Hvordan går du ned i vekt på en bærekraftig måte og uten store anstrengelser? Millioner av tyskere stiller seg selv dette spørsmålet hver dag. Hvorfor er det så vanskelig å gå ned i vekt på en sunn og permanent måte, og hva er årsakene til dette? De stygge akkumuleringene av fett når du går opp i vekt er synlige i mange deler av kroppen, men mage og hofter er fortsatt problemområdene par excellence. Så hvordan kan du bli kvitt kjærlighetshåndtak og magefett på en bærekraftig måte? Svaret på dette spørsmålet er egentlig ikke så vanskelig, og det er: Sunt vekttap er en prosess. For å mestre dette vellykket, bør du imidlertid allerede gjøre mye. Derfor har vi i dag 5 grunnleggende trinn klare for deg som vil hjelpe deg å redusere overvekten din generelt og fremfor alt å miste det usunne magefettet ditt.

Hvordan bli kvitt magefett i 5 trinn

bli kvitt magefett måle midje

Trinn 1: Tenk bare på magefettet ditt!

Et veldig viktig tips på forhånd: Glem dietter! De fleste av dem er ganske enkelt for stressende for kroppen din, og til slutt fører de ikke til et bærekraftig vekttap, men til en redusert metabolisme og enda større fettakkumulering. Kroppen oppfatter dietten som en stressfaktor og prøver å forsvare seg mot den.

En helt naturlig reaksjon er nemlig påfyll av fettlagrene, og det er slik den beryktede jojo-effekten oppstår. Kirurgiske inngrep er selvfølgelig like belastende for kropp og sjel og innebærer høy risiko og kostnader. Og hva med kjemiske fettforbrennere og avføringsmidler? Vel, det er ikke tilrådelig å bruke disse, fordi slike stoffer forstyrrer den biologiske balansen i kroppen og på sikt skader dens likevekt enormt.

Det første trinnet for å bli kvitt magefett heter: Psykologisk vekttap!

Nye vitenskapelige studier og mange nevrovitenskapelige programmer har allerede vist at fedme er et symptom og som sådan har sine eksakte årsaker. Svært ofte handler uønsket vektøkning om ubevisste vaner som manifesterer seg i en usunn livsstil. I tillegg er det feil tenkemåter som fører til feil atferdsmønstre. Mage- og kjærlighetshåndtak er rett og slett uunngåelige. Resultatet: ubehag og lav selvfølelse. Det trenger ikke være!

Bare lag nye tankemønstre!

bli kvitt magefett endre tankemønstre

Fordi hjernen er formbar og kan omprogrammeres. Dette betyr at du gjennom nye tanker kan sende nye meldinger til hjernen din og derved skape nye strukturer som fører til nye handlingsmønstre og til slutt gjør ønsket vekt til virkelighet.

Et eksempel: Fra nå av må du slutte å gjenta at du er feit og har magefett, men si til deg selv: Jeg er slank og jeg har det bra med meg selv.

Et annet viktig aspekt ved de nye tankemønstrene er riktig bruk av ditt eget belønningssystem. Når belønningssystemet ditt er for lite, er visse messenger -stoffer nødvendig, for eksempel dopamin og exidocin. Man prøver ofte å få disse med søt eller fet mat. Dessverre er dette feil vei å gå, og det fører bare til kortsiktige og ganske usunne resultater. Så belønn deg selv, men gjør det riktige! Dette er ikke så mye tilfelle med matinntak, men med den nye tankegangen, mer trening, god søvn, stressreduksjon og godt humør.

Tilbring mer tid utendørs i godt selskap

Bli kvitt magefett ved å være i godt humør utendørs

# 2 trinn: start dagen alkalisk

Din nye mentale holdning til deg selv vil også gjøre det mye lettere for deg å ta de neste trinnene mot ønsket vekt. Bare begynn hver dag med et glass vann med natron og sitron eller eplecidereddik. På denne måten hjelper du også kroppen din til å avgifte seg selv naturlig og bærekraftig hver dag og holde syre-base-balansen i balanse.

Hvordan det fungerer? Veldig lett. Hver morgen, bland et glass varmt eller lunkent vann med 1/2 ts natron uten tilsetningsstoffer og drikk i små slurker på tom mage. Litt senere, ha saften av en halv organisk sitron eller en teskje organisk eplecidereddik fortynnet med vann. fullstendig!

Drikk også mye vann og usøtet urt eller te for å balansere elektrolyttbalansen.

Mirakelmedisinen natron

Bli kvitt magefett med brus uten tilsetningsstoffer

Trinn 3: Spis bevisst og sakte

Du kan bare virkelig lytte til din naturlige metthetsfølelse hvis du er helt i stand til det mens du spiser. Spis derfor sakte og bevisst når det er mulig, og nyt hver eneste bit. Opplev lukten, smaken og fargene på rettene med alle dine sanser og vær veldig takknemlig. Ikke ta god mat for gitt, men heller et privilegium!

