Planlegg ditt eget detox -regime med følgende flotte detoxjuicer

Har du i sommer planlagt å inkludere mer vann og salater i menyen? Men dette fungerer egentlig bare hvis du gir variasjon. Ingen tåler den samme smaken hver dag!

Detox kur ideer med frukt 

detox kur vann frukt sunn livsstil

Vi vil snart vie noen artikler til deilige salatoppskrifter. I dag skal vi begynne med den enklere delen: Vi har noen gode ideer for vanndrikker som vil forfriske deg og kvitte deg med giftstoffer.

Gjør en detox -behandling med jevne mellomrom

detox kur hjemme agurk sitroner vann

Vann med bjørnebær og appelsiner

Både bjørnebær og appelsiner er rike på antioksidanter og fiber. Du kan virkelig rense kroppen din med den. For en halv liter trenger du to eller tre skiver appelsiner og en håndfull bjørnebær.

Nye ideer for sommeren

detox kur bjørnebær oransje vann

Apple spritzer

Trenger du å lage en drink som hjelper deg med å løse opp overflødige karbohydrater som har samlet seg? Apple spritzer er perfekt for dette formålet. De forbedrer også tilstanden til mage -tarmsystemet og kaster noen få kilo.

Ta 1 1/2 liter vann. Tilsett en skje eplecidereddik, press en sitron. Tilsett kanel og honning for å legge til enda mer smak.

Forbedre mage -tarmsystemet med apple spritzer

detox cider eple cider eddik kanel honning sitron

Vann med grønn te og mynte

Denne drikken er en obligatorisk del av din detox -plan, og den hjelper deg langt ned i vekt. Du vasker nesten bokstavelig talt fett fra kroppen din med den. Du trenger grønn te og noen skiver lime. Tilsett 2-3 mynteblader. fullstendig!

Frisk og sunn på samme tid

detox kur sitron mynte sunt liv

Vann med blåbær og bringebær

Begge fruktene er ekstremt effektive for å fjerne giftstoffer fra kroppen. Logisk sett er kombinasjonen av de to uslåelig. Hvis du drikker dette vannet mens du er på slankekur, vil du snart se veldig slank ut.

Kombiner blåbær og bringebær for å doble den sunne effekten

detox kur blåbær bringebær vann

Vannmelon med myntevann

Vannmelon er veldig sunt for lever og nyrer. Hvis du vil styrke funksjonen til disse organene, kutter du noen skiver vannmelon og lar dem ligge i vannet i noen minutter. Tilsett noen mynteblader.

Forbedre leveren og nyrene

detox kur hjemme vannmelon mynte vann

Agurk – basilikum – vanndrikk

Skjær opp noen agurker, lime og sitronskiver, og legg vekt på det første tillegget, selvfølgelig. Tilsett en kopp hakkede basilikumblader.

Nyt en sunn drink

detox kur hjemme agurk basilikum vann

Aloe vera vann

60 gram Aloe Vera drikkegel bør være tilstrekkelig for en halv liter. For å gjøre dette, press en sitron. Dette er en sommerdrink som lar deg nyte alle fordelene med denne sunne medisinske planten.

Aloe Vera har gode helseeffekter på organismen

detox hjemme tilsett aloe vera sitron

Vann med melasse av ananas og sukkerrør

Overrasket vi deg med denne kombinasjonen? Denne oppskriften høres ganske overraskende ut for mange mennesker første gang. Men med dette kan du også oppnå fantastiske resultater innen en sommer Detox kur. Du trenger to stykker ananas og to sukkerrør per liter. Detox -regimet ditt om sommeren kan være så enkelt og vellykket!

Sommeren er den riktige tiden å ta en detox -kur

detox kur ananas sukkerrør melasse