Unngå aggressive oppførselstips

Slik kommer vi overens med de aggressive menneskene i hverdagen

Aggresjon og aggressive mennesker er interessante fenomener. Vi må ofte finne en måte å håndtere disse på riktig måte i hverdagen.

Hva skjer i de aggressive menneskene?

Det første trinnet i å håndtere slike mennesker er forståelse. Når noen er aggressive, har de faktisk mistet kontrollen over seg selv og forholdet til verden. Så aggresjonen er et uttrykk for deres hjelpeløshet. Det hele starter med stimulans, skuffelse, frustrasjon og uoppfylte ønsker.

Aggressiv oppførsel

aggressiv oppførsel i familietipsene

Negative følelser forårsaket av dette kommer raskt opp. Når du er balansert, kontrollerer du dem. Hvis ikke, oppfører du deg upassende og i de fleste tilfeller aggressivt.

Aggresjon hos kvinner

aggressiv oppførsel tipser aggressive kvinner

Lære av våre egne feil når vi er aggressive selv

Slik at alt ikke høres for teoretisk ut, bør vi starte med en selvanalyse. Vi har alle øyeblikk når vi er aggressive. Husk noen få tilfeller der dette har skjedd med deg. Hva skjedde i deg? Hva forårsaket følelsen og hva slags oppførsel forårsaket den? Hvordan kunne noen opptre for å gjøre deg roligere? Har noen klart det??

Alle opptrer til tider for aggressivt

aggressiv oppførsel hvordan skal du håndtere det

Hvordan skal vi oppføre oss overfor andre??

Hvordan skal vi håndtere det aggressive er et for generelt spørsmål. Fordi det har å gjøre med graden av aggresjon. La oss starte med at det er en person som er likestilt med oss. La oss anta at aggresjonen bare er verbal.

Først bør vi innse at aggresjonen stort sett viser svakhet og komplekser. Så du kan godt føle deg som den sterkere siden. Det er du også … med mindre du reagerer med aggresjon også. Hvis du gjør dette, er du like svak.

Håndter situasjonen på en smart måte

aggressiv oppførsel på jobbtips

Behandle deg selv som en trist person

Personen mot deg er trist og undertrykt. Den beste måten å motvirke aggresjonen hans er å prøve å roe ham ned. Vet du hva som plager mennesker? Tiltrekke argumenter, direkte eller indirekte, som viser ham at han ikke har noe å bekymre seg for.

Finn en måte å roe den andre personen på

aggressiv oppførsel tips passiv aggresjon

En forelder

Det blir mer komplisert når du er avhengig av den aggressive personen. Vi snakker om en senioransatt eller sjefen. Hvis du har et godt menneskelig forhold til ham, kan du prøve å forhandle med ham på den måten som nettopp er beskrevet.

Hvis vennligheten ikke hjelper og du merker at denne aggressive personen utnytter sin posisjon til å misbruke deg, så snakker vi om mobbing. Du bør vite at loven beskytter deg mot disse hendelsene. Du bør henvende deg til de riktige institusjonene, spesielt når vi har å gjøre med konsekvent aggressiv oppførsel. Mobbing er vanskelig å bevise, men med en god advokat kan du gjøre det.

Vold og aggresjon blant barn

aggressiv atferd tipser vold på skolen

Fysisk vold

Noen ganger må vi dessverre finne en vei ut av farlige situasjoner for fysisk aggresjon. Når det er mulig, bør du ringe etter hjelp og prøve å ikke være alene med den sinte personen. I noen situasjoner kan du unngå fysisk vold ved ikke å provosere personen. Ikke svar på verbale og andre angrep. Husk: personen mot deg er svak og utsatt for følelser. Han kan ikke kontrollere seg selv. Hvis du reagerer på hans provokasjoner, mister han kontrollen enda mer.

Ikke svar på verbale og andre angrep

aggressiv oppførsel hos barn tips

Så snart du innser at noen er utsatt for fysisk aggresjon, bør du unngå dem og eventuelt rapportere dem til de aktuelle myndighetene.

Vold i hjemmet

aggressiv oppførsel blant alkoholikere