Det er sommer, og mange tenker allerede på feriedestinasjonen for i år. Noen av dem drømmer om en avslappende fottur gjennom skyggefulle skoger og i høye fjell. Andre tenker på å sole seg på varm strandsand, bade, surfe og seile i det salte sjøvannet. Noen mennesker klarer til og med å gjøre begge deler. Men så snart vi drar på ferie, ser det ut til at dagene går så grusomt fort! Avslappingsdagene våre har så vidt begynt, og de er allerede over. Hvorfor kunne ikke sommeren vare litt lenger? Men vi har gode nyheter til deg! Selv om tidsmaskiner dessverre bare eksisterer i sci-fi-verdener, er det fortsatt måter å nyte sommeren på. Løsningen? Maritim tapet, selvfølgelig. I de neste linjene lærer du hvordan disse totalt kan forandre hjemmet ditt og hvordan du velger de perfekte. Bare les videre!

Anti-stress dekorasjon på hjemmekontoret sikrer bedre produktivitet og oppmerksomhet

Maritime bakgrunnsbilder gir en sommerfølelse året rundt hjemmekontor hjemmekontor idé

Store landskap som dette får hvert lille rom til å se større ut

Maritime bakgrunnsbilder gir en sommerfølelse hele året

Tapet som et moderne alternativ til veggmaling

Bakgrunnsbilder har kommet langt i alle henseender det siste tiåret. De er moderne, stilige, rimelige, visuelt tiltalende, pustende og finnes i alle tenkelige farger, mønstre og bilder. Avhengig av størrelsen på veggene dine, kan dagens bakgrunnsbilder installeres på en ettermiddag eller til og med noen få timer. De trenger ikke lenger å bli gjennomvåt i klebrig og dryppende tapetlim og trenger ikke lenger å tørke i flere dager.

I dag er bakgrunnsbilder ofte også kjent som veggmalerier, fototapeter, ikke-vevde tapeter eller veggtatoveringer. Spesielt sistnevnte kan festes på veggen akkurat som et stort klistremerke og raskt fjernes igjen. Når det gjelder veggdesign, kan du ikke lenger bare stole på veggfarger, men også på tapet. De gir deg et mye større utvalg av motiver å pynte veggene dine med. Mange selskaper tilbyr deg nå muligheten til å velge dine egne HD -bilder og få dem skrevet ut. Det blir bare ikke mer personlig og unikt enn det!

Det er nå til og med vanntette tapeter som kan installeres på badet

Maritime bakgrunnsbilder gir en sommerfølelse hele året

Dekorative elementer som dette porthole -speilet forbedrer hjemmets nautiske utseende

Maritime tapeter gir en sommerfølelse hele året

Uendelig sommer med vakre maritime bakgrunnsbilder

Vann er nødvendig for livet på jorden. Alle eldgamle bosetninger ble bygget nær vannkilder, mens Middelhavsregionen til og med ble ansett som sivilisasjonens vugge. Tross alt var det i disse regionene at ideen om den maritime stilen dukket opp. Vann og spesielt havet eller havet tiltrekker oss som en magnet og fascinerer oss med en mystisk karisma.

Sjøen inspirerer oss, hjelper oss med å slappe av, lindrer stress, lindrer umiddelbart negative følelser som tristhet, sinne, frustrasjon eller frykt, vekker ærefrykt. Det er det allerede vitenskapelig bevist Det har blitt antydet at å bo i nærheten av store vannmasser eller bare tenke på det gir hjernen vår og sansene en restitusjon etter overstimulering.

Utformingen av hjemmet ditt i nautisk stil minner deg om havet hver dag og fremkaller hyggelige følelser og minner. Når du velger et motiv for ditt maritime tapet, tenk på alt som har med sjø og hav å gjøre. Lag en liste over favorittene dine, og velg noe du liker best. Her er bare noen av de mest populære motivene – sjølandskap med strender og steiner, laguner, undervannsverdener, korallrev, skjell, drivved, fargerike sjødyr, meldinger på flaske, palmer som henger over bølgene, etc. Alternativt kan du kan fokusere mer på den nautiske siden av den maritime stilen – Seilskip, seilbåter, gamle fiskebåter, havn med fyr, lerret og rigging, ankre, trinser og kjeder, ratt, kompass, kart og andre navigasjonsenheter, forvitret tre, etc. Alle disse motivene kan også være veldig abstrakte. Bølgemønstre og kunstverk er like søte som detaljerte HD -bilder.

