Beskytt helsen din mens du går ned i vekt – ulike ernæringstips

Vi går gjennom forskjellige stadier og følger forskjellige ernæringstips for å spise ordentlig og ta kontroll over helsen vår. Vi har en tendens til å erstatte våre dårlige spisevaner med alternativer, som dessverre også kan være skadelige for oss. God fysisk form kommer fra vårt daglige kosthold.

ernæringstips sunt kosthold feil i å miste vekt ernæring organisk rå mat

Stol på kosttilskudd

På veien til god helse vender vi oss ofte til kosttilskudd og tinkturer for å gå ned i vekt raskere. Når tinkturer og tilsetningsstoffer er av høy kvalitet, fungerer de vanligvis bedre og raskere sammenlignet med tradisjonelle medisiner.

Men ingen av disse produktene kommer til roten til problemet. De maskerer symptomene slik at vi mesteparten av tiden fortsetter med vår giftige livsstil uten å se etter årsaken til det. Kosttilskuddene må brukes til å supplere mat, ikke til å erstatte det.

For mange økologiske produkter som faktisk ikke alltid er sunne

ernæringstips sunn kost diett feil i å miste vekt ernæring

Bare fordi det er organisk, vegansk eller merket “BIO”, betyr det ikke at det må være sunt. Raffinerte matvarer og ferdigpakkede matvarer bør konsumeres med forsiktighet, selv om de er merket som naturlige. Vår trivsel er sterkt knyttet til behandlingen av maten. I tillegg er såkalte økologiske produkter vanligvis overpriset, men skiller seg ikke mye fra konvensjonelle råvarer.

Nyt å spise i restauranten i stedet for noe hjemmelaget

ernæringstips sunt kosthold diett ernæring restauranter hurtigmat

Å spise sunt er ikke lett. Selv restaurantene som tilbyr sunn mat har mat som ikke er helt bra for oss. Nesten ingen butikk kan erstatte våre sunne og næringsrike måltider. For å gjøre dette må vi gjøre en innsats for å tilberede vår egen mat hjemme. Selvfølgelig kan du unne deg en deilig meny av og til i restauranten. Vi bør heller unngå hurtigmatkjeder, uansett hvor appetittvekkende det hele ser ut. Med mindre vi er på ferie eller ikke har noe annet valg.

Overdriv med sukker – Som regel er sukker det siste helsefans er villige til å ekskludere fra menyen. Sukkerrørsaft, brun ris sirup, agavesaft og andre naturlige søtningsmidler som du tenker på akkurat nå, i tillegg til stevia, har en ting til felles – de er laget av raffinert sukker, som er akkurat det virus, bakterier, candida og andre sopp lever av, i tillegg til nesten alle andre parasitter som påvirker oss. Dette er også patogener.

Tap av næringsstoffer ved juice

ernæringstips sunt kosthold feil ved å gå ned i vekt viktige næringsstoffer

Når det gjelder sukker, faller juice og shakes i samme kategori. Når juice er laget av frukt og søte grønnsaker, mister de mange næringsstoffer. Disse inkluderer fibre som bidrar til å forsinke absorpsjonen av sukker. Råproduktene blir faktisk bearbeidet ved å gjøre dem om til enkle sukkerarter når de juiceres. Vanlig juicing har sin plass i hverdagen. Med sukkerfattige produkter kan vi få mange næringsstoffer i kroppen på en gang. Juicing er også egnet for syke mennesker som bare kan fordøye mat i form av væsker. Hvis du ønsker å avgifte kroppen din, kan juicing være en fin måte å få næringsstoffer på. Dermed er organismen ikke overbelastet under frigjøring av giftstoffer.

Ikke nok råvarer – Omtrent åtti prosent av kostholdet vårt bør bestå av råvarer. For de fleste er dette det beste trinnet for å gjenvinne god helse og fylle liv med vitalitet. Fersk mat, rå og økologiske produkter (når det er mulig) er nøkkelen til et sunt kosthold. Konvensjonelle råvarer er bedre enn de økologiske produktene. Med bemerkningen, selvfølgelig, at disse matvarene ikke har blitt genmodifisert. Det må nevnes på dette tidspunktet at man må kjøpe og konsumere økologisk mat. Men hvis det er mangel på økologiske produkter, bør man ikke nødvendigvis ty til mindre sunn organisk emballasje.

ernæringstips sunn kost diett feil i å miste vekt ernæring spise

Kosttilskudd er et akseptabelt alternativ i visse tilfeller

ernæringstips sunt kosthold feil i å miste vekt ernæring kosttilskudd

Søtsaker bør konsumeres i rimelige mengder

ernæringstips sunt kosthold feil i å miste vekt ernæring søtsaker

Hurtigmat kan være helsefarlig!

ernæringstips sunt kosthold feil i å miste vekt ernæring hurtigmatsprodukter

Ernæringstips – Ikke gå uten rå grønnsaker og spis så sunt som mulig!

ernæringstips sunt kosthold feil i å miste vekt ernæring organiske produkter