Fet veggdesign kontrastvegg soverom feminintFet veggdesign

Lurer du på hvordan det modige veggdesignet vil tilpasse seg interiøret ditt og hva det egentlig er beregnet på? Det er bare en vegg malt med en kontrastfarge. Hensikten er å være iøynefallende og attraktiv. Mesteparten av tiden bør denne veggfargen være en dristigere nyanse av hovedfargen på de andre veggene, men det er på ingen måte en regel.

Du kan ha en kontrastfarge på soverommet, stuen og spisestuen.

 soverom

Veggdesign kontrastvegg soverom aksentvegg gul lilla

Hvis du bestemmer deg for en kontrastvegg på soverommet, bør du velge nøye hvilken av de fire veggene du vil få til å se dristigere ut enn de andre. Ikke velg en vegg der det er et vindu. Den sterke fargenyansen kombinert med dagslyset får faktisk rommet til å se mørkere ut. På soverommet maler de fleste veggen bak sengen. Her har vi noen fine eksempler på kontrasterende vegger på soverommet.

Grønn vegg bak sengen

Kühne veggdesign kontrast vegg soverom grønt sengetøy

Frisk og klassisk på samme tid

Veggdesign kontrast vegg soverom grønt friskt

Minimalist på soverommet

sterke farger veggdesign soverom mørkegrønt hvitt sengetøy

Lysende grønn veggmaling

Veggdesign kontrast vegg soverom lys grønn seng rammeBabyrom – barnerom Fet veggdesign kontrastvegg soverom barnerom rosa jente

Vi vet alle at barn elsker dristige farger, så hvorfor skulle vi ikke bruke dem på sine egne soverom? Å male alle veggene med dristige nyanser kan være overveldende, så bare farg én! Du kan øyeblikkelig få et elegant og fancy design ved å legge til litt farge. Det er en morsom og enkel aktivitet å gjøre med barnet ditt.

Litt grønt i gangen

Veggdesign kontrast vegg kommode hvite skuffer

Stue og spisestue

Kühne veggedesign svart skinnteppe i kontrastvegg

Kontrastvegger i stua er et godt valg hvis du vil vise frem litt stolthet. For eksempel kan du vise peisen, bokhyllene, kunstverk. Bruk kontrastveggen til å lage et fokuspunkt hvis du ikke har en. Ikke glem, du kan også velge taket som kontrastvegg.

Ekstravagant og attraktiv – svart kontrastvegg

Veggdesign kontrastvegg spisestue hvit svart vegg

Taket som kontrastvegg

Kühne veggedesign kontrast vegg kjøkken hengende lamper

Tradisjonell stue

Fet veggdesign, kontrastvegg ved siden av TV -bordet

Appelsinen er virkelig forfriskende

Kühne veggdesign, kontrastvegg, oransje stue

Uansett hvilken farge du velger, ikke glem å matche den med hele interiøret. I kontrast får du en stygg, slitsom atmosfære.

Moderne og urbant i stua

Kühne veggdesign kontrastvegg rød stue lenestol salongbord