Det er velkjent at du går til tannlegen med tannpine. Dette kan imidlertid ikke gå så bra hvis du reiser med en ryggsekk og vil klare deg uten sivilisasjon en stund. Da bør Murphys lover alltid gjelde, og du kan føle de første tegnene på tannpine. Bare i tilfelle, bør du ha noen praktiske tips med deg, slik at du kan hjelpe deg selv bedre. En tannpine kan ikke ignoreres, men det er best å gjøre noe med det umiddelbart. Vi kan ikke vite hva som forårsaker smerten, og vi kan fortsatt roe tannen en stund til vi endelig kan se tannlegen. Du kan gi førstehjelp hvis du kjenner hjemmemedisiner for tannpine eller i det minste kan bestemme dem.

Når du reiser, bør du vite noen hjemmemedisiner for tannpine

hjemmemedisiner for tannpine under flyging

Naturlige hjemmemedisiner for tannpine

Naturlige hjemmemedisiner er ikke bare nødvendig når du er på ferie i villmarken. Noen ganger kan du ikke ty til løsningene av tradisjonell medisin av andre årsaker. Noen mennesker har rett og slett en intoleranse overfor visse stoffer i narkotika og trenger derfor et alternativ.

Det er også hyppige tilfeller med gravide eller ammende kvinner som ofte er desperate etter tannbehandling. Barn tilhører også gruppen pasienter som ofte reagerer bedre på naturlige preparater. Men la oss ta en titt på hvilke hjemmemedisiner som er så spesielle for tannpine som fungerer godt.

Du kan midlertidig lindre smerten med naturlige og veldig sunne midler 

hjemmemedisiner for tannpine feddolje

Bare saltet oppløst i vann kan gi merkbar lindring etter at du har skylt munnen

hjemmemedisiner for tannpine hvetekim

Hvetegress

Tygging av hvetegress slipper ut juice som har gunstige effekter på det berørte området. Det sies også at hvetegresset reduserer tannstein samtidig.

Du kan dyrke hvetegress selv og alltid plukke det fersk eller kjøpe juicen i apoteket

hjemmemedisiner for tannpine hvetegress

løk

Å tygge rå løk er ikke spesielt hyggelig, men ekstremt effektivt. De aktive ingrediensene i den berømte grønnsaken er antibakterielle og lindrer tannpine. Et godt hjemmemedisin, som du i de fleste tilfeller fortsatt har hjemme.

Ubehagelig, men effektivt – du bør kunne spise rå løk 

hjemmemedisiner for tannpine løk

Fedd / fedd olje

Det effektive med nellik er feddoljen, som lindrer smerter på en behagelig og aromatisk måte. Feddoljen beroliger det berørte området, og du vil snart føle lindring. Du kan tygge en feddknopp eller påføre ufortynnet olje på det berørte området ved hjelp av en ørepinne.

Nellik er et vidundermedisin som fremdeles venter på å bli gjenoppdaget 

hjemmemedisiner for tannpine

Guava blader

Guava fungerer godt mot tannpine, rett og slett på grunn av de antiseptiske egenskapene. Tilbered en fersk te fra guava blader og hvile så mye som mulig.

Eksotisk og deilig – te laget av guava blader hjelper også mot tannpine 

hjemmemedisiner for tannpine guava blad ekstrakt

hvitløk

Hvitløk brukes mot tannpine på lignende måte og med samme effekt som løken. Å bite den rå kan være veldig gunstig. Men det er alltid verdt det.

Test av mot nummer 2- tygge på en rå hvitløksfedd 

hjemmemedisiner for tannpine hvitløk

Legg et stykke hvitløk på den berørte tannen og bli hyggelig overrasket 

hjemmemedisiner for tannpine plutselig smerte

Kald komprimering

Kulden hjelper med enhver betennelse og er også bra for tannpine. Hvis du ikke har noe annet hjemme å hjelpe deg med, kan du bruke fryseren med en gang.

Kulde hjelper mot alvorlig betennelse 

hjemmekrem for kald komprimering for tannpine

Hydrogenperoksid

Hvis du har tannpine, suge en bomullspinne med den og legg den på den smertefulle tannen. Bare noen få dråper i munnvannet vil hjelpe mye.

hjemmemedisiner for tannpine som skylles med vann

Saltvann skylles

Et annet hjemmemedisin som kan brukes umiddelbart for tannpine er salt. En saltvannsløsning kan lindre tannpine.

hjemmemedisiner for tannpine saltvannsløsning

hjemmemedisiner for tannpine i munnen

Vær bekymringsløs med nyttig kunnskap om naturen

Vi utelukker på ingen måte de gode og fremfor alt raske effektene av smertestillende midler, men hvis du fortsatt har naturlige alternativer, kan du alltid velge. Livet er mye mer behagelig når du ikke har tannpine. God munnhygiene og vanlig profylakse reduserer sannsynligheten for overraskelser på ferie eller når tannpine kommer. Gjør det til en vane å alltid kjøpe naturlige hjemmemedisiner for tannpine og andre plager. Unngå hvitt sukker og gi alle i livet ditt sunne smil!

hjemmemedisiner for tannpine nummenhet graviditet

hjemmemedisiner for tannpine barn

hjemmemedisiner for tannpineferie

hjemmemedisiner for tannpine graviditet