Flott pantone -farge for interiøret 2017

Kjenner du allerede årets Pantone -farge? Vil du ha den perfekte fargepaletten for hjemmet ditt i 2017? Dette er grønt – en moderne grønn nyanse som er mild, rolig og romantisk på samme tid. Men det er tydeligvis ikke alles stil. Pantone -ekspertene er klar over dette. Det kreative Pantone -teamet har nye nyanser å tilby som vil forbli relevante for det kommende året.

Dempede farger som en generell trend

pantone farge interiørdesign 2017 trendy ideer nyttår

Generelt er fargene i 2017 dempet, fulle av diskrete og jordiske nyanser. Typiske eksempler er blomkål og hasselnøtt. De er beriket med primærfarger som blå lapis og gul sløyfe. De er friske, romantiske, lengter og alltid inspirert av virkelige gjenstander i naturen.

Men la oss se på den komplette listen nå!

Pantonefarge – Grønn kål

pantone farge interiørdesign 2017 trendy ideer

I tillegg til grønt er Kale den andre veldig betydningsfulle fargen ifølge Pantone. Hvis den første viser en mer urban karakter, er den andre nyansen tydelig forankret i naturen og bærer lengsel etter det store utendørs i landet. Fargen, som navnet antyder, er basert på grønn grønnsak – kål. Vi anbefaler Kale som bakgrunn, og den kan kombineres med praktisk talt alle nåværende aksenter, og de mulige effektene er nesten uendelige.

Fargen passer for alle årstider, men symboliserer sensommeren.

Pantonefarge – hasselnøtt

pantone farge interiørdesign 2017 trendy ideer nyttårsdesign

Dette er sannsynligvis det mest jordnære valget av alle Pantone-farger. Samtidig utstråler den nok varme og bringer komfort, trygghet og sikkerhet inn i atmosfæren. Det passer godt med deco og interiørdesign fra alle årstider, men til våren vil det være spesielt aktuelt.

Pantonefarge – rosa røllike

pantone farge interiørdesign trendy innredning fargepalett interiør

Hvis du vil tiltrekke deg oppmerksomhet, kan du skape en tropisk og sprudlende atmosfære i hjemmet ditt, og deretter velge Pink Yarrow. Hvis du trenger dristige aksenter, er dette det riktige valget. Fargen er spesielt egnet fra midten av sommeren og kan gi stemning og variasjon selv i vintersesongen.

Pantonefarge Grønn

pantone farge interiørdesign 2017 trendy ideer design fargepalett interiør

Grønt er årets farge 2017 ifølge Pantone. Jakten på nærhet til natur og modernitet er unikt kombinert her. Et perfekt valg for de nåværende trendene i bylivet som ønsker å trekke enda mer helse, men også stil fra de grønne sonene.

Pantone Color – Rosa Dogwood

pantone farge interiørdesign 2017 trendy ideer nyttår

Leter du etter den perfekte nåværende fargen til en jentes barnehage? Det er et passende valg med akkurat den rette uskyldens aura. Den subtile karakteren på sin side fremmer avslapning og fremmer dermed også kreativt arbeid. Fargen har en spesiell glans i seg selv og dette driver bort kjedsomhet, som heller ikke skal være på barnerommet.

Pale Dogwood er også egnet for andre rom og er praktisk for alle årstider.

Pantonefarge lys blå

pantone farge interiørdesign 2017 trendy ideer nyttår design møbler fargekombinasjon

Ved siden av Pink Yerrow er dette den andre av de eksotiske Pantone -fargene i år. Men det gir mye mer forfriskning og kulhet. Den uttrykker ønsket om endring og passer for alle som har endring som sitt livsmotto.

Fargen inviterer fantastisk til det vakre, pittoreske naturmiljøet i hjemmet ditt og er derfor egnet for hus og leiligheter med fantastisk utsikt.

Pantonefarge – brann rød

pantone farge interiørdesign 2017 trendy interiørdesign ideer

Kanskje det er en Pantone -farge som er nærmest klassikeren. Basen er rød og dermed sikrer den livlighet, bevegelse, men alt er fylt med sensuell varme.

Pantonefarge lapisblå

pantone farge interiørdesign 2017 trendy ideer nyttår design møbler fargepalett lapis

Energi og kraft – dette er to forskjellige aspekter ved livlighet, og de er inkludert i lapisblå – en annen flott Pantone -farge for 2017. Også et klassisk valg som vil holde seg oppdatert året rundt.

Pantonefarge – Primrose Yellow

pantone farge interiørdesign trendy ideer nytt år designmøbler

Vi anbefaler denne nyansen som ideell for å sette aksenter i et moderne miljø. Det kan også tjene som bakgrunn, men i stua eller på kjøkkenet – der livlighet og spenning kan være nyttig i det lange løp.

Pantonefarge Niagara

Kule stue maling farge moderne stue med blå maling farge ideer rom maling ideer - salongbord design

Er hele fargepaletten for emosjonell for deg? Ikke bekymre deg, det er også et jordnært og veldig kjent utseende av Pantone-farger for 2017. Det er også veldig elegant (som alle denimfarger faktisk). Det handler om Niagara – skyggeleggingen. Avhengig av applikasjonen kan det virke kontemplativt, som fossen landskap eller lett – som himmelen.

Pantone fargeinstituttets utvalg for 2017 er basert på en undersøkelse blant designere på New York Fashion Week. Meninger fra journalister og forhandlere og andre moteentusiaster ble også inkludert.

Samsvarer denne fargepaletten også med din holdning for det kommende året 2017?

Sov komfortabelt ved siden av stranden, omgitt av myke farger

pantone farge interiørdesign 2017 trendy ideer nyttår design møblering fargepalett

Subtile farger som virker beroligende

pantone farge interiørdesign 2017 trendy ideer nyttårsdesign innredning fargepalett interiør

Moderne fargekombinasjon med rustikke elementer

pantone farge interiørdesign trendy møblering interiørdesign