I / A? Akkumulert for mye hip gull? Dette er imidlertid ikke en grunn til å slutte å spise eller bli deprimert. Det er en rekke ting du kan gjøre med det nå, billig og effektivt. I dag har vi tre veldig enkle tips for deg for å gå ned i vekt som ikke bare er lett på lommeboken, men også gir deg ny friskhet og letthet for kropp og sinn. Selvfølgelig bør du samtidig være oppmerksom på et balansert kosthold, tilstrekkelig mosjon og optimalt vanninntak, samt en drastisk reduksjon av alkoholforbruk. Det ville til og med være ideelt å helt unngå alkohol og kaffe søtet med sukker.

Våre tre tips for å gå ned i vekt er ikke oppført i rekkefølge etter betydning, og er mer sannsynlig å bli oppfattet som nyttige ideer og verdt å vite. De er ikke universelle regler og bør ikke forveksles med ekspertkunnskap. Lytt mer til ditt eget tarminstinkt og fremfor alt til legen din eller alternativ utøver. Hvis du for øyeblikket lider av en akutt sykdom, er gravid eller ammer, må du ALDRI begynne med et av disse tipsene om vekttap uten først å konsultere en spesialist. Så la oss komme i gang da!

Nå trenger du sunne tips om hvordan du går ned i vekt

tips for å gå ned i vekt skalaer overvektige

Første tips: balanser syre-base-balansen din

I likhet med å avgifte kroppen, viser en balansert syre-base-balanse seg også å være av grunnleggende betydning for sunt vekttap. Fordi bare når organismen er i balanse, kan den fungere skikkelig, og du kan føle og se det. Du har sikkert hørt om oksidativt stress, eller med andre ord, forsuring av kroppen.

Og la oss være ærlige! Du har sannsynligvis allerede opplevd dette førstehånds – spesielt etter en lang vinter eller etter et overdådig måltid fullt av sterke delikatesser og søtsaker. Ikke sant?

Så har vi et SOS-avsyringshjelpemiddel klar for deg, som vil balansere syre-base-balansen din på nytt. Det handler om natron og sitron. Disse to enkle ingrediensene, fortynnet med vann, er ekte eksperter ikke bare i miljøvennlige husholdninger, men også i kampen mot oksidativt stress. I tillegg er disse midlene veldig billige og enkle å få tak i. Du bør huske å bare bruke organiske sitroner og natron uten tilsetningsstoffer i aluminium, ellers risikerer du å belaste kroppen din med skadelige plantevernmidler og aluminium. Du vil sikkert finne det du leter etter raskt i helsekostbutikken og på apoteket.

Natron og sitron kan gjøre underverker

sitron soda drikke tips for vekttap

Noen mennesker blander saften av en sitron med en teskje natron og fortynner det hele med litt vann før de drikker væsken. Vi foretrekker imidlertid at det er mildere og anbefaler deg derfor å fortsette annerledes.

Faktisk: Hell en teskje med natron i et glass fullt av varmt vann, rør godt og drikk på tom mage hver morgen etter at du har stått opp. Ti minutter senere, press ut saften av en halv sitron, fortynn med litt vann og drikk i små slurker. Den grunnleggende effekten av natron og sitron har en gunstig effekt på magen, og du kan også lade batteriene med sunn energi og behagelig friskhet. Det er best å gjøre det samme i omtrent to uker og deretter ta en pause på omtrent en måned før du gjør en annen natron og sitron. Kroppen din vil takke deg.

Bare bland natron med varmt vann og drikk i slurker

brusvann drikker tips for vekttap

Avhengig av din smak, fortynn den ferskpressede sitronsaften med vann

sitronsaft sunne tips for vekttap

Tips 2: Kålsuppe diett for flat mage

Mange kjente stjerner og starlets sverger til den “magiske kålsuppen”, som den kalles i USA. Nøyaktig hvordan suppen ble kjent som et av de mest populære slankemidlene for raskt vekttap, er egentlig ikke klart. Faktum er at mange mennesker spiser en kålsuppe oftere når de føler for mange kilo. Hovedhemmeligheten med kålsuppe er at kål har mye fiber og er vanskelig å fordøye. Samtidig har disse grønnsakene svært få kalorier, og du bruker derfor mer energi enn du spiser mens du spiser, noe som logisk sett har en positiv effekt på vekttap.

