engelbert strauss nettbutikk strauss arbeidsklær

Kvalitet, funksjonalitet og synlighet er et must i landbruk og landbruk

 

I nesten alle bransjer er en bestemt type arbeidstøy obligatorisk. Den brukes ikke bare for visning, men fremfor alt for å beskytte brukeren. Spesielt i bransjer som jobber mye utendørs, legges det vekt på kvalitet, funksjonalitet og synlighet når det gjelder arbeidsklær.

Kvaliteten starter med valg av materiale. Materialer av høy kvalitet sikrer et utmerket sluttprodukt. I tillegg sikrer materialene også holdbarheten til klærne. I tillegg må det tas hensyn til behandlingen.

Engelbert-Strauss arbeidsklær 

engelbert strauss arbeidsklær sikkerhet og kvalitet

Behandlingen av sømmene eller kombinasjonen av forskjellige lag og materialer sikrer ekstra holdbarhet. Funksjonalitet er veldig viktig, spesielt med arbeidsklær, for i mange bransjer må verktøy bæres med deg eller kneområdet må gjøres tykkere. Dette gjør ikke bare arbeidet lettere, det beskytter også kneleddene.

Dette er veldig viktig i landbruk og jordbruk. Mye arbeid må gjøres på knærne, så kneleddene må spares mest. Synlighet er også viktig, fordi fargene er veldig klare i drift og slik at arbeideren blir gjenkjent Engelbert Strauss Vær oppmerksom på en blanding mellom smussbestandige bukser og synlige farger.

engelbert strauss arbeidsklær jobber i landet

Jakker og bukser for skogbruk og jordbruk

Arbeidsklær innen skogbruk og landbruk består av flere enkeltdeler. Langbukser med store lommer er spesielt viktige på de kalde dagene. Buksene kan eventuelt kjøpes i midjen eller som sokker. Dungarees har den fordelen at bukselommene for verktøy og andre hjelpemidler er mye større, mens lommene på midjehøye bukser er mindre.

Ulike farger er tilgjengelige i bukseområdet på Engelbert-Strauss. Spesielt jordfarger brukes mye i bransjen. Fra mørkebrun til gressgrønn. I tillegg kan lange bukser eller shorts velges for sommeren. Utvalget av arbeidsbukse til landbruk og skogbruk er tilsvarende stort. Ulike størrelser garanterer en perfekt passform. Jakken er et viktig plagg fordi den ikke bare gir optimal værbeskyttelse, men også beskytter mot skader.

engelbert strauss arbeidsklær jakker og bukser

Engelbert-Strauss jakker er pustende, men værbestandige. De er utstyrt med sidelommer, brystlommer og eventuelt hette. Det er et stort utvalg farger for jakkene, fra subtile beige toner til lett gjenkjennelige oransje toner, jakkene kan kjøpes.

engelbert strauss arbeidsklær bukse sko tilbehør

engelbert strauss arbeidsklær sko shorts med sidelommer

Mer enn bare bukser og jakker – Engelbert -Strauss tilbyr tilbehør

I tillegg til klær tilbyr Engelbert-Strauss også et stort utvalg av forskjellige tilbehørsprodukter som brukes i skogbruk og landbruk. Fra et førstehjelpssett til forskjellige akser, pakningskroker og noen typer saks, butikken tilbyr mange varer.

Hansker og personvern er spesielt viktige i skogbruk og landbruk. Strikkede hansker, vinterhansker eller hansker for sommeren er tilgjengelig i forskjellige farger og design for store og små hender.

engelbert strauss arbeidstøy tilbehør og arbeidsklær

Sikkerhetssko og støvler for landbruk og skogbruk

De riktige arbeidsskoene er avgjørende. Ikke bare for et sikkert grep, men også for beskyttelse mot fallende trær eller tunge grener. Engelbert-Strauss vernesko har stålhetter. Dette betyr at tunge gjenstander ikke kan skade føttene.

Fra vernesko til vernesko for bønder, brukerne på Engelbert-Strauss vil finne alle størrelser og varianter av arbeidssko som er nyttige i skogbruk og landbruk. I tillegg til de forskjellige skoene og støvlene, kan matchende sokker for arbeid bestilles i butikken. Sokkene imponerer med materialene sine, som sikrer lufttilførsel om sommeren og beskyttelse mot kulde om vinteren. I tillegg til de spesielle sokkene, kan funksjonelle sokker også kjøpes.

engelbert strauss arbeidsklær gummistøvler gul

Engelbert -Strauss – butikken for enhver anledning

Engelbert-Strauss-butikken tilbyr ikke bare alle slags arbeidsredskaper for skogbruk og jordbruk. I tillegg er det produkter for catering, kvinner, rørleggere og til og med barn i mange kategorier. Fra funksjonelle klær til fritidsprodukter og til og med spesielle værklær er tilgjengelig hos Engelbert-Strauss.

engelbert strauss arbeidsklær arbeidsbukser

engelbert strauss arbeidsklær arbeidsko vernesko