Nøytrale veggfarger ideer som kan erstatte effekten av grått

Grå har vært veldig populær de siste sesongene. Den ble brukt som et alternativ til mange nøytrale og klassiske farger. Grå tok ofte stedet for svart eller hvitt. Men sakte er kraften i den grå fargen i interiøret allerede over. Grått er ikke lenger så moderne. Vi har noen ideer til veggmaling som den kan erstattes med. Disse er moderne i 2017 og har samme effekt!

Poised Toupe – Shervin Williams: Veldig enkel og stilig

veggfarger ideer nyskapende

Veggmalingsideer – Denne trendy fargen vil gi hjemmet ditt et friskt utseende

veggfarger moderne stilig

Veggmalingsideer – Poised Toupe passer perfekt til de moderne møblene

veggfarger tips trender

Dette er en av de mest populære veggfargene for 2017. Poised Toupe er en kremaktig sjampinjong. Den tilhører en ny generasjon jordiske nyanser som fungerer fantastisk i moderne rom.

Melkeveien fra Benajmin Moor

milkeyway veggmaling ideer

Benjamin Moores utvalg for 2017 minner om smørkrem. Det er en kremhvit på en gul base. Velg det for veggene eller taket. Kombiner med flekker i klassisk hvitt. Dette gir deg et karakteristisk, men samtidig veldig avslappet rom.

Veggmalingsideer – Green Trellis, Behr

veggfarger ideer

Si hjertelig velkommen til våren med denne ømme grønne nyansen 

grønn trelis veggfarger ideer tips

Grønn espalier ville være en passende nyanse hvis du leter etter en salvieveggfarge for 2017. Det er noe gammeldags og klassisk over det, en slags “Old World” teft. Dette vil spre følelsen av arv og klasse i interiøret.

Veggmalingsideer – Chocolate Kiss, Dulux

ideer til dulux veggmaling

Mørk sjokoladebrun er et godt alternativ til mørkegrå. Denne fargen får alltid et helt annet utseende, avhengig av om den er ferdig i blank eller matt. Test forskjellige alternativer før du bestemmer deg for noe i ditt rom.

Veggmalingsideer – Peignoir

peignoir farrow ball

Veggfargeideer – rosa kan ha en virkelig nøytral effekt!

peugnior wabdfarben ideer

Rosa er ikke bare for jenter, er det?!

wabdfarben ideer nye trender

Vi kan beskrive årets farge på DULUX som en slags lys rosa. Det er et bevis på at rosa kan virke nøytralt. I dette tilfellet har vi en veldig lett variant av denne fargen med blå undertoner. Det ser avslappende og moderne ut.

Koboltskygge, Sico

innovative ideer til veggmaling

Et bredt spekter av forskjellige nyanser er tilgjengelig!

koboltskygge veggmaling ideer

Dette er den nyeste marineblå fra 2017. Veggfargeideer med denne fargen kan kombineres med praktisk talt alle andre nyanser. Det ville være et perfekt bakteppe for en lys stue.