Natten var uforglemmelig og festen … bare fantastisk! Bare hvis kvalmen og hodepinen ikke var der igjen! På en eller annen måte har du drukket en eller flere drinker enn vanlig. Nå er tips mot bakrus dagens orden. Heldigvis har vi listet opp noen for deg i de neste linjene.

Nyttige tips mot bakrus selvtilfreds?

tips mot bakrus hodepine

Hvorfor kommer bakrus etter alkohol?

Som et resultat forårsaker alkohol væsketap i kroppen og deretter en ubalanse mellom de forskjellige mineralene som kalsium, magnesium, kalium, natrium og vannet. Derav sterk hodepine, kvalme og ubehagelig følelse av tørst. Ofte føler du deg svimmel og du tåler nesten ikke din egen dårlige ånde.

Det er heller ikke rart, for den menneskelige organismen oppfatter naturligvis alkohol som en slags gift og prøver å bli kvitt den så raskt som mulig, enten gjennom oppkast eller diaré.

Selv om den siste festen var like hyggelig og uforglemmelig, er symptomene på overdreven alkoholforbruk dagen etter noen ganger nesten uutholdelige. Du kan sverge med en gang: Det er det. Jeg drikker aldri alkohol igjen! I en sosial gruppe blir dette løftet til deg selv raskt glemt, og du er fullt involvert … igjen med glasset i hånden.

Noen få gode bakrus -tips kan alltid komme godt med

tips mot bakrus

Vel, neste gang kan du drikke litt alkohol. Likevel, for å være på den sikre siden, gir vi deg allerede 5 effektive tips mot bakrus og ønsker deg en flott fest uten hodepine og kvalme etterpå!

Første tips: mineralvann før du legger deg

mineralvannstips mot bakrus

Det er veldig viktig å kompensere for væske- og mineralunderskuddet i kroppen så snart som mulig. Det er derfor tilrådelig å ha minst ett glass stille mineralvann ikke bare før du spiser alkohol, men også kort tid før du skal sove. Noen skvett fersk sitron i vannet ville også være fint hvis du tåler sitrusfrukter godt, selvfølgelig.

Tips 2: spis et rått egg om morgenen

rå egg tips mot bakrus

Gjør som amerikanerne! Bare krydre et rått egg med litt salt, pepper og tomatjuice og drikk det ut. Du kan også prøve det med andre favorittkrydder som gurkemeie, salt eller muskatnøtt. Selv om du bare drikker egget rent, vil du snart føle dets gunstige effekter.

Tips 3: Riktig frokost kan gjøre underverker

tips mot bakrusmüsli med frukt

Fet mat, etter litt innsikt, nøytraliserer alkoholen i kroppen, så noen anbefaler en fet engelsk frokost hvis du har en bakrus. Samtidig er imidlertid et slikt måltid ofte ganske tungt i magen. Derfor er det egentlig ikke anbefalt for klager etter overdreven alkoholforbruk. Det er bedre å tilberede en lett, sunn frokost med naturlig yoghurt, havregryn og frisk frukt etter eget valg. Kefir eller Ayran med litt salt bør også hjelpe deg mye.

4. Tips: Alka-Selzer kan hjelpe av og til

seltzer medisinering alka fizz blå bakgrunnsemballasje

Selv om Alka-Selzer brukes til mange plager og kan fås på apotek uten resept, bør det fortsatt ikke glemmes at dette er et legemiddel. Den aktive ingrediensen i det er faktisk aspirin, og hvis du ikke tåler det eller har en svakere mage, bør du heller ikke ta Alka-Selzer uten medisinsk råd. I mange tilfeller hjelper imidlertid dette stoffet ganske bra, og hos helt friske mennesker gir det alltid lindring av bakrusymptomer.

Tips 5: Få en ekstra dose frisk luft

tips mot bakrus turgåing i parken

I tillegg til riktig drikke og mat, er en spasertur utendørs definitivt et av de beste tipsene mot bakrus. Fordi på denne måten får du sirkulasjonen i gang igjen og forsyner blodet med mer oksygen, noe som er påtrengende etter en tung natt med fest..

Legg nøye merke til disse 5 kraftige bakrus -tipsene og bruk dem etter behov. Vi ønsker deg godt humør, flotte fester og fremfor alt en bakrusfri dag etterpå!

Drikk rikelig med stille vann med sitron og mynte!

sitronvann med mynttips mot bakrus

Grønne smoothies er også veldig nyttige for en vedvarende bakrus

grønne smoothie -tips mot bakrus

Andre sunne væsker som anbefales er kokosnøttvann, ingefærte og ferskpresset juice

kokosvannstips mot bakrus

tips mot bakrus ingefærte

nypresset appelsinjuice tips mot bakrus

Prøv også å spise dampede grønnsaker og frisk frukt hele dagen!

proteiner grønnsaker frukt tips mot bakrus