I tillegg til den koselige hyggen og den bærekraftige slow living -trenden når det gjelder bo og innredning, forblir den populære retrostilen absolutt inne. De stiliserte blomstermønstrene, de spennende grafiske ornamenter og det futuristiske hintet fra 70 -tallet har på ingen måte mistet fascinasjonen. Tvert imot! Optimismens ånd som er karakteristisk for dette tiåret møter også tidsånden på forskjellige måter i dag. Det er derfor dette blir tatt opp igjen og igjen av mange designere. Du kan se det for det meste i moderne design bakgrunnsbilder. Designet i retro-chic og implementert på innovative materialer av høy kvalitet, er tapeter i 70-tallsstilen trendy høydepunkter i alle vellykkede interiørdesigner.

retro design tapet blomstermønster

Førsteklasses tapetkunst som en trendy veggdekorasjon

Bakgrunn har gjort et comeback en stund. Disse er designet av kreative, erfarne designere, og er ekte, fantastiske veggdekorasjoner med en ultimate individualitetsfaktor som gir rom en viss karakter. Ikke bare stuen og gangen kan være stilfullt innredet med den. Dette gir også soverom, barnerom og til og med kjøkken og bad ønsket dynamisk eller avslappet struktur. Et elegant tapet som aksentvegg blir et tydelig blikkfang i alle rom uansett.

Heldigvis kan de være moderne Design bakgrunnsbilder Beste kvalitet ikke bare i lokale spesialbutikker, men også praktisk online. Leverandører av høy kvalitet har alltid et bredt spekter av klassiske, romantiske, minimalistiske og modernistiske mønstre og design, inkludert retro bakgrunnsbilder.

Osiris retro chic design bakgrunnsbilder

Hva er viktig når det gjelder design av bakgrunnsbilder i retrostil?

Hvilke ikoniske mønstre og motiver er karakteristiske for tapetene i dette utseendet? Hvor kommer de fra og hva formidler de? Vi vil se nærmere på alt dette her:

  • 70 -talls blomstertapet

De ville syttitallet var definitivt tiden for den verdensomspennende hippiebevegelsen. Den revolusjonerende Flower Power -generasjonen har motarbeidet alle konservative sosiale normer og høyt: "Skap kjærlighet ikke krig!" skrek. Selv da ble alle blomstene ansett som et uoffisielt symbol på bevegelsen, som lengtet etter fred og fullstendig frihet. Design -bakgrunnsbilder med stiliserte blomster i litt sterkere farger er derfor definitivt retro -kreasjoner som tar med seg 70 -tallsstilen. Dyktig iscenesatte, de passer ikke bare inn i et hjem i denne stilen, men praktisk talt hvilken som helst.

  • Space age design tapet

I tillegg til blomstermønstre, er de såkalte spacey mønstrene også veldig typiske for retrodesign. Disse formidler de futuristiske visjonene som kunstnere, forskere og designere hadde fra 60- og 70 -tallet. Det er slett ikke tilfeldig at noen av designikonene som George Nelson, Verner Panton samt Ray og Charles Eames var aktive i løpet av denne tiden. Du har designet mange møbelklassikere som fremdeles er ikoniske i dag. Her, som med selve mønstrene, blir geometriske former fantasifullt endret og nytt. Lyse farger, metallisk glans og 3D -effekter forsterker effekten og antyder en tenkt romalder.

sinon design tapet retro

  • Psykedeliske mønstre og diskofeber

Dissens, som skaper optiske illusjoner og kan forbløffe eller til og med hypnotisere betrakteren, er ikke mindre kortfattet for retroutseendet. Slike mønstre kalles fortsatt psykedelisk. Målet deres på 1970 -tallet var å utvide bevisstheten gjennom sansene. Som også var en av hovedambisjonene til de fleste samtidige på den tiden.

Og så kom … popen. På slutten av 1970 -tallet vokste diskofeberen hovedsakelig på grunn av kultfilmen "Fett" Spred med lynets hastighet og med det glans og glamour. De mest lekne og glitrende effektene som fremdeles finnes på noen retro -bakgrunnsbilder kommer fra denne tiden.

matuta retro design bakgrunnsbilder

Materialer av høy kvalitet og innovative utskriftsteknikker

Selv de beste mønstrene og effektene ser bare rene og utdaterte ut på foreldede bakgrunnsbilder. Bakgrunnsbilder av høy kvalitet skrives derfor alltid ut på de beste, innovative materialene eller implementeres med en annen teknikk. Vinylbelagt og fint strukturert, laget av naturmaterialer som kork og bambus eller tynn metallfolie, utstyrt med flokkfibre, forskjellige tekstiler, glassperler eller effektfolier. Moderne bakgrunnsbilder av høy kvalitet er førstevalget når det gjelder originale optiske høydepunkter. I tillegg skårer de med andre svært viktige, praktiske egenskaper, for eksempel høy vask og lett motstand. Samtidig er de flammehemmende og, i mange tilfeller, veldig enkle å fjerne helt tørre.

Gjør ditt eget valg og forvandle hjemmet ditt til en skikkelig oase av velvære med en garantert wow-faktor med riktig designtapet!

   bølgemønster geometrisk retro design tapet