Den edle steinshungitten, også kjent som shungittkull, er ikke lenger bare kastet i sagn, men har definitivt vist seg som et nyttig og samtidig billig middel mot skadelig elektrosmog etter mye vitenskapelig forskning. Av denne grunn, fremfor alt, lønner det seg virkelig å ha shungitt i hjemmet ditt og, viktigst, på kontoret. Spesielt hvis du jobber mye på datamaskinen og med mobiltelefonen din, ville det definitivt være fornuftig å ha en pyramide laget av shungitt eller en mobiltelefonsteinplate laget av stein på arbeidsbordet og i nærheten av den trådløse ruteren. Det er også små runde skiver laget av shungitt som kan limes direkte til smarttelefonen.

Bruk den beskyttende og helbredende steinshungitten mot elektrosmog

shungitt mot esmog sunne effekter

Denne bemerkelsesverdige steinen har blitt æret som en helbredende stein og talisman siden antikken. Og med rette. Fordi effekten på menneskers helse er så variert at edelstenen kan brukes på praktisk talt alle områder av livet. Du kan finne ut mer om dette i de neste linjene. Og la oss nå se nærmere på hva shungitt egentlig er og hvilke effekter denne mirakelstenen har.

En eldgammel stein med helbredende og mystiske egenskaper

shungitt -effekt mot elektromagnetisk smog

Opprinnelse og natur

Ifølge den siste biogeologiske forskningen er shungitt mer enn 2 milliarder år gammelt og består nesten utelukkende av karbon. En ny teori hevder til og med at denne edelstenen kom fra planeten Phaeton, som en gang skulle eksistere i vårt solsystem. Shungite ble oppkalt etter landsbyen Shun’ga, som ligger ved Lake Onega i det som nå er Russland. Ekte shungitt ble bare funnet der, eller i det minste for første gang der.

Ekte shungitt fra den russiske delen av Karelen

shungitt edelsten sunn effekt

Molekylene i denne edelstenen består av karbonatomer og kalles fullerener. Disse ble skapt naturlig gjennom en lang prosess med fossilisering av utdødde protozoer. Shungite skylder faktisk sin sterke helsefremmende og rensende effekt på disse naturlige molekylene, som alle kjennere og vitenskapelige eksperter sverger til.

Edelstenen har en liten metallisk glans og er vanligvis glassaktig svart. Avhengig av karboninnholdet varierer fargen og kvaliteten på shungitt også.

Steinen er bearbeidet i forskjellige former

shungitt edelsten mot esmog sunt

Hvilken effekt har edelstenen??

Eller rettere sagt: effekter! Fordi, som allerede nevnt ovenfor, er shungitt en edel stein med mange positive effekter på helse og livsmiljø. Denne vidundersteinen brukes ikke bare mot skadelig elektromagnetisk stråling, men har også den verdifulle egenskapen å rense og mineralisere drikkevann. Shungitt stimulerer immunsystemet og har en påvist antibakteriell og antiviral effekt, samt en misunnelsesverdig evne til å lede strøm. Bergarten kan også binde frie radikaler og omstrukturere vannmolekylene.

Noen kaller også shungitt en katalysator. Faktisk forbedrer berget effekten av andre edelstener og blir aldri negativt ladet. I boken hennes: “Shungite” kaller forfatteren og geobiologen Regina Martino det til og med ‘Livsenergi stein‘. Hun er overbevist om at denne edelstenen stimulerer det første chakraet, fremdeles kjent som “rotchakraet”, og dermed åpner tilgang for livsenergi.

Det er ikke for ingenting at edelstenen ofte foretrekkes i meditasjoner så vel som i Feng Shui

shungitt edelsten bambus sunn effekt

Shungitt kan til og med lindre smerter og har anti-aging egenskaper som mange hevder. Sistnevnte skyldes at de naturlige fullerenene som utgjør fjellet fremmer enzymaktivitet og motstanden til kroppens celler, samtidig som det stimulerer vevets regenererende kapasitet..

Som en vandig løsning er shungitt med sine naturlige fullerener en av de kraftigste antioksidantene av alle, slik forskerteamet ledet av prof. Andrievsky allerede har oppdaget. I tillegg er det også den avgiftende effekten. Bergmolekylene har egenskapen til å nøytralisere giftstoffer i kroppen og fremme eliminering fra organene våre. I tillegg er shungitt allerede kjent for sine antihistamineffekter og brukes til og med i eksperimentell medisin som et hjelpemiddel i utveksling av nevrotransmittere i hjernen.

Det er derfor tilrådelig å drikke vann mineralisert med shungitt oftere

forbereder shungitt vann sunn effekt

Og hvordan forklares den positive effekten mot elektrosmog? Veldig lett. Den elektromagnetiske strålingen, som hovedsakelig produseres av våre mobiltelefoner og datamaskiner og er ekstremt skadelig for kroppen og psyken, består av de såkalte venstresvingende torsinfeltene. Disse har en veldig negativ effekt på vår bioenergiske balanse, noe som betyr at vår fysiske, følelsesmessige, energiske, psykologiske og til og med åndelige balanse er i fare. Det Shungite gjør er å konvertere disse venstrehendte vridningsfeltene til høyrehendte. Disse for deres del er ikke lenger skadelige for oss, tvert imot. Det blir til og med hevdet at selve edelstenen styrker det energiske vitale feltet til en person og på denne måten beskytter ham mot negative miljøpåvirkninger. Av denne grunn kalles shungitt ofte en “beskyttende stein”.

Du kan til og med plassere din shungittpyramide på den trådløse ruteren

shungitt mot elektromagnetisk stråling wlan

Allsidig bruk for kropp og sinn

  • Som en pyramide og mobiltelefonplate brukes den sterke edelstenen hovedsakelig mot elektrosmog. Med sin glatte, svarte overflate og den svake metallglansen ser den veldig stilig og luksuriøs ut og passer praktisk talt til enhver stil på kontoret eller i dine egne fire vegger..
  • Shungitt er også ofte foretrukket som vakre smykker eller original dekorasjon. Vakre armbånd eller halskjeder, øredobber eller fingerringer, små Buddha -figurer eller elefanter – listen her er egentlig ganske lang.
  • Den primære bergarten er allerede kjent som rensende, mineraliserende vann og drikkes regelmessig av mange.
  • Shungite er også øverst på listen for meditasjoner og helbredende massasjer og blir ønsket velkommen av yogier og alternative utøvere.
  • Edelstenen kutter en fin figur selv som en naturlig gjødsel for plantene dine

Shungittplater nøytraliserer electrosmog

mobiltelefon på shungite plate edelsten

Eller foretrekker du mindre versjoner av den?

shungite mot esmog på mobiltelefon

Som vakre, runde perler for sunne smykker med stil

naturlige shungittperler som smykker

Unn deg selv en avslappende massasje med shungittstein hvis mulig

hot shungite edelstener sunn massasje

Vakre smykker laget av shungitt er en vellykket gaveide for ham og henne

shungitt smykker på edelstenstallerken sunn effekt smykker armbånd laget av shungite sunt

Eller rettere sagt som en klassisk pyramide for kontoret eller hjemme?

Shungittpyramide mot esmog

Du kan velge forskjellige størrelser, avhengig av dine behov 

Shungittpyramide i forskjellige størrelser

Stilig shungittpyramide med en sunn effekt på kropp og sinn

Shungittpyramideeffekt på kontoret