veggdesign med skrivebord i hjemmekontor

Veggedesign med murstein for et rustikt synspunkt

Hvor mange ganger har du sett en film der det uskyldige offeret blir angrepet av en sadistisk, sinnssyk seriemorder, bare for å oppdage at filmens klimaks er for tidlig? Du er bare halvveis i filmen når offeret er tapt i et nedslitt herskapshus som ligner et mausoleum.

Skummelt er det ikke? Det blir verre. Han eller hun blir klemt av en gammel og støvete bokhylle. Spindelvev, mørkt lyktelys og spissen av en skinnende kniv omslutter alt offeret for en forestående død. De morderiske øynene glaser over i det øyeblikket.

Plutselig begynner veggen å bevege seg. Tørk pannen. Det var sikkert i nærheten. Det er ingenting som en skjult roterende bibliotekhyllevegg for å lagre stoppet og tillate ytterligere 45 minutter for publikum.

Hvordan lengtet jeg etter en søt flukt som skildret på kinoene. Jeg kunne forsvinne inn i min egen verden og finne tilflukt og fred i et vakkert øyeblikk. Realitetskontroll. Få er husene som viser et salgssted som det. Mange er imidlertid husene som har en hemmelig vegg, som bare venter på å bli utstilt, rørt og stirret på.

Avsløringen begynner nå. Vi kan vise mursteinene i hjemmet vårt og oppleve den tragiske romanen om en hemmelig vegg. Autentisiteten vil gi hjemmene våre en fullstendig fornyelse av karakter og få øynene til å glase av inntak av skjønnhet.

Elegant stue med murvegger

veggdesign med murstein stue teppe rundt svart og hvitt

Men uten nøye og forsvarlig håndtering kan du få rotet av den smuldrede morteren og mursteinene til å forsvinne ved å trykke på fingeren og dine beundrende gjester.

Denne interiøret viser et rustikt preg

veggdesign med murstein koselig mykt teppe glassbord

Trinn 1

Før du viser hele veggen din, må du sjekke om det er et kjent arkitektonisk element som er verdt å oppdage. Så først pierce et lite hull i veggen. Først bør du ha en bedre forståelse av om mursteinen din er en showstopper eller ikke.

Koselig soveromdesign – murvegg bak sengen

veggdesign med sengetepper i soverom

steg 2

Det blir rotete nok når du river veggen din, men når du treffer murstein, blir det bare verre. Avhengig av hvor lenge mursteinene er forseglet, eller hvor mye forfall eller rusk det er, vil du spre mye støv. Støv som ikke engang ligner det magiske eventyrstøvet i drømmene våre, trekk brannalarmen og tøm bordet, stoler, alt, evakuer rommet.

trinn 3

Før du blir slegge glad, må du sørge for at det ikke er elektriske ledninger eller andre ledninger som kan stoppe prosjektet ditt umiddelbart. Men sikkerhet er først og fremst, og hvis du er i tvil om prosedyren, kontakt en profesjonell. For alle andre henvendelser, må du ta med deg vernebrillene.

Vintage stueinteriør – romantiske vegglamper

veggdesign med murstein kommode vintage tre sconces

Trinn 4

Riv forsiktig ned veggene. Når du nysgjerrig ser på bruksanvisningen, kan du skade mursteinene nedenfor. Gipset av paris eller gipsplater ville kanskje blitt lagt ut av fire av sikkerhetsmessige årsaker hvis du ville avhende dette eller hvis du skulle gjenbruke det til et annet prosjekt.

Ekstravagante møbler i urbane rom

veggedesign med murstein twilight tregulv

Mens murveggen i murhuset ditt kan være vakker, husk at det er en vegg. Den bærer taket og andre komponenter i hjemmet ditt i et så lite uhell, og du kompromitterer stabiliteten til veggen og fundamentet.

Trinn 5

Fjellene med søppel og søppel kan virke litt overveldende, men du er timer unna premieren på den hemmelige veggen din.

Moderne stue-vinduer fra gulv til tak

veggdesign med murstein moderne rustikk kommode ved siden av bordet

Spisestue og biljardrom kombinert i ett

veggedesign med murstein moderne rustikk spisestue

En kjemisk løsning av saltsyre vil være den mest nøyaktige og effektive metoden for å fjerne smuss og mugg, men du trenger disse vernebrillene igjen før du kan fortsette. Mens du er i gang, ta et par halvlengde gummihansker, en stiv stålbørste, en bøtte med rent vann og forhåpentligvis har du fått en god natts søvn. Skrubbe. Vask. Skrubbe. Vask. Følg dette ritualet til veggen er kinokvalitet.

Moderne, elegant innredning i leiligheten

veggedesign med murstein skinnsofa brun bordlampe

Kromatiske farger, teksturer og overflater i stua

veggdesign med murstein fløyelsofasete innebygd peis

Dette burde løse mye av problemet, men i noen tilfeller trenger klossene litt ekstra TLC. Når veggen er tørr, kan du forsegle den med en spesiell murforsegling som du finner hos din lokale jernvarehandel. Etter å ha påført to strøk med en børste slik at du lar tørketiden og ventilere rommet med frisk luft, kan du ta med deg møblene tilbake og innrede huset.

Scenen er klar. Fra hjemmekino til lekser og familiesammenkomster, din murvegg bør støtte deg der. Nyt dette øyeblikket på den røde løperen!

Urban innredning i stuen

veggedesign med murstein koselig bymøbler

Komfortabelt lesehjørne i leiligheten – store glassvegger

veggedesign med murstein er praktisk, behagelig, stilig

Hjemmekontordesign innredet med stil

veggedesign med murstein hjemmekontor rød stol