tror dette DIY -prosjektet med bilder kan fungere like bra. Det er sikkert, antall bilder er stort, og de er alle vakre!

En hel vegg dekket med bilder

kule veggdekorasjonsideer fargerike postkort kunstkunst

Mange finner inspirasjon i andres DIY -ideer. Kanskje et av kunstverkene ovenfor snart henger i stua din. Eller kanskje et bilde du så ga deg en egen idé. Bygg på et av DIY -prosjektene ved å legge til en forsendelse, endre farge eller utvide omfanget av den opprinnelige planen. Vi håper du liker arbeidet ditt!