Hva representerer den menneskelige auraen egentlig?

Det er en stor vitenskapelig diskusjon om hvorvidt det er en menneskelig aura og i hvilken grad det spiller en rolle for vår skjebne og oppførsel. Og selv om det er veldig vanskelig å forestille seg pragmatisk, synes troen på det å vinne mer og mer.

Visuelt er auraen alltid representert som en slags liten sky som omgir kroppen vår. Ditt utseende, styrke og farge indikerer personens mentale tilstand, velvære og følelser. Det endres avhengig av hvordan vår mentale tilstand endres.

Finnes auraen og hvilke vitenskapelige bevis er det for den?

Aura av menneskebildet

Ifølge forskning er auraen til en frisk person omtrent 10-15 centimeter. Når du prøver å utvikle deg åndelig, vil auraen vokse også.

Auraen ser også ut til å være relatert til alder. Eldre mennesker “suger til” energien til de yngre. Barn gir praktisk talt sin energi til andre.

Ifølge forskning er auren omtrent 10-15 centimeter

Aura av mannens aura se chakraer av menneskelig kroppsenergi

Kraften til usynlig energi

Aura av den menneskelige auraen ser farger på chakraene

Kan auraen sees?

Ifølge forskere er det bare noen av menneskene som kan se andres aura. Noen har denne spesielle evnen fra fødselen. Dette er veldig ofte assosiert med spådomseiendommer.

Hvem kan se auraen til en person?

Se auraen til mannen

Hva er auraen laget av?

Auraen har en ganske komplisert struktur. Den har syv forskjellige lag. Dette er de såkalte chakraene. De har forskjellige funksjoner og er ansvarlige for forskjellige systemer i organismen og tilhørende følelser hos mennesker.

Det er 2 eller 3 chakraer som fungerer hos mennesker, og åpningen av hver av de neste hjelper til med å bringe personen til et ytterligere nivå av åndelig utvikling.

Hva har aura og chakraer til felles??

Aura av mennesker ser aura -chakraer

Hvordan kan vi beskytte vår aura?

Det er veldig viktig for helsen vår at vi opprettholder vår fornuft. I første omgang bør vi beskytte oss mot de dårlige følelsene og ta vare på vårt mentale velvære. Vi bør også beskytte oss selv mot negativ innflytelse fra andre mennesker.

Beskytt auraen din mot negativ påvirkning !

Se aura of man aura

De kan skade auraen vår når vi samhandler med deres negative innflytelse

Du trenger ikke nødvendigvis å holde en fysisk, men kanskje en psykologisk avstand fra det. Ikke reager på angrep, misunnelse, sinne, men betrakter det som en merkelig reaksjon som ikke har noe med deg å gjøre. På denne måten vil du ikke ta disse følelsene inn i auraen din, og du vil ikke føle deg såret av dem.

Vær positiv, så får du en sunn aura

Aura of man aura se chakra energisentre