Hva vet du om akupressur??

Suksess kommer til en god pris i disse dager, og det er livet med forskjellige smerter i kroppen. Disse starter subtilt, blir til kroniske tilstander og på et tidspunkt mister mange mennesker moroa i livet som et resultat av dem.

Medisiner og andre hjelpemidler har bare midlertidig suksess. På den annen side er det andre behandlinger som er hyggelige og som samtidig sikrer en varig effekt. Du kan helbrede smerten vår. Et typisk eksempel er massasjer, som andre helbredende metoder, som alle burde ha råd til i mellom. I denne artikkelen vil vi presentere deg et annet alternativ, det vil si akupressur. Alle har hørt om denne metoden, ikke sant. Akupressur presenteres ofte på en for komplisert måte. Dette motvirker noen mennesker som denne typen massasje høres for abstrakt eller eksotisk ut for. Det kan være løsningen på mye smerte.

Akupressurskunnskap, visdom, medisin 

akupressur leve sunt sunt liv healing praksis massasje akupressur soner fot

Vi tilbyr informasjon om typiske smerter som kan kureres med akupressur. Forhåpentligvis vil dette hjelpe deg med å tørre å prøve denne behandlingen. Fordi det er verdt det!

Typiske symptomer som kan kureres med akupressur

Mange symptomer og smertefulle tilstander kan med hell behandles med akupressur.

Her er noen eksempler: hodepine, øreverk, nakkesmerter, problemer over hele ryggen og skuldrene.

Og slike klager kan lindres betydelig selv i svært alvorlige tilfeller, slik at de ikke lenger påvirker pasientens liv.

Bekjemp hverdagsklag med massasje 

akupressur leve sunt sunt liv healing praksis massasje akupressur soner føtter

Lær å massere deg selv

bli kjent med din egen kropp

akupressur hodepine leve sunt sunt liv helbredende praksis massasje akupressur soner

hodepine

Hvem har ikke hatt hodepine? Når de blir kroniske, er de et stort drag på personens liv. Den vanligste typen hodepine er den som forårsaker spenning i rygg og nakke. De er typiske for moderne mennesker fordi de ofte sitter i en og samme posisjon og bøyer seg foran datamaskinen.

Det er fire forskjellige ting akupressur vet om for å kurere hodepine. I første omgang er dette punktet mellom tommel og pekefinger. En annen er mellom andre og tredje tær. Det tredje punktet som skal behandles med slik spenning eller hodepine er spissen av øyenbrynene.

Utvikle sunne vaner

akupressur leve sunt sunt liv healing praksis massasje akupressursoner erstatning

Det fjerde punktet er igjen rundt øyenbrynene. Dette er en tommel høyere enn midten av øyenbrynene.

Lytt til din egen kropp

akupressur hodepine leve sunt sunt liv healing praksis massasje akupressur soner hode

En enkel øvelse som fungerer godt med ryggsmerter

Øreverk

Det er mange mulige årsaker til at du kan oppleve øreverk. Dette er forskjellige infeksjoner, bihuleproblemer, endringer i blodtrykk, vann i øret, etc. Uansett årsak, lindrer og kurerer akupressur denne smerten.

Først vil vi påpeke at spenningen nevnt ovenfor også kan være en årsak til din øreverk. Trykk deretter på punktet mellom tommelen og pekefingeren. Et annet punkt ligger i den såkalte tragus, i området ved siden av auricleen. Det tredje punktet er noen få centimeter høyere. Det fjerde punktet er like under spissen av øyenbrynet.

Kroppen er et komplekst og veldig logisk system

akupressur leve sunt sunt liv healing praksis massasje akupressur soner hender

Tannverk

Tannpine kan også ha en rekke årsaker. Det kan til og med skyldes nakkespenning. Videre kan tettebinding under søvn, infeksjonsprosesser i kroppen og for hyppig tygging av tyggegummi nevnes som mulige årsaker.

Det første punktet er som de to første typene smerte: dette er mellom pekefingeren og tommelen. Et annet typisk område er den store masseteren i ansiktet. I noen tilfeller vil akupressur hjelpe mellom andre og tredje tær. En annen er under kinnbeinet.

Lær å godta kroppen 

leve sunt sunt leve helbredende praksis massasje akupressurssoner hånd3

Ryggsmerte

Ryggsmerter er en av plagene i det 20. og 21. århundre. Nerver, muskler og ledd kan alle være årsakene til at vi har sterke ryggsmerter. Følgende avsnitt vil fungere godt i alle tilfeller. To punkter som vil bli behandlet i denne forbindelse er to fingre under håndleddet mot armen. De er noen få centimeter fra håndleddet. Du kan massere spissen mellom tommelen og pekefingeren og området mellom andre og tredje tær eller få dem massert.

Vær hersker over din egen kropp

Smerter i eller rundt skuldrene

Skuldrene er noen av de mest bevegelige lemmer i kroppen. Det er ganske normalt at de brukes oftere og gjør vondt tilsvarende. Du kan trykke på punktet som er nevnt flere ganger mellom tommelen og pekefingeren. Akupressur kan også hjelpe området mellom andre og tredje tær. Det er også to andre punkter mellom armen og skulderen, et på forsiden og et på baksiden av kroppen og fem andre punkter på nakken.

Utforsk den gamle kunnskapen på din egen kropp

akupressur leve sunt-sunt liv helbredende praksis massasje akupressur soner kroppen

Dette er noen typiske eksempler på hvordan akupressur kan hjelpe deg. Du kan bruke den til å lindre en rekke andre smerter, for eksempel de i magen eller kneet. Den generelle kunnskapen som vi nå formidler deg, er ment å hjelpe deg i samråd med spesialister på dette området, slik at du kan kommunisere bedre og gjenkjenne de gode akupressurspesialistene umiddelbart.

Akupressur er imidlertid en helbredende metode som skal tas på alvor, som ikke bare kan praktiseres hjemme og uten profesjonell forberedelse.

lev sunt sunt liv helbredende praksis massasje akupressurssoner håndsoner

leve sunt sunt liv healing praksis massasje akupressur soner hode