En frisk og ny tatovering må stelles ordentlig fra starten, for de første dagene er avgjørende. Temaet tatoveringspleie kommenteres igjen og igjen. Årsaken til dette er de hyppige tilfellene av blodforgiftning, som kan ha fatale konsekvenser for mennesker. Vårt redaksjonsteam har utarbeidet 3 viktige tips om tatoveringspleie for alle tatoveringselskere, og vi vil med en gang vise deg hvordan du kan nyte ditt nye kunstverk mer.

Kremer

Kremen er et must for ettervern av tatoveringen, fordi en forsiktig påføring av kremen etter piercing beskytter mot infeksjoner. Ved å bruke lotion kan du redusere fargetapet, noe som vil være veldig skadelig for deg etter en stund. Som regel regnes den første uken etter piercing som den viktigste av alle. Grunnen til dette er at hyppig påføring av kremer er nødvendig i de påfølgende dagene. Det anbefales å diskutere valg av kremer med eksperter, fordi det er mange ukvalifiserte produkter i utvalget som har alvorlige konsekvenser for huden. Det er ingen tatoveringskrem nummer 1, men det er en variant som har blitt hyllet av eksperter i bransjen. Omsorgsproduktet heter vaselin og er spesielt populært for sin unike effekt. Årsaken til dette er at vaselin ikke inneholder konserveringsmidler, og derfor er det ingen risiko for allergiske reaksjoner.

Den første uken etter piercing bør du bruke krem ​​3-5 ganger om dagen

kremer for tatoveringspleie

Riktig ernæring

Kroppen din trenger vitaminer hver dag fordi de sikrer en sunn livsstil. Riktig ernæring garanterer folk bedre ytelse og produktivitet i hverdagen. Riktig vitaminforbruk er spesielt viktig for ferske tatoveringer. For å være presis trenger du vitamin C, fordi sårheling støttes sterkt av vitaminet.

Du kan dekke hele ditt daglige vitamin C -behov med mange typer frukt og grønnsaker. Maten som er rikest på vitamin C er sitroner, appelsiner og jordbær, og disse er blant de 10 beste matvarene du bør spise daglig. Den anbefalte daglige dietten er: 100 mg vitamin C tilsvarer 200 g jordbær. Å unngå alkohol er veldig viktig fordi vitaminene blir ødelagt når de blir konsumert.

Din sårheling støttes sterkt av vitamin C.

Oppretthold næring for tatoveringer

Ren

Rengjøring og vask er veldig viktig for tatoveringer og bør gjøres veldig forsiktig. Først og fremst må du vaske sårvannet og malingsrester morgen og kveld. Vær spesielt forsiktig og pass på hendene, da de skal være helt rene og desinfiserte. Du kan se et slimaktig lag på den første vasken som må vaskes av. PH-nøytrale vaskemidler anbefales fordi de ikke inneholder parfymer. Det er spesielle dusjgeler som bare er utviklet for fersk tatoveret hud.

Rengjøring av tatoveringen bør være ekstremt forsiktig

tatoveringsvask

Behandlingen av fersk tatoveret hud er veldig viktig i disse dager, fordi sårene er veldig ofte infisert. Uansett hvor stor tatoveringen er, bør man ta hensyn til den presise og gode omsorgen.

JEG.Gjør din forskning på de beste tatoveringspleieproduktene

krem tatovering omsorg

 

200 gram jordbær er nok for daglig sårheling

jordbær ernæring tatovering  tatoveringspleie kremer vitamin c tatovering