Rens kroppen din og føl deg gjenfødt igjen. Hvem vil ikke det? Å gå gjennom livet fullt av energi igjen uten irriterende tretthet og irriterende hodepine, uten konstante søvnforstyrrelser og kroniske fordøyelsesproblemer. Nydelig!

Det er ikke for ingenting at rensing og avgiftning er på alles lepper, spesielt om våren og høsten. Det er håp om at terapeutisk faste og enkle avgiftningstips vil rense kroppen og bringe immunsystemet tilbake på tærne.

Det første du må gjøre i kroppen for å avgifte er å rense tykktarmen. Det er også logisk, for som gamle leger visste, er helsen vår skjult i tarmene. For å si det litt mer fint: immunsystemet vårt er i stor grad avhengig av tarmhelsen vår. Dagens forskere går enda lenger og beviser at tarmen er vår andre hjerne og er direkte relatert til psyken vår. Allerede noe av Irritabel tarm-syndrom hørt?

Rens kroppen og gi oss en “omstart av systemet”

kroppen detox tarm rensing sunn detox kur

Det finnes mange klinisk testede metoder for fullstendig rensing av tykktarmen, så vel som de som har vist seg over tid og kommer fra tradisjonell medisin eller Ayurveda. Du bør finne ut mer og bestemme hvilken metode som er best for deg. Det er best å få råd fra legen din eller alternativ praktiserende lege, fordi dette ofte avhenger av din spesifikke helsetilstand.

Etter fullstendig tarmrehabilitering begynner fasen av selve detoxkuren. Nå er organene og blodet renset. Og selvfølgelig er det mange naturlige midler og velprøvde, så vel som innovative metoder du kan velge mellom. I dagens innlegg presenterer vi 5 av dem som vi anser som anbefalte.

En sunn tarm betyr også en sunn psyke

tarmrehabilitering kroppsavgiftning detoxbehandling

Feil matvaner, stress og dårlige omgivelser resulterer i enorme mengder giftstoffer i løpet av livet, som akkumuleres i kroppen vår og skader kroppscellene våre på lang sikt. I tillegg gjør forskjellige sopp, bakterier og parasitter seg komfortable i tarmene våre og spiser bokstavelig talt på oss selv. Når denne ubehagelige sannheten er blitt anerkjent, ønsker man normalt ikke lenger å akseptere den og prøver i beste fall å bøte på dette gjennom effektive handlinger eller i det minste ikke lenger å favorisere. Så du bestemmer deg vanligvis for en detox -kur eller en tradisjonell terapeutisk faste.

Lindre kroniske gastrointestinale klager med riktig avgiftning

gastrointestinal ubehag avgifte kroppen

# 1 tips – te for avgiftning

Detox -kurer tilbys ofte i form av te på apoteket eller apoteket. På en eller annen måte blir disse også bedre mottatt av oss forbrukere, fordi vi ofte forbinder avslapning, helbredelse og ro med te. Så forbered deg på en deilig te for å avgifte og dele den med familie eller venner – hvilken lykke som også gjør deg frisk!

Medisinske urter som detox -te

detox te detox kur rense kroppen

Og hvilke urter og midler anbefales? Erfaringen har vist at listen er lang. Her nevner vi bare de viktigste ingrediensene som er ideelt egnet som te for din detox -kur, og som også er veldig billige og enkle å få.

De beste ingrediensene for din detox -te:

 • Organisk Sencha grønn te fra Japan
 • Nettle
 • gurkemeie
 • ingefær
 • Sitrongress
 • Yerba kompis
 • Bjørk blader
 • goji-bær
 • løvetann
 • Rose blader
 • Havtornbær
 • rosmarin
 • Økologisk sitron

Forbered ingefærte regelmessig for å avgifte deg selv!

body detox sitron ingefær stjerneanis kanel te

De 7 viktigste fordelene med ingefær:

#Tips 2 – Rensende mat

Ja, detox -te har allerede bevist sin rensende effekt og er uten tvil noen av de mest populære naturlige renseproduktene som finnes. Men hvis du ser nærmere på, kan maten i seg selv også brukes til å avgifte. For som Hippokrates sa før: “Maten din bør være dine rettsmidler og dine midler bør være maten din.”

Vær oppmerksom på organisk kvalitet og balanse i maten!

mat tarm rehabilitering kropp rense detox kur

For eksempel er alle grønne grønnsaker en utmerket kilde til antioksidanter og vitale vitaminer og sporstoffer som optimalt støtter deg i å avgifte og fjerne skadelige giftstoffer og frie radikaler fra kroppen.

