stue vegg farge maroon beige brun interiørdesign

Veggmaling i stuen – 15 fascinerende rødbrune stuer

Rødt er en fantastisk, dramatisk nyanse. Det er også anerkjent som skyggen av lidenskap. Mange av deres varianter er også veldig kjente og utbredte. Det handler for eksempel om burgunder og rødbrun.

Alle disse nyansene har en sterk, stimulerende, varm og spennende karakter.

Derfor brukes de også i spisestuer, hvor de stimulerer appetitt og underholdning.

I stuer kommer rødbrun i små doser, for eksempel en aksent på veggen. Men det er også noen få unntak fra mennesker som føler seg i harmoni med denne sterke nyansen.

I dag samlet vi mange bilder av stuer. Disse vil nok en gang illustrere hvordan varme nyanser som kastanje kan varme opp plassen din. De 15 eksemplene viser den fine, innbydende, lidenskapelige og fine karakteren til denne nyansen.

Ta en titt på bildene nedenfor og fortell oss hva du synes om hver enkelt. Kanskje du finner en favoritt blant alle disse.

Bloomfield

stue vegg farge tre veggdekke maroon polstring

Du kan også funksjonelt utstyre en aksentvegg. I dette tilfellet her fungerer det som en akustisk romoptimalisering. Det er en flott bonus, ikke sant? Det ser ut som et kunstverk, ikke sant? Ja, og det er superfunksjonelt på samme tid. Pianoet fungerer også som en bonus i denne sammenhengen.

Boston stue

stue vegg fargepalett rødbrun trefarge

Den kule versjonen av solskinnet foran aksentveggen ser ut til å være tilstrekkelig for å kompensere for det store kunstverket i rommet.

Tradisjonell stue i Boston

stue vegg farge rødbrun hvit beige

Dette huset i Boston har en innbydende karakter, takket være den tradisjonelle arketypen den tilhører. De enkle møblene ser spesielt sterke ut foran den mørke kastanjeveggen.

Grønt hus på våren

stue vegg farge maroon vegg design ideer

O Leary valgte fargene i huset med stor lidenskap. Hun var sikker fra starten av at stua og biblioteket måtte gjøres i nyanser av Benjamin Moore. Designet gjenspeiler også deres kjærlighet til hester.

Boksformede hyller i brunt og hvitt er flotte fokuspunkter mot den jordiske skyggen.

Stue kastanje

moderne stue vegg farge fargepalett rødbrun rød hvit

En moderne innredning trenger mye rødt og kastanje. Å blande disse med svart og hvitt får det hele til å fungere bedre som en kombinasjon.

Moderne asiatisk stue

stue vegg farge kastanje brun beige rød brun farge design

Fargen på veggen betyr ikke automatisk lykke til, men samtidig understreker den alle veggene sammen. Lave, nøytrale møbler og innebygde sidebord er plassert på det håndlagde Cha Cha-teppet. (ifølge Formaonline.com)

New York eklektisk stue

moderne stue vegger maling vegg farge maroon gardin ideer

Her har vi å gjøre med en varm og innbydende Scarsdale -stue. Fargepalettene utfyller hverandre. Legg også merke til hvor behagelig og innbydende sittegruppen ser ut.

By og landskap

moderne stue maling vegger vegg farge maroon blå farge aksenter

De kastanjeformede veggene får denne leiligheten i New York til å se veldig varm og innbydende ut. De blå aksentene her og der gjør det hele enda mer interessant.

Tradisjonell stue med dyreprint

stue vegg farge maroon beige steinvegg tregulv skinnsofa

Er det noe du ikke liker på dette bildet? Stuen er åpenbart fengslende og får alle til å snu på hodet.

Stueinnredning

stue sofa vegg farge kastanje brun hjørnesofa i beige kasteputer lysegrønn

I et rom av denne størrelsen har du råd til å lage veggene i mange nyanser. Disse er fra Morris & Co. Så lenge det kan kobles sammen med andre, lett skyggelagte elementer, for eksempel tepper, tepper og brannkasser, ser det bare flott ut.

Laura Ashley Suite i matchende røde nyanser ble supplert med rikelig med lilla sofaer. Det ser luksuriøst og innbydende ut.

Stue i kastanje

moderne stue vegger maling vegg farge maroon

Mason Butts skapte denne fantastiske designen i moderne stue. Det er veldig elegant og er et godt eksempel på et vakkert rom.

Kastanjeformet stueidé

stue design vegg farge fargepalett rødbrun hvit farge aksenter

Her er de sammenkoblede, sorte seter med en flott gulvlampe. Kan noe virke dristigere i en stue? Den mørke kastanjeveggen sier alt …

Ozhan stue

moderne stue aksent vegg maling vegg farge maroon hvit

Her kan du se forskjellige varianter av den røde fargen. De er flotte for aksentveggene. Sammenkobling med hvitt er en annen flott tilnærming. Det ser vanlig ut, men fungerer fantastisk.

Brian Patrick Flynn stue

stue vegg farge maroon tak farge vegg tapet mønster

Vintage moderne ting som finnes i stuen, som stoler, benker og et salongbord, kombineres med tradisjonelle møbler som en sofa. Slik oppnådde du et friskt, ungdommelig utseende.

Livlig stue

stue design vegg farge maroon vegg tapet stripe mønster

Et levende veggpapir bringer et klassisk utført bilde til et helt nytt nivå. Malingen ble deretter tatt opp på putene og teppeprøver. Nøytral polstring beskytter det hele mot å se for overdådig ut. De olivenfargede gardinene gir glamour.

Likte du eksemplene våre fra i dag? Vil du bruke disse ideene eller deres variasjoner et sted i hjemmet ditt til tider?