Hva om du kunne kurere visse sykdommer ved å se på TV? Det har det digitale helsefirmaet NovaSight demonstrert med sitt splitter nye behandlingssystem for synshemming kalt CureSight. Du kan for øyeblikket finne ut mer om dette selskapet på CES 2020. Amblyopi, mer kjent som synstap, er et problem i tidlig barndom der synet i det ene øyet ikke utvikler seg skikkelig. Det er den viktigste årsaken til synstap hos barn. Når en pasient har amblyopi, lærer hjernen sin å stole på det ene øyet mer enn det andre. Dette fører til en tilbakemeldingssløyfe som ikke lenger lar det svakere øyet forbedre seg.

Den tradisjonelle måten å løse dette problemet på er å la pasienten bære øyelapp over det sterkere øyet. Dette har imidlertid sine egne problemer. Det er både fysisk og sosialt ubehagelig for pasientene. Spesielt barn kan nekte å bruke øyelapp.

3% av verdens befolkning lider av amblyopi

CureSight er et genialt system som kurerer svaksynthet gjennom fjernsynstest ved babyamblyopi

De gamle øyelappene er ubehagelige og får barn til å føle seg funksjonshemmede

CureSight er et genialt system som kurerer synsproblemer gjennom fjernsyn. Amblyopi barn øyelapp

CureSight – en etterlengtet revolusjon i kampen mot amblyopi

Den innovative innovative løsningen fra NovaSight, CureSight, er mye smartere og basert på den nyeste kunstige intelligensen og øyesporingsteknologien. Det i stedet for noe så gammeldags som en øyelapp. Systemet krever at pasienten bruker spesielle briller. De ser deretter TV -innhold på et tilpasset NovaSight -nettbrett med intelligent blikksporing som gjør den nåværende blikkposisjonen til betrakterens dominerende øye uskarpe. Dette tvinger hjernen til å bruke det amblyopiske øyet i stedet.

“Systemet leies ut til en pasient i løpet av behandlingen, som vanligvis varer i tre til fire måneder,” sa Moshe Barel, NovaSights visepresident for markedsføring og salg. “CureSight inkluderer dusinvis av kilder for videoinnhold som Netflix, Amazon Prime, Disney Channel og mer. Behandlingen er morsom og lydhør, noe som resulterer i en høyere etterlevelse. I en nylig klinisk studie av 20 barn hadde vi en hastighet på 95%, noe som resulterte i betydelige forbedringer i syns- og stereoskarphet. »For omtrent 3% av verdens befolkning med amblyopi kan CureSight være den transformerende kraften de har vært på har ventet så lenge.

CureSight bruker også moderne teknologi som er morsom

CureSight er et genialt system som kurerer synsproblemer gjennom tv -novasight vr og fjernsyn

Barn ser på favorittprogrammene sine mens de helbreder det amblyopiske øyet

CureSight er et genialt system som kurerer synsproblemer gjennom fjernsynsvisning av fjernsyn og helbredende øyne

CureSight er et genialt system som kurerer nedsatt syn gjennom fjernsynstest hos barnepiker