Kål er full av vitaminer og sporstoffer

kålsuppe sunne tips for vekttap

Likevel bør man ikke håpe på et mirakel og dermed overdrive. En 7-dagers kålsuppe diett vil gjøre det helt fint. Du bør også unngå alkohol, kaffe og søtsaker og drikke mer vann. Små porsjoner naturlig yoghurt, fettfattig kvark og poteter er tillatt, spesielt om kvelden. Og for at kålsuppen ikke skal smake for kjedelig, kan du tilberede den litt annerledes hver dag. Eksperimenter med forskjellige typer grønnsaker, friske urter og krydder. Du kan til og med fryse suppen i små porsjoner eller ta den med på en termos.

Du kan tilsette litt purre og persille i suppen

purre persille kålsuppe oppskrift sunne tips for vekttap

Poteter, gulrøtter og selleri hører definitivt hjemme i din “magiske kålsuppe”

potet gulrotkålsuppe sunne tips for vekttap

Du kan finne enda flere detaljer og forviklinger om kålsuppe dietten her.

forsiktighet! En slik diett er definitivt ikke tilrådelig for personer som har en metabolsk eller sirkulasjonssykdom.

Du finner en god oppskrift på “magisk kålsuppe” her.

Tredje tips: planlegg en avlastningsdag

Det er velkjent at å gi hele fordøyelsessystemet regelmessig lindring ikke er en ny oppfinnelse. Gamle folk og gamle sivilisasjoner visste allerede hvordan de kunne dra nytte av det når det gjelder helse. I tillegg til terapeutisk faste har også lettelsedagene blitt etablert. Det er best å planlegge en avlastningsdag per uke. Hva med for eksempel onsdag, eller rettere sagt torsdag? For på denne dagen bør du ikke spise kaffe, alkohol, kjøtt og sukker. Det er best å bare spise frukt og grønnsaker og drikke mye urt- og fruktte med honning. For de av dere som allerede har mer erfaring med det, er det til og med tilrådelig å bare drikke væske denne dagen – fortsatt mineralvann, koffeinfri te, ferskpresset juice og smoothies.

Gjør det til en spesiell dag!

lettelse dag drikke te tips for vekttap

Tilbered fersk juice og smoothies!

tips for å gå ned i vekt med juice

Ekstra tips

Prøv også disse enkle ideene for sunt vekttap:

  • oljetrekk hver morgen etter å ha stått opp
  • tygge lenger mens du spiser
  • ha et eple før hvert måltid
  • Ikke spis mer karbohydrater etter kl. 16.00

Foretrekker ekstra virgin olivenolje når du trekker olje

salat sunt fett olivenolje tips for vekttap

Chiafrø er perfekte som en sunn ingrediens til smoothiene dine

chiafrø grønne smoothies sunne tips for vekttap

Tilsett litt frisk, sesongens frukt til teen

frukt te sunne jordbær bringebær tips for vekttap

Enkle ideer for sunt detox -vann

detox vann med sitron tips for vekttap

detox vann sitrusfrukter jordbær tips for å miste vekt

jordbær diett detox vann tips for vekttap

tips for å gå ned i vekt med frukt og vann

sommerdrikker frukt iste tips for vekttap

Nyt oftere grønne smoothies laget av kiwi, avokado og spinat

grønne smoothies oppskrifter tips for å miste vekt

Appelsinjuice er en skikkelig allsidig når det gjelder sunt vekttap

appelsinjuice bio sunne tips for vekttap

Akkurat som ingefær og sitron

ingefær sitron detox drikke tips for å miste vekt

Ikke glem din daglige trening!

gymnasitk yoga tips for vekttap

Og snart vil det se det samme ut for deg også!

tips for å gå ned i vekt