Ja absolutt! Sesongen med vannmelon er endelig her, og nå er det på tide å ta den og nyte denne himmelske, deilige og veldig sunne frukten! Hvis du må ta hensyn til linjen, kan du holde deg rolig, fordi vannmelonen er veldig lav i kalorier. Trimmet til sommer, har vi utarbeidet 10 forfriskende ideer for deg i dag, nemlig hvordan du kan behandle og konsumere vannmelon på forskjellige måter hver dag.

Sommeroppskrifter vannmelon agurk salat live sunt tittel salsa fragment

S.onne, sommer, vannmelon

På den varmeste tiden av året er et saftig stykke vannmelon akkurat tingen. I våre 10 oppskriftsforslag lister vi nedenfor hva, men alt, som fremdeles kan lages med fruktkjøttet av denne deilige frukttypen. Prøv de sunne desserter eller hjemmelaget limonade med melon og aldri gå forbi melonen igjen når du er i markedet.

Oppskriftene er raske og enkle å implementere og veldig sunne og selvfølgelig hjemmelagde.

1) Jordbær og melon popsicles

Bland melonskivene, jordbærene, en halv kopp sukker sammen til alt er purert. Avhengig av din smak, tilsett limejuice eller revet skall av lime. Hell i formen du vil ha, og sett en trepinne i hver ispopp. Frys over natten og bruk den for å avkjøle de varme dagene.

Deilig og kaloriløs vannmelonis

Sommeroppskrifter Vannmelon Agurkesalat Lev Sunn Tittel Salsa Shaped

2) Salsadip med melon

Rør sammen limeskivene, limesaften, 1/2 ts sukker og 3/4 pepper. Skjær vannmelon, agurk, pepperoni, basilikum og mango i terninger og spinn det hele kraftig gjennom. La salsadippen stå i 1 time og server med chips eller nachos.

Eksotisk og næringsrik

Sommeroppskrifter vannmelon agurk salat live sunn tittel salsa tomater

3) vannmelonsorbet

Puré vannmelonskivene og limesaften sammen med 2 ts sukker. Sikt blandingen gjennom en fin sil og frys ned massen. Skrap ut en liten porsjon og gjenta denne prosessen noen ganger hvert 20. minutt til du får en luftig iskrem.

En sorbet for å forføre deg

Sommeroppskrifter vannmelon agurk salat live sunn tittel salsa tomat bord

Sommeroppskrifter vannmelon agurk salat live sunt tittel2

4) Grillet melon

Pensle noen vannmelonskiver på begge sider med olivenolje og legg dem på grillen. Når du får mørke flekker, er de klare til å spise. Smak til med salt og pepper, fersk fra mørtelen.

Grillet melon? – ja, selvfølgelig!

Sommeroppskrifter vannmelon agurk salat live sunt grillet

Sommeroppskrifter vannmelon agurk salat live sunn tittelsalat

5) Vannmelon, havremel frokostblanding

Ha biter av melon, jordbær, melk, gjennomvåt havregryn og chiafrø, yoghurt og bourbon vanilje i en bolle. Bland alt sammen og dekk til med film og la stå i kjøleskapet over natten.

Start dagen med en melonblanding

Sommeroppskrifter vannmelon agurk salat live sunt tittel havregryn6) Melon Green Tea Detox Drink

Bland den ferdigkokte grønne teen med vannmelonbitene og sikt gjennom en sil i en gryte. Server med fersk mynte og isbiter.

En deilig detox -drink

Sommeroppskrifter vannmelon agurk salat live sunn tittel juice grønn te detox kur

7) Kullsyreholdig vannmelonsaft

Puree melonbitene og bland inn saften av en lime. Til slutt fylles det opp med musserende vann og pyntes med limeskiver og / eller mynteblader.

Melon med brus 

Sommeroppskrifter vannmelon agurk salat levende sunn lime basilikum8) hjemmelaget limonade med melon

Puré vannmelonen og sikt den gjennom en fin sil. Varm 1/2 kopp vann og 1 kopp sukker til sukkeret er oppløst. Ta sirupen av varmen og bland med sitronsaft og kaldt vann. Lag isbiter og melonpuré i flotte glass og hell sitronen over dem.

Sommeroppskrifter vannmelon agurk salat live sunn tittel limonade

Sommeroppskrifter Vannmelon Agurkesalat Lev Sunn Tittel Juice Fizzy

9) Agurk og melonsalat

Hakk en løk og tilsett limejuice etter smak. 10 minutter senere tilsett 2 ss olivenolje. Skjær en moden melon, agurk og fetaost i terninger i en stor bolle og smak til med vinaigrette.

Sommeroppskrifter vannmelon agurk salat leve sunt

10) Halvfrossen sorbet med melonbiter

Bland melonmasse, sitron eller limejuice, isbiter og litt sukker, honning eller sukkerroesirup. Hell i sundae, pynt med mynte og server umiddelbart. god appetitt!

Sommeroppskrifter vannmelon agurk salat live sunn tittel salsa tomater

Sommeroppskrifter vannmelon agurk salat live sunt tittel2

Sommeroppskrifter vannmelon agurk salat live sunn tittelsaft