Finn indre ro! Det er det vi alle streber etter. Men hvordan skal det egentlig oppnås? Hvorfor er noe så naturlig som ro så vanskelig å implementere? I vår svært akselererte alder av digitalisering skynder vi oss fra avtale til avtale. Og med en bærbar datamaskin, mobiltelefon & Co-utstyrt, vi lar oss ikke gå litt mer avslappet gjennom dagen, men presser oss selv til smertegrensen. Så vi trenger virkelig ikke å bli overrasket over at vi føler oss irritert og anspent.

Serenity begynner i hodet. Derfor, når det gjelder å finne indre ro, er det viktigste å endre perspektivet ditt. Eller med andre ord reflektere og stille spørsmål ved dine egne tanker og følelser. Glem aldri: Tanker betyr ikke nødvendigvis virkelighet. Mange studier har for lenge siden bevist at vi har et gjennomsnitt på 60 000 tanker om dagen. Bare omtrent 3% av dem er oppbyggelige for oss og livet vårt generelt. De fleste av dem er overflødige, flyktige eller til og med ødeleggende og skader vår ro og dermed vår helse.

Å finne indre ro – yoga og meditasjon er effektive måter å gjøre dette på

finn indre ro meditere yogatips for mer ro

I dag har vi 7 tips for mer ro som vil hjelpe deg med å finne indre ro.

1 # Slutt å evaluere!

Dette betyr også: slutte å sammenligne deg selv med andre, for det er ofte din egen ulykke. Hver og en av oss er unik og fantastisk og nyttig på vår egen måte, som alle dyr og planter på denne planeten.

Prøv å fokusere på din egenart og la de andre gjøre det samme.

2 # La tingene være som de er!

Noen ganger er ikke alt avhengig av oss. Og vi må akseptere dette. Dette inkluderer også situasjoner der du ikke vet hvordan du best skal handle. Da er det alltid bedre å ikke handle. Eller for å si det på en annen måte: å la ting passe på seg selv.

Lære å være rolig – første skritt: å godta

finn indre ro stillhet lær notater fra bærbare datamaskiner

3 # Godta nye ting i livet!

“Endring er den eneste konstante,” sa Heraklit en gang, og med rette. Fordi livet i seg selv er en evig forandring og ingenting er evig. Derfor vil vi finne mer indre ro ved å være åpne for nye ting og kunne godta endringer.

Et nytt liv venter alltid på å bli mottatt

godta nye ting finne indre fred finne ro

4 # Lær noe nytt hver dag!

Nye ideer, ny inspirasjon … lærer alltid noe nytt. For på denne måten beriker du hverdagen din og blir alltid belastet med nye impulser. Dette gir deg mer lyst til nytt arbeid, som igjen bringer nye tanker og følelser med seg og nesten automatisk fører til mer indre ro og tilfredshet.

Velkommen til ny kunnskap og berik hele tiden din egen

lær ny lese bok finn indre fred finn ro i tips

5 # Slipp det gamle og det ubrukelige!

Og her er ikke bare gamle, ubrukelige objekter ment, men fremfor alt gamle vaner og atferdsmønstre samt selvbebreielse om fortiden. All unødvendig ballast, som bare forstyrrer oss i livet og i tillegg belaster oss. Utfør såkalt mental hygiene regelmessig!

Du kan også rydde opp i gamle ting ved å bruke “KonMari -metoden”

retroobjekter finner indre fred lære ro

6 # Nyt øyeblikket!

Ikke bare gamle lærdommer i Fjernøsten, men til og med sunn fornuft sier at fortiden ikke lenger eksisterer, fremtiden er ikke der ennå, og bare nåtiden er til stede. Derfor bør du lære å leve i øyeblikket og nyte det. Stopp og lev her og nå!

Nyt småting selv, for eksempel en blomst

meditere med blomster finne indre fred lære ro

7 # Vær takknemlig!

For hvert pust du trekker inn. Fordi livet ikke er en så naturlig rettighet, men et dyrebart privilegium. Det er nettopp derfor du burde være veldig takknemlig og kunne føle dette dypt i hjertet ditt. Prøv å tenke på det flere ganger om dagen, og du vil se at du blir lykkeligere og mer avslappet.

Takknemlighet og glede går ofte hånd i hånd

finn indre rolige tips for ro

Send all din takknemlighet til universet!

finne indre rolig sjø strand kvinne med hatt

Å finne indre ro og leve mer avslappet betyr at du oftere kan slå av din egen kino. Enkelte pusteteknikker, autogen trening, yoga og meditasjon, men også andre fysiske aktiviteter og sport samt våre 7 tips for mer ro, vil sikkert hjelpe deg med å stoppe tankens irriterende karusell og føle deg bra igjen. Hvis du fortsatt er for stresset, ta en pause eller i det minste en kort ferie for å forhindre unødvendig utbrenthet og lade deg opp med ny energi.

Gi deg selv den pausen du trenger når du trenger det!

finne indre ro ro tips solsenger parasoll

Hvis du liker kreativ skriving, kan du til og med drive din egen blogg

skriv en blogg finn indre ro

Eller foretrekker du vanlig kontemplasjon i meditativ ensomhet?

lær ro og finn indre ro

 Uansett … lær å bli mer avslappet og finne mer indre ro!

gi slipp på å finne indre ro -tips