Design en aksentvegg som vil fange alles oppmerksomhet

Maritime tapeter gir en sommerfølelse året rundt stue landskap skog sjø

Sett opp et koselig lite lesehjørne for å slappe av og drømme

Maritime bakgrunnsbilder gir en sommerfølelse hele året, slapp av i solnedgangens lesehjørne

Viktige nøkkelfarger for dine maritime bakgrunnsbilder

Når du velger ditt maritime tapet, må du aldri glemme stilens ledende farger – marineblå, hvit, sandgul. Noen ganger aksenter i rødt, grønt eller svart er også velkomne. Når det gjelder mønstre, dominerer selvfølgelig nautiske striper her. Hvis du bare har begynt å dekorere hjemmet ditt i en nautisk stil, så fokuser på denne fargepaletten. I tillegg til fargene og mønstrene i havet, dominerer naturlige materialer og spesielt tre den maritime stilen. Så det er best å lete etter møbler og dekorasjoner laget av lyse, optisk forvitret tre, til og med drivved.

Skandinavisk chic, shabby chic og herregårdsmøbler passer veldig godt med den nautiske stilen

Maritime bakgrunnsbilder gir en sommerfølelse året rundt. Vertikale linjer nautiske

Fest ønsket maritimt tapet og oppdater deretter interiøret i hjemmet ditt deretter. Hvis du har et stramt budsjett, starter du med bare små dekorasjoner med nautiske mønstre som puter, gardiner, duker, sofatrekk, lampeskjermer og en liten modell av et seilskip. I mindre leiligheter kan disse elementene til og med være tilstrekkelig til å bringe sjøen inn i hjemmet ditt.

For å oppnå det maritime utseendet trenger du ikke gjøre noen store endringer i interiøret

Maritime bakgrunnsbilder gir sommerfølelse året rundt Skandi chic wale barnehage

Fantastisk barneromsinnredning for små seilere

Maritime bakgrunnsbilder gir en sommerfølelse hele året rundt babyrommet Wale Lighthouse

Maritime bakgrunnsbilder gir en sommerfølelse hele året, moderne barnerom skandi chic

Hvis du foretrekker et moderne interiør hvor nøytrale farger som svart, hvitt og grått dominerer, så rediger ganske enkelt de valgte bakgrunnsbildene før du bestiller. Svarte og hvite bilder kan ha en like imponerende effekt på sansene. Du kan også få frem en annen side av havet og havet. Fordi disse store vannmassene til tross for deres beroligende appell fortsatt er en naturkraft som kan være vakker og dødelig på samme tid.

Alle store vannmasser fortjener vår respekt og trenger vår beskyttelse

Maritime bakgrunnsbilder gir en sommerfølelse hele året

Maritime bakgrunnsbilder gir en sommerfølelse hele året rundt fyr i moderne svart -hvitt

Prøv å finne noe som inspirerer deg, gjør deg glad og minner deg om havet. Ingen institusjoner skal være like, og din skal ikke være et unntak. Hent inspirasjon fra bildegalleriet vårt og skap en unik maritim atmosfære.

Få din forkjærlighet for seiling og vannsport

Maritime bakgrunnsbilder gir en sommerfølelse hele året

Abstrakte bølger pryder veggene i denne moderne stuen

Maritime tapeter gir sommerfølelse året rundt. Abstrakte bølger i stua

Kaffehus og restauranter kan også dra nytte av et maritimt anlegg

Maritime bakgrunnsbilder gir en sommerfølelse året rundt kaférestaurant meeresbewohner

Fargerike motiver kan brukes på barnerommet

Maritime tapeter gir en sommerfølelse hele året

Maritime tapeter gir en sommerfølelse hele året

Det sandgule parkettgulvet ser ut som en fortsettelse av den viste stranden

Maritime bakgrunnsbilder gir en sommerfølelse året rundt. Lagune soverom ideer

Maritime tapeter gir en sommerfølelse hele året

Maritime bakgrunnsbilder gir en sommerfølelse hele året