Veggedesign ideer – optisk illusjon eller perfekt veggdesign

Sjekk ut disse veggdesignene, ta på veggene i leiligheten din på en helt ny måte! Du har aldri forestilt deg at det var så realistisk! Planter vokser ut av veggene og dyr kommer til liv …! Det handler om kunsten til Petrescu Silviu.

Veggedesignideer – inspirerende 3D -veggdesign

veggdesign ideer Petrescu Silviu veggdekorasjon 3D veggdesign

Ingen kan være likegyldig foran denne veggkunst. Du har sikkert hørt om 3D -veggdesignet og beundret det flere ganger. Å puste det virkelige liv i vegger virker nesten umulig ved første øyekast … men det er det! Med riktig teknikk og med nok fantasi. Petrescu Silviu beviser det gjennom sine kunstverk på vegger.

Med sin kunst prøver maleren å bringe en uvanlig skjønnhet inn i leiligheten og å forlenge den på en unik måte … Og hvis du føler deg komfortabel mellom de fire veggene dine, kan du nyte livet ditt fullt ut.

Veggedesign ideer av Petrescu Silviu

veggdesign ideer Petrescu Silviu 3D ørn

Petrescu Silviu liker å male fra en tidlig alder. Han husker at han var besatt av å ikke krysse konturene av tegningene hans og velge riktig fargenyanse. I femte klasse utarbeider han sine egne ideer. Verken han eller foreldrene tok yrket hans på alvor. De trodde alle at han bare likte å male mer enn de andre barna. Litt senere begynte han imidlertid å skildre bittesmå tegninger av alle slag på klistremerker og kort og registrere helter fra tegneserier og tegneserier. Tre år senere valgte han tegneseriestilen og begynte å utvikle sine egne ideer.

Noe mystisk, men spektakulært

veggdesign ideer Petrescu Silviu kamelpyramider

3D -kameler fengsler øyet

veggdesignidéer Petrescu Silviu gir kameler liv

Etter barneskolen gikk han på den eneste videregående skolen for kunst i hjembyen. Han var glad for å være omgitt av andre barn som også var interessert i kunst. Han syntes alt var flott der: alle prosjekter, alle temaer, alle ideer … Hans egen stil utviklet seg. Volum, detaljer, perspektiver og fargebalansen vekket hans interesse for å male enda mer. Men noe plaget ham. Hver gang han avsluttet et prosjekt, hadde han den samme følelsen av at hovedideen på en eller annen måte er tapt. Og derfor tok han beslutningen om å gi ideene sine frihet. Han gjorde det mulig for vegger å utfolde seg i vår verden ved å bryte kommunikasjonsbarrierer gjennom en ekstraordinær 3D -veggdesign. Fra da av er hodet fullt av ideer …

En kul optisk illusjon gjør veggen til et ekte blikkfang

veggdesign ideer Petrescu Silviu uvanlig veggdesign

3D -veggkunst med planter

veggdesign ideer 3d kunst Petrescu Silviu

Har du sett nærmere på kunsten til Petrescu Silviu? Gjennom sin kunst prøver han å bringe naturen nærmere mennesker og minne dem om å stadig utvikle seg. Forhåpentligvis har du også samlet inspirasjon til ditt eget veggdesign!

Stolt ørn

veggdesign ideer Petrescu Silviu veggdesign ørn

Et imponerende mesterverk

veggdesign ideer Petrescu Silviu adler veggdekorasjon 3D

3D -veggdesign med japansk tema

veggdesign ideer Petrescu Silviu japansk tema

Nesten utrolig, ja?

veggdesign ideer Petrescu Silviu japansk 3D

Hvordan disse kunstverkene faktisk blir til …

veggdesign ideer Petrescu Silviu 3D veggdesign

Kreativt og inspirerende veggdesign

veggdesign ideer planter gir liv til liv Petrescu Silviu