Brokkoli og spinat er våre favoritter når det gjelder detox -mat

brokkoli detox kur rense kroppen

Søtpoteten – det eksotiske blant detox -spesialistene i dette landet

gurkemeie sunn detox kur rense kroppen

Forbered en detox -smoothie fra ferske ingredienser

food body detox ananas spinat eple ingefær

Den gylne roten – gurkemeien

gurkemeie te for avgiftning detox kur

En detox -frokost laget av frø, nøtter og ferske fiken med naturlig yoghurt 

spise sunn frokost avgifte kroppen din

# 3 tips – detox fra bestemors tid

Faktisk mye før! Fordi de fleste rettsmidler som våre besteforeldre brukte var kjent for menneskeheten fra urtiden. Slik ser det for eksempel ut med den såkalte sitron- og olivenkuren eller hvitløk syltet i honning. Enkle detoxoppskrifter som faktisk er gull verdt.

Bruk honning og hvitløk mot giftstoffer og parasitter

hvitløk hvete honning detox rense kroppen

Du kan enkelt lage din egen hvitløk og honning:

# 4 tips – Detox kroppen din med Schüsslersalter

Schüsslersaltene har lenge vært kjent for oss og er en lærdom for seg selv. Du kan rapportere og undersøke mye om det. Men når det gjelder å rense kroppen, er de mest passende saltene definitivt tall 6, 9 og 10.

Schüssler -saltet nr. 6 (Kalium sulfuricum) kalles også avgiftningssaltet og med rette. Det stimulerer leveren og fordøyelsen på en naturlig og skånsom måte.

Schüsslersaltet nr. 9: (sodium phosphoricum), derimot, sørger for en skikkelig metabolisme og motvirker dermed cravings. Samtidig reguleres syre-base-balansen i kroppen, noe som fremmer bedre funksjon av hele organismen.

Sist men ikke minst er det Schüsslersalt nr. 10 (natriumsulfuricum) – dreneringssaltet. Dette er fordi det fjerner syrer og giftstoffer fra kroppen ved å stimulere lever, nyrer og galle og fullt ut støtte dem i arbeidet..

Fantastiske Schüsslersalter som en kilde til helse

schüssler salt sunt detox kroppsrens

Under en detox -kur med Schüsslersalter er det lurt å la omtrent 3 × 2 tabletter av hvert av disse tre saltene oppløses i munnen hver dag.

Merk følgende! Hvis du ikke føler deg helt trygg, eller hvis du har en spesiell helsesituasjon, må du spørre lege, apotek eller alternativ lege før du tar!

# 5 tips – faste uten sult

En ekte detox -kur trenger ikke å være drastisk og ubehagelig. Derfor bør du informere deg selv godt i forgrunnen og ikke være for streng med deg selv. I tillegg bør vi advare mot svindlere og villedende reklame på internett, for med avrusning og avrusning håper dessverre mange samtidige “charlataner” på en stor fortjenestemargin, som dessverre kommer på bekostning av hensynsløse forbrukere.

Likevel er det detoxkurer som allerede har bevist seg og som fører til optimale resultater. Sånn for eksempel 14-dagers detox-program Colo Vada Plus fra Coral Club. Det handler om holistisk tarmrensing og avgiftning av fordøyelsessystemet, som utelukkende utføres med naturlige planter fulle av mineraler og vitaminer samt den nødvendige mengden probiotika. Mens kroppens celler tar i seg det de trenger, blir giftstoffer, bakterier, virus, sopp og parasitter naturlig utført fra tarmen. De tre fasene i detox -programmet er optimalt skreddersydd for dine naturlige fysiologiske prosesser og påvirker ikke hverdagen din på noen måte.

Ferskpresset juice hjelper deg med å avgifte kroppen din

sitrusfrukter tarmrensing detox kurere kroppsrensing

Konklusjon:

Så, gi kroppen din en skikkelig “reset”. Rens leveren, nyrene, blodet og lymfesystemet og start ditt rene liv igjen med vitalitet!

Ikke glem å sørge for tilstrekkelig vannforsyning og husk alltid at god fordøyelse begynner i munnen. Så, tygge maten lenger og hardere og la fordøyelsessystemet gjøre sitt beste. Med dette i bakhodet: vær sunn!

Sørg alltid for å ha et variert kosthold!

naturlig tarmrensing avgifter kroppen

Naturlig yoghurt og frukt står høyt på listen

naturlig yoghurt intestinal rehabilitering probiotika avgifte kroppen

Akkurat som frisk frukt og grønnsaksmoothies …

rødbeter blåbær kroppsrensing avgiftning

… og deilig frukt te

    body detox te tarm rensing detox behandling

Spirullina regnes som et ekte mirakelmedisin i avrusning

spirullina detox kur rense kroppen

Og sitron detox vann er definitivt en klassiker når det gjelder å rense kroppen

sitronvann basilikum tarmrensing avgifter kroppen