Hvitt, grått og mange andre vågale farger venter oss rundt hjørnet. Gjør deg klar for et nytt tiår fullt av farger og iøynefallende kontraster! Her er de nåværende veggfargene for 2021 …

Hva er de nåværende veggfargene i 2021?

Veggfarger 2021 Trendfarger, nåværende nyanser av mosegrønt

Hvis du nettopp har bestemt deg for å male veggene i hjemmet ditt, så gjør det i henhold til gjeldende fargetrender. Årsskiftet er riktig tidspunkt for fornyelse. Så si farvel til året som har gått og trekk frisk ny energi ved å male veggene i boligarealet ditt på nytt.

Og det er her fargen spiller inn. Finn ut hvilke veggfarger som er trendy i 2021, og skap en koselig livsstil!

Pantone Color Institute har valgt 2 kontrastfarger

Veggfarger 2021 Trendfarger, nåværende nyanser Pantone

Veggfargene som fortsatt er i trend

Levende trender i 2020 har gitt oss farger som himmelgrå og perletoner som enkelt kan kombineres med forskjellige dekorative stiler – fra den mest klassiske til den minimalistiske, retro eller industrielle stilen.

En annen fargepalett som også vil være veldig tilstede på nyåret, er nøytrale og lyse farger, for eksempel forskjellige nyanser av hvitt, beige eller lysegrått. Og det er ubestridelig at disse tonene får rommene til å virke romslige og lyse. Derfor er det ikke overraskende at de også er på vei opp i 2021.

Farger spiller en viktig rolle i oppfatningen av plass

Veggfarger 2021 Trendfarger, nåværende nyanser, nøytral beige

Men for de som foretrekker å gå for dristige og originale farger, er farger som olivengrønn og koboltblå tilgjengelig. Siden dette er veldig intense farger, brukes de i kombinasjon med mer nøytrale nyanser.

Bruk kontraster!

Veggfarger 2021 trendfarger nåværende nyanser fargekombinasjon soverom

Veggfarger 2021 – beige

Beige er en aktuell trendfarge. Denne jordnære skyggen gir mer naturlighet og skaper en jordnær atmosfære. Så beige kommer tilbake i 2021 med mer kraft og med forskjellige teksturer.

Beige som bakgrunn

Veggfarger 2021 trendfarger nåværende nyanser beige

Veggfarger 2021 – mørkeblå

Det er en frisk og munter farge som tilpasser seg veldig godt til rom i varmt klima. Det kan også kombineres ganske godt med andre nøytrale farger og gir interiøret et snev av personlighet og raffinert varme. Og når du kombinerer veggfargen mørk blå med møbler og dekorative elementer i okerfarger, blir resultatet ganske enkelt oppsiktsvekkende.

Fordyp deg i de dype blå tonene!

Veggfarger 2021 trendfarger mørkeblå fargetrender

Veggmaling 2021 – nyanser av korall eller terrakotta

Nyansene av oransje, jordfarger og brune vil være veldig tilstede i høstsesongen, men du kan fortsatt bruke dem om våren.

Slik skaper du en innbydende atmosfære

Veggfarger 2021 trendfarger nåværende nyanser rosa

Pasteltoner ser veldig subtile ut

Veggfarger 2021 Trendfarger, nåværende fargekombinasjoner

Veggfarger 2021 – oransje

Fargen oransje er en flott måte å livne opp den levende atmosfæren på. Du kan velge en intens oransje som er sterk og levende, eller en pastellskygge som er mer subtil og gir et sommerlig aspekt til interiøret ditt.

Appelsin utstråler varme og energi

Veggfarger 2021 Trendfarger, nåværende oransje nyanser

Veggfarger 2021 – mosegrønn

Mosegrønn er en aktuell og naturlig farge som passer godt til enhver interiørstil. I kombinasjon med tre og naturlige fibre skaper mosegrønt en rolig og avslappet atmosfære.

Grønne toner bringer ro inn i stua

Veggfarger 2021 Trendfarger, nåværende grønne nyanser

Veggfarger 2021 – nyanser i sølv

Skinnende fargenyanser har lenge vært et problem innen interiørdesign. Våg å male en aksentvegg i sølv og gi boarealet ditt et elegant og originalt preg.

Sølv – et dristig valg av farger

Veggfarger 2021 trendfarger nåværende nyanser sølvfarge

Bruk metalliske aksenter

Veggfarger 2021 sølv trendfarger kommode gang

Veggfarger 2021 – turkis

Turkis er en frisk og munter farge som tilpasser seg veldig godt til middelhavsstilen. Denne nyansen kan enkelt kombineres med nøytrale farger og får rommet til å se innbydende ut.

Turkis og grått er en frisk fargekombinasjon

Veggfarger 2021 Trendfarger, nåværende turkise nyanser

Veggfarger 2021 – off -white

Den enkleste og mest tradisjonelle av alle farger klarer å formidle den følelsen av komfort og ro som er typisk for rolige farger. Off-white ser mye mer naturlig ut enn andre hvite nyanser.

Hvitt er ikke alltid hvitt

Veggfarger 2021 Trendfarger nøytrale nyanser off-white

Veggfarger 2021 – forskjellige gråtoner

For de som ønsker å fortsette å stole på den nordiske og minimalistiske stilen, er grå faktisk en veldig frisk farge med makeløs eleganse og stil.

Grå kan være en veldig harmonisk nyanse

Veggfarger 2021 Trendfarger, nåværende gråtoner

Veggfarger 2021 – sennepsgult

Som jeg sa, til tross for de myke fargene og pasteltonene, vil vi gi plass til de mest vågale nyanser i 2021. Blant dem vil det også være sennepsgult – en av de umiskjennelige hovedpersonene i dette nye tiåret. Imidlertid er skyggen perfekt for å fylle hvert hjem med lys og liv.

Selvgul er tilbake i trenden

Veggfarger 2021 Trendfarger, nåværende nyanser sennepsgult

Nyt følgende eksempler og la deg inspirere ytterligere!

Veggfarger 2021 Trendfarger, nåværende nyanser rosa

Veggfarger 2021 beige trendfarger mørkeblå nåværende fargetrender Veggfarger 2021 Lys rosa trendfarger nåværende nyanser Veggfarger 2021 trendfarger nåværende fargetrender mørkegrønn Veggfarger 2021 trendfarger nåværende fargetrender grå Veggfarger 2021 trendfarger nåværende fargetrenderideer

Veggfarger 2021 trendfarger nåværende fargetrender livlige nyanser Veggfarger 2021 trendfarger nåværende fargetrender stue Veggfarger 2021 trendfarger nåværende fargetrender Veggfarger 2021 Trendfarger, nåværende nyanser, aksentvegg Veggfarger 2021 Trendfarger inviterer nåværende nyanser til å fungere Veggfarger 2021 Trendfarger bad nåværende nyanser Veggfarger 2021 Trendfarger beige Veggfarger 2021 Trendfarger Fargetrender Beige Kremaktig Veggfarger 2021 Trendfarger Fargetrender rosa og grå Veggfarger 2021 trendfarger gråtoner nåværende nyanser Veggfarger 2021 trendfarger nøytrale toner fargetrender