veggdekke ideer keramiske fliser geometrisk mønster

Attraktiv veggbekledning med et geometrisk mønster inspirert av naturen får veggene til å se mer ekstravagante ut

 Sikkert minst en gang i livet ditt har du støtt på noe du lenge har lett etter og som du absolutt vil ha i hjemmet ditt. Men det virker mye mer attraktivt og imponerende for deg enn du hadde forestilt deg.

Kanskje du vil føle det samme når du tar en titt på det vakre veggdesignet som vi ønsker å introdusere deg for i dag. Det handler om originalen Veggbekledning med keramiske fliser.

Det er en attraktiv veggdesign!

veggbekledning Kin keramiske fliser samling DSIGNIO

Utvilsomt vil denne svært moderne flisdesignen la deg lure på hvordan verden med keramiske fliser vil bli om et år eller to. Denne nysgjerrige samlingen av keramiske fliser, kalt Kin, ble opprettet av Madrid-baserte designerstudio DSIGNIO for Harmony Peronda.

Et par femkanter danner en sekskant

veggbekledning Kin keramiske fliser designerstudio DSIGNIO

Når det gjelder disse naturinspirerte keramiske flisene, krever montering deres oppmerksomhet til siste detalj. Oppmerksomheten trekkes til naturvitenskapen bak dens visuelle appell. Kin keramiske fliser er inspirert av geometriske mønstre som finnes i naturen, og antyder at ingen form er tilfeldig. Tenk på hvor flotte disse molekylære flisene vil utfylle og fullføre interiøret ditt ved å skape et flott interiør som ligner på naturen. Slik Veggbekledning vil hjelpe deg å forstå og elske moderne design.

Få veggene dine til å se fantastiske ut

veggdekorasjon veggdekke keramisk geometrisk mønster

Designerne som skapte disse flotte flisene beskriver dem som tusenvis av små molekyler som danner en unik konstruksjon – en praktfull arkitektur som alltid vil være attraktiv.

Veggene ser mer levende ut

veggdekorasjonsideer veggdekke geometrisk mønster Kin -samling

Når det lyser ser dette keramisk ut Veggbekledning som en kjede av celler som gir veggene dybde og dimensjon. Hvordan oppsto denne utrolige flisekolleksjonen? Takket være en tilsynelatende usannsynlig tilnærming – fra kombinasjonen av femkanter til en Haxagon. Og det fører til et perfekt geometrisk spill. Cellekjeden som utgjør femkantene, skaper et interessant nettverk av sekskanter som flettes sammen horisontalt og vertikalt. På grunn av lettelsen stimulerer flisene refleksjonen av det keramiske materialet, og dette skaper en bølgelignende struktur som ser annerledes ut på grunn av forskjellig lys. Tilfeldigheten i naturens konstruktive presisjon, som Kin -flisene representerer, gir veggbekledningen en spontan skjønnhet.

Keramiske fliser hvis form er sår inspirert av naturen

Kin keramiske fliser geometriske DSIGNIO

Mens du ser på denne leiligheten, hvis vegger er kledd med så fascinerende keramiske fliser, lurer du kanskje på hva andre design av veggfliser vil eksistere i fremtiden?

Og kan du tenke deg en dristigere design som ligner Kin -flisene?

Kin keramiske fliser DSIGNIO Harmony Peronda