Kort tid etter høstens ankomst vil vi dele så mange helsetips som mulig med deg. Det er mange grunner til at vi skal flytte i år. Men her er de to viktigste: På den ene siden er høst og vinter årstidene der vi lider av forkjølelse og influensa mye oftere. I 2020 vil vi også ha koronaviruset blant oss. Om vi ​​får det og hvordan vi kommer igjennom det, avhenger av vår generelle helsetilstand. Bowen Therapy bekjemper nye og kroniske helseproblemer på en nesten magisk måte. Tester som er enkle å utføre kan identifisere hovedårsaken til ett eller flere symptomer. Dette er basert på tiår med erfaring og forskning! I de følgende linjene vil vi informere deg om dette og støtte deg med tips for å finne en passende terapeut om nødvendig.

Veldig lette bevegelser gir fascinerende resultater i sammenheng med Bowen -metoden

bowenterapi Lett arbeid på ryggen

Bowen -terapimetode

Kroppen vår har den naturlige evnen til å bringe sine egne funksjoner tilbake i balanse. Ifølge Tom Bowen, oppfinner av denne terapien, er stimulering av kroppens evne til å helbrede seg selv den eneste virkelig effektive metoden for å oppnå stabil helse.

Grunnen til dette er at hver kropp er individuell og derfor trenger hver person en annen tilnærming til helbredelse.

Bowen Therpie er anerkjent over hele verden for sin effektivitet

bowenterapi teknikker for bowenterapi

Tom Bowen

Bowen -metoden ble oppkalt etter oppfinneren. Dette er terapeuten Tom Bowen, som ble født i Wolverhampton, England i 1916. Han var lege og hadde en stor interesse for alternative helbredende teknikker. Hans kone var kronisk syk. I det minste i begynnelsen var det hans viktigste motivasjon for den konstante videreutviklingen av hans helbredelsesmetoder. Til slutt, som et resultat av hans innsats, dukket Bowen Therapy opp, som fortsetter å hjelpe mange mennesker med forskjellige problemer rundt om i verden til i dag.

Dyp avslapning er det som ifølge Tom Bowen helbreder oss og holder oss friske

bowenterapi flott muskelavslapping

Kortsiktige og langsiktige mål med Bowen -terapi

Spenningen eller blokkeringer på forskjellige steder i kroppen vår er hovedårsaken til våre helseproblemer. Så snart du løser dette, begynner regenereringen av alle organer og systemer Den optimale balansen i kroppen og en sunn livsstil er også forskjellig for alle. Det er hovedtilnærmingen til Bowen -metoden. Under en Bowen -økt prøver du å finne den spesifikke roten eller røttene til ett eller flere symptomer. På sikt vil du slippe all spenning og gjøre pasienten friskere og friskere.

Bowen -terapeuter har omfattende kunnskap om menneskekroppen

helseproblemer tips bowenterapi

Hva skjer under et besøk hos en Bowen -terapeut?

Etter at pasienten rapporterer symptomene sine, startes de såkalte testene. Den alternative utøveren utøver et lite trykk på visse muskler eller kroppsdeler som tilsvarer de respektive forskjellige kroppsdelene eller organene. Avhengig av hvor sterkt eller svakt du reagerer på det, oppdager du nøyaktig hvor problemet ligger. Dette fører ofte til de mest overraskende resultatene. For eksempel er traumer i kjeveområdet ofte ansvarlig for spenninger som kan merkes andre steder – for eksempel i korsryggen, i beina og til og med i anklene. Etter diagnosen masseres visse viktige punkter på kroppen veldig kort og lett. Dette er stort sett begynnelsen eller spissene på musklene. Kilden til traumet behandles følgelig grundig helt på slutten med en passende Bowen -teknikk.

Effektiviteten til metoden er merkbar gjennom øyeblikkelige kroppsreaksjoner. Noen ganger kan dette være en liten smerte eller annen følelse av irritasjon. Disse er alltid et sikkert tegn på at noe har endret seg i kroppen! Det betyr følgende: Terapeuten fant problemområdet og selvhelbredende mekanismer aktiveres.

Depresjon kan også påvirkes veldig positivt takket være frigjøring av spenning 

helsetips - idéer til bowenterapi

Hvem kan behandles i henhold til Bowen -metoden??

Nesten alle symptomer og sykdommer kan behandles med Bowen -teknikken. Det eneste viktige er hvordan du kombinerer dette med andre helbredelsesmetoder. Etter et besøk hos terapeuten trenger kroppen omtrent en uke før den kan presse mekanismene for helbredelse. Intermitterende bruk av annen terapi, for eksempel massasje, kan bremse denne prosessen eller til og med reversere den. Den såkalte helbredelseskrisen kan fortsatt oppstå i løpet av den første uken. Noen ganger kan de typiske symptomene på problemet ditt intensivere. Andre symptomer, som kvalme, er også mulige, som er forårsaket av avgiftningsprosessen. Hold deg rolig!

En til tre ganger er nok med en god terapeut hvis du ikke har alvorlige problemer 

lett trykkbøyingsterapi

Finn den rette terapeuten

Den rette Bowen -terapeuten er ganske enkelt den som hjelper deg raskt. De fleste bør forbedre seg mye etter en eller to behandlinger og trenger bare profylaktisk behandling etterpå. Bare de svært alvorlig syke trenger mer. Men hva om det ikke er tilfellet med deg? Da har du enten støtt på en dårlig terapeut eller en terapeut som er uegnet for deg, eller så fungerer ikke denne behandlingen for deg. Det er mulig at du trenger en annen helhetlig tilnærming. Som allerede sagt er alle individuelle. En god Bowen -helsepersonell kan påpeke gode alternativer. Personlig sympati mellom pasienten og utøveren er også av grunnleggende betydning. Det er bevist at i dette tilfellet “forstår” kroppen “signalene” gitt av Bowen -teknikken mye bedre.

Barn fra 12 år kan behandles uavhengig 

forskjellige helseteknikker bowenterapi

Kombiner med andre metoder!

De virkelig gode Bowen -terapeutene har utmerket kunnskap om andre helbredende teknikker og generell medisin. Tross alt var Tom Bowen utdannet lege selv! Det er teknikker innen Bowen -terapi som du kan sjekke på forhånd om en bestemt annen terapi, enten klassisk medisinsk eller alternativ, ville være egnet for deg.

Vi ønsker deg en sunn og hyggelig høst-vintersesong!

Finn en terapeut du intuitivt stoler på 

forskjellige metoder for bowenterapi

Kronisk hodepine behandles også effektivt med Bowen -teknikken 

fantastiske ideer for helse bowen terapi