Det er disse temaene for veggdesign hvor grensen mellom det banale og det fascinerende er så smal. Dette gjelder sannsynligvis veggmaleriene i XXL -format med skildringer av naturen. Kanskje bestemor allerede hadde noe slikt i leiligheten … Men på den annen side er de ofte så vakre og gir mye ro og avslapning inn i huset! Vil du virkelig klare deg uten det? Til syvende og sist er det sannsynligvis et spørsmål om synspunkt om du beskriver en slik veggdesign som moderne eller utdatert. Tross alt, takket være visse prosedyrer, kan den til og med integreres i et moderne interiør. Kanskje det også ville være en interessant provokasjon i sammenheng med en eklektisk design. La oss tenke mer om temaet sammen?

Mange interiørdesigner kan finne en motpart i veggkunstkomposisjoner

fjellandskap vann vegg kunst

Veggmalerier som en projeksjon av interiøret ditt

Alle bildene vi viser deg i denne artikkelen er verdt din oppmerksomhet rett og slett på grunn av det vakre landskapet. Vi tror valget ville være ganske vanskelig. Når det gjelder å integrere dem i interiøret, kan vi hjelpe deg med noen klassifiseringer og tips.

Se nærmere på vårt første eksempel: Denne sammensetningen kan blant annet svare til fordelingen av møblene i interiøret. Hvis du oppnår en sammenligning av hjemmedesign og veggbilder i XXL-format, ser effekten veldig moderne, original og noen ganger til og med genial ut. Selvfølgelig ville det vært mye bedre hvis du også velger et landskap som matcher fargepaletten din.

Med en slik veggdesign kan du lyse og utvide rommet ditt

innsjølandskap med bergarter veggkunst

Representasjoner av naturen med et bredt perspektiv

Å bo i små rom er en av de største utfordringene ved moderne interiørdesign. Og selv i større rom vil du oppnå en mer åpen karakter. Å feste veggmalerier med så brede perspektiver som på bildet ovenfor kan være svært nyttig. Du kan til og med bestemme hvilken av romdimensjonene du skal understreke. Du har mye plass til kreativ tenkning, ikke sant? I eksemplet ovenfor vil vi anbefale å installere sjøsiden nær vindusveggen i et rom. Takdesignet skal harmonere med himmelens nyanser. Hvis du følger disse kriteriene, vil rommet ditt se lysere, bredere og enda høyere ut!

De hvite blomstene i forgrunnen kan sette en aksent i rommet

innsjø med natur veggkunst

Drøm hver dag!

En persons drømmer gjør livet deres spesielt. Dette kan også gjelde det moderne interiøret, hvis det er det du vil. Er lange flyreiser eller fjerne feriested det som virkelig inspirerer deg i livet ditt? Vis den deretter med en dristig veggdesign. De mulige temaene er veldig mange. Flyplassmalerier i XXL -format som eksemplet nedenfor ville være det mest passende for mange mennesker! Også når det gjelder farger, ville et slikt bilde ideelt sett være innskrevet i enhver interiørdesign.

Gjør din drøm til temaet veggdesign!

plan idé veggkunst

Minimalisme i komposisjonen

Selv veggmalerier fylt med flere farger kan muligens bli sett på som en moderne veggdesign. Men i de tre neste eksemplene bør man ikke være i tvil om dette. Den ene viser minimalisme i komposisjonen, moderne skulpturelt utseende av de enkelte gjenstandene og et tilstrekkelig utvalg av farger og nyanser. Det gjenstår bare å finne et veggmaleri som passer til interiørets former og nyanser.

Fargene i dette bildet er typiske for moderne interiørdesign

flott stilisert landskapskunst

Veggbilder i XXL -format og det moderne interiøret

Veggmalerier er derfor spesielt innskrevet i et moderne anlegg hvis de ser ut som en integrert del av det overordnede konseptet. Vi har listet opp noen få mulige metoder og ideer som kan få dette til å fungere. Dette inkluderer korrespondansen mellom møblens sammensetning og bilderepresentasjonen. Utvidelsen og vektleggingen av visse perspektiver, så vel som lysningen av rommet ville være ytterligere store muligheter. Detaljer fra veggmalerier kan fortsette å legge til aksentuering i rommet. Matchen i former og farger mellom disse og interiøret er helt obligatorisk! Med alt dette i tankene, velg pluss -størrelsen som er riktig for deg blant alle de vakre eksemplene!

 Denne typen veggmalerier vil være spesielt egnet for gjesterom eller barnerom. Det finner du også?

flott sykkelveggkunst

Minimalisme i komposisjon gjør veggmalerier moderne

veggkunsttre ved solnedgang

Hvilken effekt en slik veggdesign ville ha på rommet ditt?

skog i høst veggkunst

Nok en flott veggbildside for barnehagen!

vegg kunst ballonger luft

Hvilken er din drømmeby, og kan du tenke deg dette som et veggdesigntema?

veggkunst kanalvann

veggkunst sørlandskap

Naturalistiske veggmalerier har ofte en veldig beroligende effekt. Hvem trenger ikke dette i dag?

veggkunst liten foss

… Og slik synker du ned i stillheten i jungelen takket være din egen veggdesign

veggkunst natur og jord

Interessante lyseffekter i naturen er et populært tema for veggmalerier

veggkunst vakre fossefall

veggkunst innsjøens vannstand

veggkunst soloppgang vakker

Til slutt tre fantastiske ideer for å utvide plassen!veggkunst flotte felt

veggkunst flott vannstand

veggkunst vann og bro