Hodepine lidelser er et svært vanlig nervesystem problem i disse dager. En annen form for uutholdelig smerte i menneskehjernen er migrene, som er uutholdelig uutholdelig og kan bli verre hvis den ikke blir behandlet i tide. Det er flere grunner til at migrene kan oppstå, for eksempel: B. hormonelle endringer, dårlig kosthold og drikke, mye stress eller spenning, overdrevent alkoholforbruk og røyking, hyppige søvnforstyrrelser, overanstrengelse og miljøendringer. Før det blir uutholdelig, kan du prøve følgende hjemmemedisiner for migrene. Ta en titt først …

Hva skal jeg gjøre med migrene??

Hjemmemedisiner for migrene og hodepine

Alvorlig hodepine og migrene – finnes det hjemmemedisiner for det?

Hjemmemedisiner hodepine migrene

Hjemmemedisiner for migrene og hodepine

ingefær

Ingefær finnes i nesten alle husholdninger, da den hovedsakelig brukes på kjøkkenet. Derfor kan du drikke ingefærte 3 eller 4 ganger om dagen eller tygge en rå og fersk ingefærrot langt i å redusere migrene og hodepine. Det balanserer fordøyelsesforstyrrelser, bidrar til å redusere stress og slapper av hjernens nerver.

Hodepine lindring tilskrives også de mange helbredende effektene av ingefær

Hjemmemedisiner for migrene ingefær

kajennepepper

En halv skje cayennepepper kan blandes med varmt vann og honning sammen med noen dråper sitron. Det stimulerer blodsirkulasjonen og inneholder capsaicin, som er en naturlig smertelindring. Det eliminerer hodepine og har ingen bivirkninger.

Ha cayennepepper hjemme?

Hjemmemedisiner for migrene cayennepepper

Kald komprimering

Bruk isbiter ved å pakke dem inn i et rent håndkle eller en plastpose og deretter legge dem på hodet / pannen / halsen. Gjenta dette flere ganger i minst 10 til 15 minutter. Varme og kalde kompresser er også fordelaktige. Imidlertid er det en veldig enkel måte å lindre hodepine på.

En kald komprimering kan lindre smerten din

Hjemmemedisiner for migrene kald komprimering

Hydroterapi

En annen veldig nyttig terapi som kan utføres ved å plassere føttene i et boblebad med vann mens du legger en kald komprimering på enten hodet eller nakken, er samtidig.

La deg slappe av i vannet!

Hydroterapi hjelper mot hodepine og migrene

Lavendelolje

Å puste inn eller påføre lavendelolje lokalt er et veldig nyttig verktøy for lindring av hodepine. Det lukter veldig godt og 2 eller 3 dråper er nok til å putte i kokende vann og inhalere dampene.

Eteriske oljer har vist seg å ha helbredende egenskaper

Hjemmemedisiner for migrene lavendelolje

peppermynte

Å drikke mynte med honning kan bidra til å redusere betennelse. Det er en naturlig smertestillende som inneholder mentol som skaper en kjølende følelse i menneskekroppen. Det har også en krampestillende og antibakteriell effekt.

Forbered og nyt peppermynte -te

Hjemmemedisiner for migrene Peppermynte

cinammon

Det er et krydder som kan brukes på kjøkkenet hver dag. En annen metode er å lage et fint pulver av noen kanelstang og blande det med vann for å danne en glatt pasta som kan påføres pannen. La pastaen stå på i minst 30 minutter og vask den deretter av med lunkent vann. Å spise en halv teskje kanelpulver med lunkent vann på tom mage styrker immuniteten og bidrar også til å regulere blodsukkernivået.

Kanel har mange bruksområder

Hjemmemedisiner for migrene kanel

Ashwagandha

Ashwagandha er også kjent som vinterkirsebær og er et annet fantastisk hjemmemedisin for alle typer hodepine. Det kan tas i pulverform ved å drikke en halv teskje ashwagandha blandet med 1 glass vann en gang om dagen. Det er kjent for å styrke hele nervesystemet.

Oppdag de helbredende egenskapene til vinterkirsebæret

Ashwagandha pulver hjelper med å lindre hodepine

næring

Kosthold spiller en viktig rolle i livet vårt. Unnlatelse av å spise ordentlig kan være veldig skadelig for helsen vår. Hoppe over måltider eller overspising kan føre til dysfunksjon i fordøyelsessystemet, noe som igjen forårsaker psykiske lidelser, hodepine og forstyrrelser i blodtrykk og sukkernivå. Å spise mat som er rik på næringsstoffer og fiber er flott for menneskers helse. Fersk frukt og grønnsaker må inkluderes i måltidene. Unngå å spise for hurtigmat. Reduser også alkoholforbruket og unngå røyking.

Unngå alkohol og hurtigmat og spis sunt som mulig!

Hjemmemedisiner for migrene Diett drikker ikke alkohol

søvn

Å sove minst 6 til 8 timer er svært viktig for god helse. Det er også viktig å kontrollere soveposisjonene dine for å unngå stress på ledd og nakke. Å følge den naturlige rutinen, det vil si å sovne i tide og stå opp tidlig om morgenen, forbedrer ikke bare helsen, men holder også folk aktive i løpet av dagen.

Hjemmemedisiner for migrene: Å sove er alltid godt

Hjemmemedisiner for migrene får nok søvn

massasje

Det er godt å ha noen til å massere kroppen din mens du slapper av. Massasjeterapi kan utføres på hender og føtter på hver side ved å trykke dem forsiktig over hele kroppen. Det samme kan gjøres i nakkeområdet. En hodemassasje kan være svært nyttig for å lindre smerten.

Hodemassasje – en god idé for mer avslapning i hverdagen

Hjemmemedisiner for migrene Massasje av hodemassasje

Yoga og meditasjon

Hvis hodepine blir verre for hver dag, er det på tide å inkludere yogaøvelser i din daglige rutine. Disse kan være svært nyttige for å kurere hodepine og migrene.

Ta deg tid til yoga og meditasjon hjemme eller i yogastudioet

Migrene og hodepine kan lindres gjennom yoga og meditasjon

Den viktigste delen av å finne en effektiv migrenebehandling er det som fungerer for deg. Ofte kan migrene lider litt av kombinasjonen av reseptbelagte legemidler og hjemmemedisiner.

Si farvel til migrene dine!

Behandling for å lindre migrene og hodepine