Kanskje du er en av dem som ikke lar de aller siste trendene påvirke deg. Eller bryr du deg ikke engang om hva som er valgt som “årets farge”? Du har selvfølgelig rett i å ha en slik oppfatning. Når det gjelder mote og design, har det imidlertid alltid vært trender som har tiltrukket seg mye oppmerksomhet. Disse er også tilgjengelige i dag. Noen ting er fasjonable, trendy, bare for en viss tid, så går de uten spor. Og selvfølgelig er det slike fasjonable verdier som er udødelige, til og med vekker større interesse over tid og når et bredere publikum. Dette er nettopp det dagens innlegg handler om. I det følgende vil vi introdusere deg for 10 evig vakre og veldig tiltalende veggfarger som har vært veldig aktuelle i lang tid og sannsynligvis aldri vil gå av moten. Vi prøver bare å gjøre ditt valg av veggfarge enklere for neste renovering hjemme.

Lyse nyanser er veldig populære

veggfarger ekstra hvite på badet får rommet til å se lyst og romslig ut

Vi antar at de fleste huseiere ikke er spesielt interessert i hvilke farger de populære fargeinstituttene anser som trendy. Derfor vil vi gi deg følgende råd: Det er best å spille det trygt og velge en farge som har hoppet over alle tidsgrenser. Stol på det tidløse utseendet på veggene dine!

Vi vil bare oppfordre deg til å bruke velprøvde, tidløse nyanser i veggdesign hjemme. Da vil du aldri føle deg kjedelig eller trang i de fire veggene dine. Vi starter med noen få varianter av hvitt. Dette er klassikerne blant veggfarger og går aldri av moten. De populære hvite nyanser inkluderer utvilsomt Poised Taupe (SW 6039), Dover White (SW 6385), Extra White (SW 7006) og Alabaster (SW 7008). Disse klassiske veggfargene forstørrer rommet visuelt og introduserer det en evig sjarm.

1. Veggfarget klar taupe (SW 6039)

Det er det vi kaller et smart valg! Velg en nøytral veggbakgrunn og velg årets farge 2017 – Poised Taupe 6039 av Sherwin -Williams uten å nøle. Denne lyse veggfargen har en sterk utstråling og kan brukes veldig vellykket i forskjellige rom. Denne nyansen er allsidig og har bevist at den kan motstå motetrender.

Gjennomsiktig taupe – årets farge 2017

veggfarger klar taupe på soverommet

2. Dover White (SW 6385)

3. Ekstra hvit (SW 7006)

4.. alabaster (SW 7008)

Dover White for en koselig stue

Dekorer veggfargene Dover White i stua med kurvmøbler

Hvit i nyansene er godt egnet for moderne veggdesign

veggfarger hvit nunacen er trendy i veggdesign i år

Hvite nyanser har en beroligende effekt i soveområdet

veggfarger hvite i forskjellige farger nyanser et trendy valg for soveromsvegger

Men kanskje har du allerede blitt lei av alle nyanser av hvitt, så kan du velge andre klassiske nøytrale nyanser for veggene dine hjemme eller for husfasaden. Følgende tre farger som kan brukes innendørs og utendørs er spesielt populære blant hjemmedesignere og eiere:

5. Klassisk Fench Grey (SW 0077)

6.. Cascade Green (SW 0066)

7.. Oyster Bay (6206)

Kombiner grått med hvitt i stua

veggfarger trendy gråtoner for den moderne stuen

Oyster Bay for veggene i spisestuen

farger på Oyster Bay i spisesalen

Men hvis du har en spesiell preferanse for mørkere nyanser, kan du finne din favoritt blant de tidløse veggfargene. Dyp rød, marineblå og svart skaper et meningsfylt romutseende og gir atmosfæren en klassisk teft.

8.. Tricorn Black (6258)

9. Marine (SW 6244)

10. Rave Red (SW 6608)

Tricorn Black på badet med hvite aksenter

farger bad med veggedesign i tricorn svart

Naval ser flott ut på stuevegger

Kombiner marinefarger med hvitt i stua

Rave Red har en unik effekt i rommet

farger i spisestuen rave rød gjør spisestuen koselig

Er din favorittfarge blant de favoriserte nyansene som nettopp er vist, som regnes som evige klassikere innen veggdesign? Har du allerede bestemt deg for en? Vi ønsker deg unike vegger hjemme som vil gi deg mye glede og god stemning i mange år!

veggfarge ekstra hvit gjør spisestuen til et vakkert sted