Afrikansk mango – Noen fakta verdt å vite

Mangoen er en frukt som kan beskrives som en ekte gave fra naturen. Denne frukten er deilig, den er sunn, og den hjelper oss å miste fett. Ved å spise afrikansk mango, kan vi holde oss i form for våre sportslige øvelser. Imidlertid er det viktig å skille mellom mangofruktens virkelige egenskaper og de som “selges” til oss i overdrevet form av markedsføringshensyn.

African Mango – En eksotisk frukt med fordeler

mango frukt mango fordeler tilsetningsstoff

Afrikansk mango – verdt å vite og interessant

mango fruktskall sunn livsstil

Hva gjør Afrikansk mango representere?

I dag skriver vi om den afrikanske mangoen. Den har noen unike egenskaper som fortjener spesiell oppmerksomhet. Det latinske navnet på Afrikansk mango er Irvingia gabonensis. Afrikansk mango kan finnes som tilsetningsstoff. Presentasjonen vår vedrører denne formen for forbruk.

Afrikansk mangofrukt

afrikansk mango fordeler med å spise frukt sunt

“Skattekisten” til den afrikanske mangoen er frøene. De består av 10% protein, 64% fett og 15% karbohydrater. De har også 3-4% fiber. De inneholder ingen sjeldne, men veldig viktige mikronæringsstoffer. Disse inkluderer kalsium, magnesium, jern og vitamin C..

Oppdagelsen av de sunne egenskapene til den afrikanske mangoen er takket være moderne vitenskap. De er ikke kjent for tradisjonell afrikansk medisin. Inntil nylig ble disse fruktene hovedsakelig brukt i kosmetikkindustrien. De tjente der som komprimeringsmiddel. Frøene til den afrikanske mangoen har en målt antioksidant effekt.

Hva er egenskapene til frøene til den afrikanske mangoen??

mango frukt afrikansk mango tips for sunt å spise

Hvilke positive egenskaper har den Afrikansk mango?

Påviste fordeler ved å konsumere afrikansk mango

I praksis brukes vannekstraktet fra mangoens skall mye. Dette virker smertelindrende på brannskader.

Hvorfor er barken til den afrikanske mangoen nyttig?

afrikansk mango fordeler helsebark

Noen undersøkelser tyder på at forbruk av Afrikansk mango kan lettere bryte ned fett og redusere kolesterolnivået. Disse resultatene venter fortsatt på videre undersøkelser og bekreftelse på at 100% beviser denne teorien.

Det er mulig at det konstante forbruket av afrikansk mango reduserer blodsukkernivået.

Det kan også undertrykke appetitten hos noen mennesker.

I hvilke doser bør du Afrikansk mango å ta inn?

Den riktige daglige dosen er forskjellig fra person til person. Det avhenger av vekten og også av den fysiske aktiviteten til menneskene. Den varierer mellom 150 og 3200 mg, og dosen må deles mellom de enkelte hovedmåltidene.

Du kan oppnå maksimal effekt ved å Afrikansk mango Spis ca. 10-15 minutter før du spiser.

Å spise afrikansk mango har flere helsemessige fordeler

fordeler med mangofrukt reduserer sult og sunt kosthold

Bivirkninger og begrensninger

Det er ingen alvorlige bivirkninger ved å spise Afrikansk mango kjent. Det er ikke registrert toksiske effekter selv ved daglige doser over 2500 gram. Så langt har alt blitt sagt at inntak av afrikansk mango er helt risikofritt.

Hva kan du kombinere den afrikanske mangoen med??

Ingen risikable kombinasjoner mellom afrikansk mango og andre produkter er registrert. Sammenkobling av dette produktet med medisiner og medisiner kan også beskrives som risikofritt så langt.

Det anbefales at Afrikansk mango å kombinere med produkter som forsterker deres positive effekt. Det er spesielle kombinasjoner som blokkerer karbohydrater og reduserer blodsukkeret. I dette tilfellet er det passende å bruke den med grønn kaffe eller grønn te samtidig.

Spis afrikansk mango sammen med grønn kaffe

Mangofrukt den rette måten å kombinere grønn kaffe

For å regulere blodtrykket kan du kombinere den afrikanske mangoen med hvitløk. Se bare etter produkter med påvist opprinnelse og høyeste kvalitet.

Hva skal den afrikanske mangoen kombineres med??

afrikansk mango hvitløk mango kombinere