Helseeffekter av Epsom salt

Epsom salt består av magnesium og sulfat, og disse to ingrediensene er gode venner av naturlig skjønnhet. Epsom salt er litt av et glemt middel som har mange potensielle bruksområder i hjemmet og profesjonell skjønnhetspleie. I dag vil vi fokusere på det første aspektet og vise deg forskjellige oppskrifter for DIY skjønnhetspleie Epsom salt. Vi påpeker også fordelene med å konsumere det.

Epsom salt har gunstige effekter på kroppen

kreative levende ideer rettsmidler helseeffekter tips livsstil

Bland Epsom -salter med vann og vanne plantene

Epsom saltplanter dyrker vannblanding hell

Forbedre din generelle helse

Flere og flere studier viser at mange emosjonelle og fysiske problemer kan spores tilbake til mangel på magnesium. Det kan forklare hjertesykdom, osteoporose, leddgikt og leddproblemer. Nevroser, til og med depresjon og konstant tretthet kan også kureres med høyere doser magnesium.

Rettsmidler for ulike sykdommer

kreative hjemmeideer bruker tips om epsom salt

Ta et fint bad med to kopper Epsom salt. Dette skal suge inn i huden din, og derfra sprer det seg gjennom hele kroppen. På denne måten kan du motvirke alle de listede symptomene og patologiske tilstandene.

Behandle ulike smerter med Epsom salt

  • Kroniske smerter i ledd og bein samt spenning i ryggen følger moderne mennesker nesten hver dag i vår stressende og dynamiske hverdag. Start passende behandling i god tid slik at symptomene dine ikke blir et for stort problem. Epsom salt i form av bad tilsetningsstoffer kan også være svært nyttig.

Behandle støt med Epsom salt

Hvis du har en stor støt, vil du få den av ansiktet ditt så snart som mulig? Komprimer med Epsom salt er et raskt middel som vil oppnå det resultatet du ønsker.

Behandle støt på denne måten

Epsom salt bump behandler tips og triks

Fjern splinter av tre

Senk det berørte kroppsområdet i vann Epsom salt en. Tresplinten vil enten komme til overflaten alene eller bevege seg i den retningen. Uansett er fjerning enklere og sunnere.

Lag mer volum i håret ditt

Bland inn din vanlige hårbalsam Epsom salt på. Påfør dem på håret og la stå i 20 minutter. Dette vil definitivt gi deg mer volum i håret ditt. I tillegg er det lettere å style håret til ønsket form.

Søknad for skjønnhetsformål

Epsom salt vakkert hår mer volum livsstil

Ansiktsrens

Tilsett en halv skje i toneren Epsom salt la til. Bruk den til å vaske ansiktet ditt for en dyp rensing. Gjør dette bare på fet hud og ikke for ofte, siden formelen er ganske hard og kan tørke ut ansiktet ditt for mye.

Rens huden i ansiktet

kreative hjem ideer rette ideer rent ansikt

Bruk den til å ta vare på husplanter

Husplanter kan meget godt utgjøre mineralene i Epsom salt inneholder fordel. Løs opp to skjeer av den i en liter vann. Bruk den til å vanne plantene dine. Enkelt og veldig praktisk, ikke sant?

God omsorg for plantene

Epsom salt planter helle mineraler hjemme ideer

Har du Epsom salt Hjemme? Hva venter du på? Prøv effektene!

Kreativ livsstil – ideer med bittert salt

kreative hjem ideer epsom salt applikasjonstips og triks