Enten dine puffete øyne skyldes en lang natt uten søvn, et sårt trengende riveangrep eller bare daglig stress, vil disse enkle naturmidlene hjelpe deg veldig raskt og effektivt! Så for å bli kvitt slitne, oppblåste øyne, gå til kjøkkenet og prøv et av disse nyttige triksene.

Hvorfor skal du legge agurk på øynene dine??

Legg agurkskiver på øynene for å redusere puffiness. Det kan høres ut som en gammel kvinnes fortelling, men agurker har virkelig milde, betennelsesdempende effekter. For å gjøre opplevelsen enda morsommere, ha agurken i kjøleskapet til du kan bruke den. Kjøligheten vil føles fantastisk på øyelokkene og vil hjelpe blodårene til å krympe litt, noe som igjen vil redusere hevelsen.

Ekstra tips: Skrell og terninger en halv agurk og mos i en blender med en halv kopp kaldt vann. Hell blandingen i en sprayflaske. Spray på runde kosmetiske pads og legg dem på øynene dine i 10 minutter.

Agurker er noen av de beste hjelperne for puffete øyne

oppblåste øyne agurkskiver som hjemmemedisin

Bruk en potet i stedet

Ingen agurker? Prøv potetskiver i stedet! Legg en skive potet på hvert øye og la det sitte i 15 minutter. Poteten reduserer hevelsen merkbart og du kjenner umiddelbart en behagelig lettelse.

En mirakelknoll hjelper øynene dine

poteter mot puffete øyne

Hvordan bli kvitt oppblåste øyne med skjeer

Hvis alt annet har mislyktes i dine bestrebelser, kan du prøve kalde skjeer. Sett to skjeer i kjøleskapet eller fryseren i fem minutter. Deretter ruller du den sakte over øynene til du ikke lenger føler deg avkjølende. Sørg for at huden din er helt tørr før du gjør dette, ellers kan du oppleve rødhet.

Det er best å bruke bare en spiseskje

hjemmemedisiner for oppblåste øyne skje

Mint gjør det bedre

En kvist friske mynteblader kan hjelpe til med å bli kvitt hævede øyne. Knus og knus mynten og legg den på den mørke huden under øynene. La mynten virke i ca 20 minutter og skyll den deretter grundig.

Urte grønn te behandling

Behold puffete øyne med en komprimering av grønn te. Dypp bomullsull i grønn te, slipp ut overflødig fuktighet og klapp forsiktig rundt øyeområdet. Dette vil bidra til å stramme huden rundt øynene.

Kamille te er klassikeren her

oppblåste øyne tips teposer

Protein mot puffete øyne

Glatt ut det puffete området av huden under øynene ved å bruke flytende eggehvite på den. Når væsken er tørr, vil du føle at huden strammes. La stå i noen minutter, og skyll deretter med kaldt vann. Proteinet bidrar til å tilføre kollagen til hudområdet og strammer området.

Noen organiske kremer med oppstrammende funksjon anbefales også

puffete øyetips

Saltløsning

Hovne øyne? Bløtlegg bomullsputer i en oppløsning av 1/2 ts salt og 1 kopp varmt vann, påfør deretter på øynene og slapp av. Øynene dine blir fine om 15 minutter eller enda mindre.

Føl den fordelaktige forskjellen!

tips mot oppblåste øyne

Hvordan forhindre puffete øyne om morgenen

Hvis du ofte våkner med oppblåste øyne, er det et enkelt middel. Ta et glass vann før du legger deg og sørg for at hodet er hevet litt mens du sover.

Og her er ytterligere tips mot puffete øyne.

Bare bruk riktig Consealer etterpå!

sminke tips oppblåste øyne

Og ha på deg en rød eller blank leppestift!

puffete øyesminke tips