Prøv alltid å slutte å spise når du føler deg mett og ikke nødvendigvis spiser alt som serveres på tallerkenen eller på bordet. Bedre å lagre det til senere, eller hvis du spiser ute, ta det med deg hjem hvis det er mulig.

Nyt hver eneste bit som om det var en verdifull gave!

for å bli kvitt magefett, spis sakte

# 4 Trinn: Gjør de riktige øvelsene for magefett

Utholdenhetsidretter som jogging, svømming og stavgang er noen av de beste og mest effektive aktivitetene som permanent vil brenne kalorier. Derfor er disse også sterkt anbefalt for å bli kvitt magefett. Velg en sport du virkelig liker, slik at du ikke trenger å tvinge deg til å gjøre det hver gang, men heller se det som en belønning for kropp og sinn. Da er det virkelig gøy å gå ned i vekt, og kiloene faller forresten, ubemerket. Lovet!

Riktig gulv, gode joggesko og godt selskap gjør resten

bli kvitt magefett mann og kvinne som jogger på stranden

Noen av de beste mageøvelsene er vist nedenfor:

bli kvitt konstruksjonsfettøvelser

bli kvitt magefett trening

bli kvitt magefett yoga asana

bli kvitt trening i magefett i magen

Bli kvitt magefettetrening med treningsball

Bli kvitt magefett gjennom passende øvelser

slankende magetreningsøvelser

Trinn 5: Inviter yoga og meditasjon inn i livet ditt

Det har lenge blitt bevist at konstant stress er en av de største fiendene for å bli kvitt magefett. Igjen, stress er også en viktig årsak til fedme. Derfor er det ekstremt tilrådelig å finne en passende avslapningsteknikk for deg selv. Å lære og praktisere yoga og meditasjon med jevne mellomrom kan være den beste måten å gjøre dette på. Du kan selvfølgelig også prøve mindfulness eller progressiv muskelavslapping.

Guidet, profesjonell yogatrening er et must for nybegynnere

bli kvitt magefett yoga meditasjon

Den såkalte intermitterende fasten er et vellykket tillegg, som sikrer et lite kaloriunderskudd. Det praktiseres ofte i 5: 2-varianten, nemlig at du faster eller spiser veldig lite lett mat på to påfølgende dager i uken. Ekadaschi -dagene fra yogatradisjonen har en lignende effekt.

Et kaloriunderskudd = en negativ energibalanse eller med andre ord: du tar inn færre kalorier enn du bruker.

Quinoa er en sunn ingrediens for veganske, lette måltider

quinoa bli kvitt magefett

Konklusjon

Hvis du vil gå ned i vekt på en bærekraftig måte og bli kvitt magefettet, trenger du ikke dietter. I beste fall fører disse til kortsiktige resultater og den fryktede jojo-effekten. Kjemiske avføringsmidler og fettforbrennere, så vel som kirurgiske inngrep, er ofte for dyre og utgjør høy helserisiko. Det ville være mye bedre og mer bærekraftig hvis du endrer tenkning og atferdsmønstre og dermed også livsstilen din. Kombiner disse 5 trinnene for å bli kvitt magefett og introdusere mer bevissthet i livet ditt, fordi å miste vekt begynner til slutt i hodet.

Vær sunn og glad!

Bli kvitt magefett ønsket figur

Nyt bevisst lukten og smaken av maten din!

bli kvitt magefett spise sushi

bli kvitt magefett sunt å spise

kvitte seg med magefett sunn mat

Friske proteiner og omega-3 fettsyrer er spesielt gunstige for vekttap

bli kvitt magefett spise laks

å bli kvitt magefett valnøtter

bli kvitt magefettkuler

I tillegg til deilige, sunne smoothies og mueslis

bli kvitt magefett grønne smoothies

å bli kvitt magefett grapefrukt

bli kvitt magefett sunn frokost

deilige smoothies blåbær slanking tips og triks   bli kvitt magefett ananas smoothie

Sørg for at du også har sunne, lette måltider på kontoret

ekadashi terapeutisk faste på kontoret med frukt og nøtter

vekttap tips og triks sunn frokost

Ikke glem å drikke rikelig med vann!

bli kvitt magefett sunt

Økologisk eplecidereddik og sitron sørger for en god base-syrebalanse

eple cider eddik sunt vekttap tips og triks

sitronsaft sunne tips for vekttap

Sunn søvn gjør underverker for bærekraftig vekttap

bli kvitt magefett få nok søvn

Psylliumskall hjelper deg med å bli kvitt magefett

Bli kvitt magefett med linfrøskall

I tillegg til mange flotte krydder

krydder for slanking av fettforbrenneroppskrifter

Te for vekttap

Mørk sjokolade av høy kvalitet fremmer sunt vekttap

Tips-for-vekttap-sjokolade-sunt vekttap

Samt noen hyggelige smaker, for eksempel kanel

rask og sunn-vekttap-beslutning-vanilje-aroma

Skap godt humør og trene i det fri

gå ned i vekt-uten-sulte-å-gå-for-en-familie

Og nyt ønsket vekt og ny selvfølelse! 

bli kvitt magefett bikinifigur