stue kaste ekstravagant dekorasjon idé

Stuevegger Ideer til en original veggdesign

Vi lever i en alder av smarttelefoner og sosiale nettverk. Det har aldri vært enklere å fange flotte øyeblikk fra hverdagen. Gjør du det også? Mangler du tilfeldigvis god dekorasjon på ett sted? Vi har et par her Stue vegger ideer, som vil løse begge problemene samtidig.

Bare tenk på de flotte og interessante samtalene du vil starte som et resultat! Her er noen superkreative måter du også vil sette disse på veggen.

Stilig stuedesign med bilder på veggen

stue vegger ideer hvit svart

Bilder på veggen med forskjellige størrelser

stue vegger dekorere bilder

Har du et hjemmekontor eller et annet kontor hvor det er mange tavler med klipp igjen? På et tidspunkt har du altfor mye av det. De er absolutt ikke alle brukt. Med mindre du velger å bruke den til å dekorere veggen. Legg dine favorittbilder til disse. Da trenger du et par matchende kroker på veggen. Hullene på klippene er flotte for å henge brettene på veggen. Skrev det deg allerede? Den er lett og kan passe godt i mange typer stuer …

Rammene lener seg mot veggen og henger ikke

stue som pynter vegger

En annen, enkel måte å sette bilder på veggen er med bilder som ganske enkelt limes på veggen. Du bør bare skrive dem ut i samme format. Så de vil fremstå som gode innenfor den vanlige stjernebildet. Tegn forskjellige former som du vil lage av bildene.

Du kan lage et hjerte av mange bilder

dekorere vegger henge bilder

Du kan også gjøre en flott installasjon med klesklyper og et par ledninger som du strekker ut. I en eklektisk stue hvor du ønsker å introdusere et mer uformelt preg, kan en slik idé fungere fantastisk.

Veggen ser spesielt original ut, tror du ikke det?

dekorere vegger på en original og attraktiv måte

En annen god idé er en metallgitter som ikke lenger fyller sin gamle funksjon. Fest dette til veggen. Da har du muligheten til å feste ulike bilder til dette. Ikke dekk til grillen helt, ettersom utseendet i stor grad gjør det tiltalende.

Rammer kan også males eller lages av tape. I dette tilfellet bør du ha litt fingerferdighet for DIY -prosjekter. Men dette gir deg muligheten til å integrere visuelt varierte bilder i et ensartet bilde.

Ekstremt små og ekstremt store rammer ser utrolig bra ut side om side

stue ideer veggdesign bilder

Kombiner bilder med speil

levende ideer deco ideer stue design

 Bilder hang tett sammen

stue vegger ideer til å henge bilder

 Enkelt og stilig

vakre levende ideer original veggdekorasjon

To bilderader i store rammer

stue vegger ideer bilder ramme

Bilder på grønn bakgrunn

originale dekor ideer stue vegger

 Du kan legge bildene på tynne hyller mot veggen

stue vegger ideer bilder hvit svart

Du kan dekke hele veggen med bilder

stue vegger ideer bilder på veggen

Mindre bilder omgir de større

stue vegger ideer bilder bilder