Kan du drikke destillert vann eller vil du bli syk og dø av det? Mange helsebevisste mennesker er opptatt av disse spørsmålene, og flere og flere mennesker i vårt samfunn tilhører faktisk denne gruppen. I denne artikkelen vil vi presentere de forskjellige synspunktene for deg og håpe at du tar din egen avgjørelse. Vi vil i det minste komme deg videre med nyttig informasjon og lenker til andre kilder og artikler.

Det er mange mineraler samt destillert vann i grønnsaker

Baische Diet drikke destillert vann

Hva er destillert vann uansett?

Destillert vann finnes i naturen, og det er regnet. Så det er dråpene som skapes av den naturlige dampprosessen. I teorien kan vi få slikt vann ved å samle regnvann i bøtter og andre fartøyer. Det som står i veien for oss er forurensning.

I dag fanger regn opp alle de skadelige stoffene som har samlet seg i luften og deretter i vannkildene. Den går gjennom en viss destillasjonsprosess, men til syvende og sist er det ikke nok. Tilhengere av destillasjonsprosessen av vann prøver å frigjøre det fra forurensningene. Det går også en destillasjonsprosess i planter. Vannet den inneholder er faktisk destillert.

Du må ikke drikke for mye eller for lite vann

drikke destillert vann - sunt liv

Hva er destillert vann bra for??

La oss starte med spørsmålet om hva destillert vann egentlig er bra for. I det store og hele skal dette beskytte oss mot miljøforurensning som trenger inn i vev og celler gjennom vannet. Med tanke på vannets store betydning for alle prosesser i kroppen vår, er dette selvfølgelig ekstremt viktig. Ekspertene som går inn for bruk av destillert vann, hevder at det kan styrke kroppen din betydelig. Dette kan til og med legge til flere tiår i våre liv og selvfølgelig forbedre livskvaliteten generelt. Så det er verdt å behandle dette emnet bedre.

Destillert vann har et økende antall talsmenn

Drikk destillert vann grunnleggende mat

Så bør du drikke destillert vann eller ikke?

Mangel på mineraler som et motargument

Det vanligste argumentet mot destillert vann er at mineralene fjernes fra det. Sannheten er faktisk at vi ikke egentlig absorberer disse effektivt gjennom vannet uansett. Videre er mineralene i vannet uorganiske og vi mennesker trenger dem som er organisk bundet slik. De finnes også i vann i ganske små mengder. Faktisk kan vi nesten utelukkende få mineraler fra mat. Forresten, dette ville også tillate oss å konsumere mer destillert vann! Det er nettopp derfor moden frukt og grønt er så sunt. De inneholder mye vitaminer og mineraler og inneholder samtidig mye destillert vann. Av denne grunn er ferskpresset juice en fantastisk idé på flere måter. Du bør imidlertid foretrekke de grønne grønnsakene. Fruktene er deilige, men de har mye fruktose, og dette betyr at ekstra vann trekkes ut av kroppen vår.

Motargumentet mot destillert vann er at det er for få mineraler inne

Ideer livsstil drikke destillert vann

Er destillert vann surt?

Det er ganske moderne å stole på et alkalisk kosthold i hverdagen. Den rådende oppfatning er imidlertid at destillert vann er for surt. Denne konklusjonen ble nådd gjennom dimensjoner. Tilhengere av destillert vann hevder imidlertid at forskere ikke vurderte å gjøre dette enkelt ingen buffering eier. Ifølge eksperter bør du også drikke vann som er mer eller mindre lik pH -verdien til kroppen din. Med andre ord ville drikkevann som er for alkalisk faktisk vært ganske skadelig. I utgangspunktet bør du vite at den beste måten å korrigere pH -verdien er å spise nok grønnsaker.

Mineralvann er ikke nødvendigvis fritt for forurensninger og hormoner

Drikke destillert vann ideer for et veldig sunt liv

Forsiktig: Filtrert vann er ikke destillert vann!

Mange forveksler filtrert vann med destillert vann. Faktisk har begge ingenting å gjøre med hverandre. Et filter fjerner langt færre forurensninger fra vannet enn tilfellet er med destillasjonsprosessen. Noen eksperter finner til og med ut at filtrene sprer mye bakterier og bakterier og derfor er enda farligere.

Noen hevder at destillert vann er for surt for kroppen vår

drikke destillert vann sunt

Uansett er det farlig å drikke for mye vann!

De fleste drikker ikke nok vann, men for mye kan være skadelig. Dette gjelder ikke bare destillert vann, men alle typer vann. Vanligvis er 1,5 til to liter helt tilstrekkelig for de fleste. Hvis du drikker store mengder grønnsaksjuice og spiser mye grønne grønnsaker, kan den nødvendige mengden reduseres ytterligere.

Når du drikker destillert vann, forbedrer du livskvaliteten din, sier eksperter 

drikke destillert vann naturideer

Hva slags destillert vann kan du drikke??

Ved å hevde at man skal drikke destillert vann, bør man være veldig forsiktig. Destillert vann brukes også i industrien, til biler, men også til landskapsarbeid. Reglene er selvfølgelig veldig forskjellige her enn når det gjelder å drikke vannet. Så du kan finne destillert vann i jernvarebutikker og andre butikker, men dette er på ingen måte beregnet til konsum! Dette gjelder også metodene for destillering av vann som er vanlige på Internett. For det meste brukes de til helt andre formål. For å destillere vannet til en virkelig høy kvalitet, trenger du profesjonelt utstyr. Hvis du velger å gjøre dette, er det best å lese gjennom flere rapporter på internett. Dette er en dyr investering, og selvfølgelig måtte du tenke deg godt om.

Hold deg trygg og oppdag nyere alternativer for å forbedre helsen din.

Du kan kanskje leve lenger takket være destillert vann, sier mange helseeksperter

Sunn levende drikke destillert vann

Advarsel: Ikke alt destillert vann er egnet for drikke!

drikke sunn mat destillert vann