Drageblod er et naturlig middel som er kjent i forskjellige kulturer rundt om i verden. Den har flere terapeutiske egenskaper. Det er hemostatisk, antidiarrhetisk, antimikrobielt, antiviralt, sårheling, antitumorøst, antiinflammatorisk og antioksidant. I tillegg til disse medisinske applikasjonene, blir dragens blod også brukt som fargestoff, lakk og også i åndelig kunst. Du vil finne ut mer om dette og mer om det blodrøde naturproduktet nedenfor …

Slik ser et dragetre ut

Dragon Blood Dragon Tree Sør -Amerika effekt

Harpiksen til et dragetre – det såkalte drageblodet

Dragon blood drage tree harpiks effekt

Hva er Dragon’s Blood / Sangre de Drago?

Drageblod er en naturlig planteharpiks. I virkeligheten er det en harpiks hentet fra forskjellige plantearter som croton, dracaena, daemonorops, calamus rotang og pterocarpus. Disse blir ofte referert til som dragetrær. Hovedkarakteristikken er den mørkerøde fargen, som ga den navnet Dragon’s Blood.

Sangre de Drago kan lages av plantegruppene Croton, Pterocarpus, Daemonorops eller Dracaena

Drage blod drage tre helbredende egenskaper

Planteharpiksen har blitt brukt til en rekke formål i tusenvis av år. Det er tegn på bruk av de gamle grekerne og romerne, så vel som i India, Kina og Midtøsten.

Dragonblodprodukter fra slekten Dracaena og Daemonorops er mest brukt i dag. Disse brukes hovedsakelig i medisin. Men drageblod brukes også som fargestoff, lakk, røkelse eller til åndelige formål.

Magiske krefter tilskrives harpiksen

Dragon blood drage tree effect røkelse

Hva brukes drageblod til??

Romerne, grekerne, araberne, kineserne og søramerikanerne brukte alle Sangre de Drago til å behandle sår og skrubbsår. Det var også kjent som et naturlig middel mot diaré og sår i munn, svelg, tarm og mage. Det ble til og med brukt til å behandle luftveisvirus, mage -virus og hudsykdommer som eksem.

Sår healere og antivirale midler

Dragon blood harpiks drage tree effekt

Sangre de Drago, det spanske ordet for “drageblod”, har en lang historie. Både harpiksen og barken kan brukes. En tidlig omtale fra 1500 -tallet sier at den spanske oppdageren P. Bernabe Cobo fant at saften ble brukt av urfolk i hele Peru og Ecuador. Harpiks og bark fra dragetrær brukes i tradisjonell medisin i Sør -Amerika. Dragetre -produkter kan tas internt eller brukes eksternt. Den kan brukes til å stoppe blødning, helbrede sår og behandle tarmproblemer. Studier av denne planten går tilbake til slutten av 1970 -tallet. Dragon blodekstrakter finnes i flere farmasøytiske produkter, hvorav noen er patentert.

Sangre de Drago som et pulver 

Dragon blodpulver drage tre effekt

Dragonblod kan gi en viss beskyttelse mot patogener som bakterier, sopp og virus eller til og med drepe dem. Det er mest brukt for sine antivirale og sårhelende egenskaper. Taspin, en komponent i dragens blod, har vist seg å ha antiinflammatoriske og sårhelende egenskaper. Dyr- og laboratorietester har vist den medisinske bruken av Sangre de Drago viser løfte. Hittil har det imidlertid ikke vært noen kliniske studier på mennesker som bekrefter disse effektene.

Dragonblod er tilgjengelig i pulvertilskuddskapsler så vel som i alkoholholdige ekstrakter og tinkturer. Dragon blod salver kan også bli funnet på markedet. Rådfør deg med lege eller alternativ utøver for å finne riktig blodprodukt for dragen for deg. Og sørg alltid for at du skaffer produktene dine fra anerkjente og pålitelige selskaper.

Dragon blodekstrakter er veldig konsentrerte og er ganske kraftige. Noen få dråper er nok!

Dragon blod ekstrakt helsemessige fordeler bruk

Tips om bruk

Påfør dragens blodsalve eller krem ​​på et sår. Du kan også bruke en tinktur eller et ekstrakt fortynnet i vann. Løs opp 3 til 5 dråper i 30 ml vann og bruk det som et sårrensemiddel.

For fordøyelseshelse, diaré og som et antidiabetisk legemiddel, ta et supplement eller tinkturekstrakt internt. Vær nøye med instruksjonene på emballasjen og følg råd fra legen din eller apoteket.

Bruk dette middelet som anvist

Dragon blodpulver drage tre helbredende egenskaper

Konklusjon

Sangre de Drago har blitt brukt som et kraftig helsetilskudd i århundrer. Noen av fordelene blir fortsatt undersøkt i dag.

Mens drageblod har et medisinsk potensial, er det noen ting du må huske på. Det er ennå ikke bevist at det kan kurere eller forhindre sykdom. Finn ut om mulige bivirkninger og søk råd fra lege eller alternativ utøver.

Naturen er en ubegrenset kilde til energi og helse

Dragon blood Dragon tree Sør -Amerika helbredende egenskaper