Fedd krydder gløgg

Si hei til krydderfeddet og dra nytte av dets egenskaper

Dette handler ikke om den velkjente nellikblomsten, men om krydderet, hvis helse- og helbredende egenskaper var kjent for 2000 år siden. Feddkrydderet er verdifullt og har en veldig behagelig duft. Feddet er godt kjent blant konditorer som et aromatisk konfekttilsetningsstoff.

Deres betydning for naturopati som et naturlig middel blir stadig større.

Feddetreet vokser i tropiske områder og fruktene høstes for hånd. Som krydder representerer nellik de tørkede blomsterknoppene til nellikstreet.

Det eviggrønne nelletreet liker det tropiske klimaet

Liker kryddertre

Knoppene på feddet inneholder eterisk olje av nellik

Fedd krydderknopp

Feddet er mest brukt til fremstilling av konfekt og te

Fedd krydderfedd

Nylig har vi hørt mer og mer om helseverdiene til dette krydderet. Feddolje er spesielt godt kjent fordi den har en veldig sterk beroligende effekt. Olje av nellik, som oftest brukes mot tannpine, viser bemerkelsesverdige resultater.

Den verdifulle feddoljen finnes i plantens knopper og mister raskt kvaliteten når den behandles, så det er fornuftig å kjøpe hele knopper. For å være sikker på at knoppene er gode, er det et enkelt triks: trykk inne i knoppen med neglen. Hvis neglen er litt oljet og duften er sterk, bør det være et tegn på god kvalitet.

Jo mer aromatisk knoppen, desto bedre kvalitet

Haug fedd krydder

Den oransje nellik som juledekorasjon er veldig original, aromatisk og 100% naturlig

Liker krydderjulsdekorasjon

som kan tinkeres i adventstiden

Kløver krydderjuksmykker

For eksempel kan du bruke feddets knopper til å tilberede førsteklasses, hjemmelaget munnvann. Den har antibakterielle egenskaper og en himmelsk aroma. For å gjøre dette, knus noen fedd og hell varmt, men ikke kokende, vann over dem. Etter 10 minutter kan du sile gjennom munnvannet og bruke det.

Dette vannet eller fortynnet feddolje kan påføres huden veldig forsiktig i tilfelle soppangrep. Oljen er veldig intens og kan få deg til å føle deg ubehagelig eller til og med irritere huden din. Så vær forsiktig med det!

Kombinasjonen av nellik og sitron er det beste naturlige middelet for mygg

Kløver krydderjul mot mygg

Aromatiske gløgg og slag er ofte smaksatt med nellik og kanel

Fedd krydderte

Feddet har evnen til å beskytte mot diabetes fordi det ved inntak tredobler mengden insulin i kroppen. Feddet er rikt på mangan, magnesium, kalsium, vitamin C og K og omega 3 og spiller en nøytraliserende rolle i stoffskiftet..

Etter et solid og tungt måltid, drikk en kopp feddete. Følelsen av metthet blir mindre og den tynne personen roer seg raskt.

Gravide kvinner og barn bør unngå å bruke nellik.

Feddkrydderiet er godt kjent i Indonesia,

Liker krydderaroma

hvor de berømte feddesigarettene kommer fra

Fedd krydder indonesia fedd sigarett

En borddekorasjon med nøtter, nellik og appelsiner ser ikke bare bra ut. Det får stua til å lukte himmelsk

Liker krydderjulsnøtter