Selv om maur er veldig hardtarbeidende og faktisk fordelaktige insekter i naturen, ønsker vi ikke nødvendigvis å ha de små krypende dyrene i huset eller på terrassen. For å gjøre dette trenger vi ikke nødvendigvis å drepe dyrene, vi kan ganske enkelt drive dem bort permanent. Og hvordan fungerer det? Veldig lett. Gjennom noen tiltak som tilstrekkelig hygiene og rettidig avhending av matrester med søppel. I stedet for en sterk kjemisk klubb, er det også noen veldig effektive ideer som er veldig nyttige for å fjerne uønskede skadedyr.

Disse 15 hjemmemedisinene for maur er de beste for naturlig maur som avviser

hjemmemedisiner mot maurideer

# 1 lavendel, mynte og co.

lavelndel som hjemmemedisin mot maur

De fleste essensielle oljer, så vel som medisinske urter i seg selv, er veldig effektive til å drive bort maur og andre uønskede insekter. Dryss disse i tørket eller fersk form på de berørte områdene i huset eller på maurstien, og snart er de små inntrengerne borte.

# 2 sitron

hjemmemedisiner for maur sitronsaft

Maur, akkurat som veps og stikk, kan rett og slett ikke lide av sitronsyre. Du kan ganske enkelt bruke sitronsaft eller fortynnet eterisk olje for å fukte områdene der mauren blir sett oftere.

# 3 eddik

eple cider eddik sunt vekttap tips og triks

Det samme gjelder eddik. Spesielt den sterke eddiken skremmer vekk maur og virker desinfiserende samtidig. Ikke bare kan du bruke den til å tørke gulvet hjemme med eddik og vann generelt.

# 4 fedd

Nellik og sitron som hjemmemedisin mot maur

Nellik har en veldig intens duft som driver bort alle insekter – veps, mygg og mygg. For å forbedre effekten kan du stikke tørket nellik i sitronskiver og legge dem på bakken eller på maurstier utenfor.

# 5 kanel

hjemmemedisin for maur kanel

Det samme gjelder kanel. Med en sterk lukt og et desinfeksjonsmiddel vil kanel sikkert drive maur bort, ikke bare spredt som et pulver, men til og med i form av kanelstang.

# 6 laurbær

Laurel forlater hjemmemedisiner for maur

Maur liker ikke den essensielle oljen av laurbærblad, så vel som de tørkede bladene. Du kjenner lukten på avstand og ser etter avstanden.

# 7 Chilipulver og cayennepepper

hjemmehjelpemidler mot chili pulver mot maur

Denne skarpheten er tydelig et signal for at skadedyrene skal forsvinne. Spredt på maurveien bryter chilipulver dyrenes spor, og de kommer bare tilbake eller forsvinner helt.

# 8 fett eller vaselin

Vaselin som hjemmemedisin mot maur

Myrenes feromonspor kan brytes enda mer effektivt med vaselin eller fett. Fettfilmen er også vanskelig for insektene å krysse. Dette hjemmemedisinen for maur anbefales spesielt på balkongen og terrassen.

# 9 kobbermynter

cent kobbermynter hjemmemedisiner mot maur

Kobber er også veldig egnet mot andre insekter som for eksempel veps. Legg store mengder kobbermynter overalt i huset eller utenfor, og maurene forsvinner snart permanent.

# 10 babypulver

babypulver som hjemmemedisin mot maur

Maurene unngår umiddelbart det fine, velduftende pulveret av babypulver. Du kan spre noe av det på bakken, hvor som helst insektene kan sees eller kravles inn.

# 11 kritt

hjemmemedisiner for maur kritt

Kritt har for lengst bevist seg som et hjemmemedisin for maur. Mal tykke linjer eller sirkler rundt gjenstander eller rundt maursporet og kjør bort de uønskede insektene på en naturlig og bærekraftig måte.

# 12 Oppvasksåpe eller såpe

hjemmemedisiner mot maur oppvaskmiddel

Vaskemiddel eller såpe fortynnet med vann hjelper ikke bare med å bekjempe maur, men også for å drive bort snegler og veps samt naturlig ugressdrep.

# 13 Kaffegrut eller pulver

Kaffe brus som et hjemmemedisin mot maur

Kaffegrut er et universelt middel for insekter. Han har også mange bruksområder. Du kan finne ut hvilke som er her.

# 14 natron

hjemmemedisin for maur brus

Mirakelkuren brus hjelper oss også i kampen mot maurene. Blandet med melis kan du drys natron på de berørte områdene. Lokket av sukkeret spiser maurene pulveret og bærer det til og med til reiret. Men dette er dødelig for insektene.

# 15 Kieselguhr

hjemmemedisiner mot maur kalk

Også kalt diatoméjord, silisiummel, trippel, celitt eller fjellmel. Dette stoffet er et hvitaktig pulver og består av skallene til de fossile diatomer. For oss mennesker, som natron, er stoffet helt ufarlig. Men det skader maurene enormt ved å la insektene tørke ut. Hvis du foretrekker en skånsom måte å kontrollere maur på, bør du velge et av de 13 første tiltakene fra listen vår, de to siste er dødelige for insektene.

Freshideen -teamet ønsker deg lykke til med å bekjempe maurene i huset ditt!

Bruk bare naturlige hjemmemedisiner for maur!

hjemmemedisiner for maur mynte kanel sitron

hjemmemedisiner som er effektive mot maur

Mintolje driver også bort andre insekter

hjemmemedisiner for eteriske oljer av maur

Agurkskall er giftig for maurene og er derfor også effektive for å drive dem bort

agurk skrelle et hjemmemedisin for maur

  Dryss chilipulver i nærheten av reiret eller på maursporet 

hjemmemedisiner for maur pepper

På denne måten blir ikke de små kravldyrene drept, men rett og slett drevet bort

hjemmemedisiner mot maur, selvfølgelig