Happy St. Patrick’s Day – I dag, 17. mars, feirer mennesker over hele verden irsk nasjonaldag og skiltene er grønne. Fra Berlin til New York skinner berømte severdigheter i grønt lys, elver farges grønne og spesielt euforiske tilhenger bærer matchende grønne klær.

Vi vil også bidra til St. Patrick’s Day og presentere våre syv favorittveggdesigner i grønt.

Kløverveggdesign veggdekorasjon shamrockgrønn

Veggdesign: kløver

Firkløveret er symbolet på flaks og ser også vakkert og harmonisk ut. I Irland sies det også at shamrock tiltrekker seg feer. Uansett er det sikkert at du kan bringe litt positiv energi inn i huset ditt med den flotte designen.

polygon veggdesign veggdekorasjon grønn stue ideer

Veggdesign: Polygon

I 2016 er både geometriske former og naturlige farger raseri. Selv om dette motivet ikke er direkte relatert til St. Patrick’s Day, sprer den grønne fargen definitivt godt humør og gir liv til alle rom.

veggdesign pæregrønt barnerom

Veggdesign: pære

De minste bør også glede seg over den grønne livsglede i hjemmet sitt. Denne søte pæredesignen passer inn i hvert barns rom og gir deg et smil.

ginkgo biloba veggdesign subtil veggdekorasjon

Veggdesign: Ginkgo biloba

Ginkgo -bladet er et symbol på styrke og livsenergi. Dette spesielle bildet ble tatt av kunstneren Albert Koetsier, som bruker røntgenfotografering for å fange sine unike bilder.

Tusenfryd veggdesign tusenfryd spisestue

Veggdesign: Tusenfryd

Botaniske motiver og design er for tiden veldig på moten, og tusenfrydene er akkurat i tide til våren. Selv om du bor i storbyen, bringer dette bildet engen utenfra rett inn i hjemmet ditt.

Belfast veggdesign dekorasjon for veggdesign

Veggdesign: Belfast skyline

Hva kan være mer passende på St. Patrick’s Day enn Belfast -silhuetten? Hovedstaden i Nord -Irland er like spennende og mangfoldig som selve designet.

Dublin skyline veggdesign veggdesign moderne

Veggdesign: Dublin skyline

Er du mer fan av Dublin enn Belfast? Ikke noe problem, St. Patrick brukes også her hvert år. Det trendy lerretbildet i gatekunststil er også et skikkelig blikkfang.