Du vet, ingenting er som det var i år. Dette gjelder selvfølgelig også Halloween. Fordi med det økende antallet infeksjoner i de fleste føderale stater, er alle allerede bekymret for hvordan festingen skal gå. Corona -pandemien er dessverre ikke over ennå, men skaper overskrifter igjen. Likevel bør Halloween ikke avlyses i seg selv. Du må imidlertid være litt mer forsiktig og ansvarlig. Dette inkluderer alle vanlige sikkerhetstiltak som vi alle er kjent med. Ansiktsmasker er helt klart en av de viktigste av disse.

Halloween 2020 feires litt annerledes

halloween 2020 munnmasker koronavirus

Feir Halloween 2020 med ansiktsmasker?

Det er ennå ikke klart hvilke store Halloween -arrangementer som blir kansellert i år. Noen arrangører vil gjerne vente en stund og bestemme seg på kort varsel. For mange føderale stater er det krav om maskering, men selv på steder der dette ikke har blitt innført, er det tilrådelig å bruke ansiktsmasker ved sosialt samvær.

De vanlige Halloween -maskene, som bare ble brukt som skumle dekorasjoner, er ikke ment med dette. Disse har ikke de beskyttende egenskapene til riktig beskyttelse mot munn og nese. Det er derfor tilrådelig å bruke en korona-kompatibel ansiktsmaske og deretter skrive den ut med Halloween-motiver. Eller å bruke åndedrettsvern under den dekorative Halloween -masken. I det andre tilfellet bør du prøve det på forhånd for å se om du kan puste lett. Denne varianten kan egentlig ikke brukes til barn. Det ville være mye bedre å bruke en vanlig ansiktsmaske, som deretter matcher kostymet når det gjelder farge eller tema.

Drakten kan til og med kompletteres på en original måte med en ansiktsmaske

orignelle halloween kostymer ansiktsmasker

Flere tips og ideer om Halloween under korona -pandemien

Hvis du bare feirer skrekkfesten med en liten familie eller med flatkameratene dine, trenger du selvfølgelig ikke en ansiktsmaske. På arrangementer med flere personer øker imidlertid risikoen for infeksjon, og du er rett og slett mye bedre beskyttet med ansiktsmaske og hansker. Ansvarlige feiringer inkluderer også andre tiltak du bør vurdere for å minimere risikoen for infeksjon så mye som mulig.

Du kan dyktig legge respiratoren til Halloween -antrekket ditt

halloween 2020 ansiktsmaske tips

knask eller knep?

Den tradisjonelle innsamlingen av søtsaker er rett og slett en del av Halloween for barn. Med litt forsiktighet kan dette også implementeres i år. Det er best å ikke sende barna fra hus til hus alene, men heller gå med dem. Hvert barn bør bære en kurv for søtsaker og plassere den foran døren til hvert hus før det ringer på døren. Dette vil få folk til å føle seg tryggere og rolig fylle kurven med søtsaker.

Så barna dine er bedre beskyttet når de samler søtsaker

trick or treat halloween 2020

Etter at du og barna dine er hjemme, er det viktig å sanere alle hender nøye. Ikke la de små gjøre ferdig de innsamlede søtsakene med en gang, men la dem ligge et luftig sted i huset eller på balkongen i omtrent 1 uke. Dette minimerer risikoen for virus på emballasjen. Og ja, selvfølgelig, bare samle innpakket godteri!

Skummelt Halloween -skattejakt

For barna, som eggjakt i påsken eller skattejakt på barnas bursdagsfest, kan du også organisere en grusom og spennende Halloween skattejakt i hagen. Sørg for at du bare inviterer noen få barn, og at de holder en sikker avstand på 1,5 meter. Skjul deretter smakfulle overraskelser over hele hagen, som er utstyrt med noen skumle motiver eller figurer. Dette vil definitivt bli veldig gøy for barna.

Jack O’Lantern er noen av de populære motivene for ansiktsmasker til Halloween

jack o lantern ansiktsmasker for barn

Halloween -parade gjennom området

I stedet for å delta på større Halloween -fester, kan du i år organisere mindre Halloween -parader, som da bare finner sted i nabolaget. Så barna blir ikke skuffet over at de ikke kan vise frem sine flotte kostymer. I frisk luft vil det hele ikke bare være mye tryggere, det vil definitivt være morsomt og spennende.

Så naboene kan også beundre de flotte antrekkene

halloween -parade med barn 2020

Nedenfor finner du masse inspirasjon til dine egne skumle ansiktsmasker til Halloween. Feir vakkert, men ansvarlig og vær sunn!

Forbered deg på en Halloween -kveld med familien hjemme

kreative ansiktsmasker til halloween

3D skumle motiver for ansiktsmasken din til Halloween

3d ansiktsmasker halloween 2020

covid 19 munnmasker til halloween

monster munnmasker halloween 2020

Hodeskaller og skjeletter er et must på skrekkfestivalen

halloween munnmasker skjelett

utsmykkede ansiktsmasker halloween

hodeskalle ansiktsmasker halloween 2020

Smart munnvaktside med falskt blod

lag enkle halloween ansiktsmasker selv med falskt blod

Heklede ting kan også se skummelt ut

skumle ansiktsmasker halloween kostyme

Denne ideen tilhører designeren Mansha Friedrich

heklet ansiktsmaske halloween designer Mansha Friedrich

Det er ingen grenser for fantasien din på Halloween

halloween 2020 diy munnmasker koronavirus      ansiktsmasker til halloween 2020 halloween 3d munnmasker

disney halloween munnmasker 2020 covid 19   halloween -motiver munnmasker covid 19

halloween munnmasker 2020 skumle ideer

morsomme halloween munnmasker

ansiktsmasker halloween 2020

ansiktsmasker halloween kostymer ideer

hund 3d munnmasker halloween

munnmasker kostyme ideer halloween  originale skumle ansiktsmaske ideer til halloween